Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lizbeth píše:
Já se tedy umím stahovat na povel - no problém![]()
..tohle si myslím ovládá každý ženská.
nojono, tak i já to ovládám ((-: takhle se i cvičí pánevní dno ((-: po porodu to určitě téměř každá slyšela od nějaké té rehab. sestry, která chodí za rodičkama.
Ja predstiram kdyz uz je to hodne dlouhe,jsem unavena a vim,ze se pak muz udela hned.Ale spis me dokaze udelat pokazdy sam skoro hned.A stahy ovladam dobre,to je prece hracka pro zenskou ne?
Dřív ano, teď už ne. Když to nejde přímo při styku, tak mi to, pokud chci, vynahradí potom.
Ahoj holky, už jsem docela zoufalá a nevím jak můj problém vyřešit. S partnerem jsme spolu 4 měsíce, poslední měsíc sexujeme denně, ale nikdy jsem s ním nedosáhla orgasmu - občas dosáhnu, když mě prstí. S bývalým manželem to bylo jiné, netvrdím, že jsem měla orgasmus vždycky, ale o hodně častěji. Před přítelem předstírám orgasmus, on si myslí, jak jsem spokojená a já se trápím. Nevím, kde je chyba, co je špatně. Bohužel mu po těch mých mnohačetných orgasmech nemůžu říct, že nic nebylo a já všechno jen hrála. Co byste dělaly vy? Ještě musím napsat, že jsme to několikrát zkoušeli i s vibrátorem a nic.
Je mi 25, partnerovi 42. Napadlo mě, jestli to nemůže být po porodech (první byl normální, druhý císař), ale s bývalým manželem jsem ani po porodech neměla s orgasmem problém. Děkuji za každou radu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už jsem docela zoufalá a nevím jak můj problém vyřešit. S partnerem jsme spolu 4 měsíce, poslední měsíc sexujeme denně, ale nikdy jsem s ním nedosáhla orgasmu - občas dosáhnu, když mě prstí. S bývalým manželem to bylo jiné, netvrdím, že jsem měla orgasmus vždycky, ale o hodně častěji. Před přítelem předstírám orgasmus, on si myslí, jak jsem spokojená a já se trápím. Nevím, kde je chyba, co je špatně. Bohužel mu po těch mých mnohačetných orgasmech nemůžu říct, že nic nebylo a já všechno jen hrála. Co byste dělaly vy? Ještě musím napsat, že jsme to několikrát zkoušeli i s vibrátorem a nic.
Je mi 25, partnerovi 42. Napadlo mě, jestli to nemůže být po porodech (první byl normální, druhý císař), ale s bývalým manželem jsem ani po porodech neměla s orgasmem problém. Děkuji za každou radu
Záleží na tom při čem máš orgasmus. Jestli vnější (já) nebo vnitřní (nevím co to je).Podle toho jsou rady. Porodama to určitě nebude. Možná byste neměli sexovat každý den, ale trošku se na sebe „těšit“
Mluvit o tom je blbost, spíš bys měla přijít na to, co ti dělá dobře a pak ho k tomu směrovat.
@Jůlinka T. píše:
Záleží na tom při čem máš orgasmus. Jestli vnější (já) nebo vnitřní (nevím co to je).Podle toho jsou rady. Porodama to určitě nebude. Možná byste neměli sexovat každý den, ale trošku se na sebe „těšit“![]()
Mluvit o tom je blbost, spíš bys měla přijít na to, co ti dělá dobře a pak ho k tomu směrovat.
Mívám vnější a to jen tehdy, když si dráždím klitoris.
@Anonymní píše:
Je mi 25, partnerovi 42. Napadlo mě, jestli to nemůže být po porodech (první byl normální, druhý císař), ale s bývalým manželem jsem ani po porodech neměla s orgasmem problém. Děkuji za každou radu
Co bych dělala? Rozhodně nic nepředstírala. Pokud ti vyhovuje ruka, ať to dělá rukou ![]()
L.
@Anonymní píše:
Co bych dělala? Rozhodně nic nepředstírala. Pokud ti vyhovuje ruka, ať to dělá rukou
L.
Jenže teď už je nejspíš pozdě přestat předstírat, když má pocit, jak je skvělý. Dokonce to o sobě říká, že díky mým výkřikům v posteli konečně ví, jak moc je v tom dobrý. Asi jsem to pokakala já, jenže jsem si pořád myslela, že divná jsem já, když mi to jinak skoro nic nedělá.
@Anonymní píše:
Mívám vnější a to jen tehdy, když si dráždím klitoris. [/citace
no však si dráždíš klitoris právě tou správnou technikou milování, nemusíš jen rukou.
@Anonymní píše:
Jenže teď už je nejspíš pozdě přestat předstírat, když má pocit, jak je skvělý. Dokonce to o sobě říká, že díky mým výkřikům v posteli konečně ví, jak moc je v tom dobrý. Asi jsem to pokakala já, jenže jsem si pořád myslela, že divná jsem já, když mi to jinak skoro nic nedělá.
trocha píle a předstírat nemusíš.
nevím zda ti to mám popsat, nechci být za chytrou.
@Jůlinka T. píše:
trocha píle a předstírat nemusíš.![]()
![]()
nevím zda ti to mám popsat, nechci být za chytrou.
pošli
fakt jsem bezradná a už nevím, jestli je chyba na mé straně nebo on dělá něco blbě
@Anonymní píše:
pošlifakt jsem bezradná a už nevím, jestli je chyba na mé straně nebo on dělá něco blbě
teda popiš ![]()
U nás to většinou probíhá tak, že se hladíme, pak mi přítel dá dovnitř 2 prsty, to se mi líbí a většinou se udělám aspoň takhle, ale občas je vyndá hodně brzy a já ještě nejsem. pak mu to cca 20 min dělám pusou, nasednu si na něj (to z toho nemám vůbec nic) a takhle o jde až do konce, on už nedělá nic