Předstíráte orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
25.12.11 12:35
Lizbeth píše:
Já se tedy umím stahovat na povel - no problém :mrgreen: :jazyk: ..tohle si myslím ovládá každý ženská.

nojono, tak i já to ovládám ((-: takhle se i cvičí pánevní dno ((-: po porodu to určitě téměř každá slyšela od nějaké té rehab. sestry, která chodí za rodičkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
25.12.11 14:19

Ja predstiram kdyz uz je to hodne dlouhe,jsem unavena a vim,ze se pak muz udela hned.Ale spis me dokaze udelat pokazdy sam skoro hned.A stahy ovladam dobre,to je prece hracka pro zenskou ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
25.12.11 19:31

Dřív ano, teď už ne. Když to nejde přímo při styku, tak mi to, pokud chci, vynahradí potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.12.11 21:16

Nemám ho, nepředstírám ho, nevadí to ani jednomu.  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.13 06:30

Ahoj holky, už jsem docela zoufalá a nevím jak můj problém vyřešit. S partnerem jsme spolu 4 měsíce, poslední měsíc sexujeme denně, ale nikdy jsem s ním nedosáhla orgasmu - občas dosáhnu, když mě prstí. S bývalým manželem to bylo jiné, netvrdím, že jsem měla orgasmus vždycky, ale o hodně častěji. Před přítelem předstírám orgasmus, on si myslí, jak jsem spokojená a já se trápím. Nevím, kde je chyba, co je špatně. Bohužel mu po těch mých mnohačetných orgasmech nemůžu říct, že nic nebylo a já všechno jen hrála. Co byste dělaly vy? Ještě musím napsat, že jsme to několikrát zkoušeli i s vibrátorem a nic.
Je mi 25, partnerovi 42. Napadlo mě, jestli to nemůže být po porodech (první byl normální, druhý císař), ale s bývalým manželem jsem ani po porodech neměla s orgasmem problém. Děkuji za každou radu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4961
24.4.13 07:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už jsem docela zoufalá a nevím jak můj problém vyřešit. S partnerem jsme spolu 4 měsíce, poslední měsíc sexujeme denně, ale nikdy jsem s ním nedosáhla orgasmu - občas dosáhnu, když mě prstí. S bývalým manželem to bylo jiné, netvrdím, že jsem měla orgasmus vždycky, ale o hodně častěji. Před přítelem předstírám orgasmus, on si myslí, jak jsem spokojená a já se trápím. Nevím, kde je chyba, co je špatně. Bohužel mu po těch mých mnohačetných orgasmech nemůžu říct, že nic nebylo a já všechno jen hrála. Co byste dělaly vy? Ještě musím napsat, že jsme to několikrát zkoušeli i s vibrátorem a nic.
Je mi 25, partnerovi 42. Napadlo mě, jestli to nemůže být po porodech (první byl normální, druhý císař), ale s bývalým manželem jsem ani po porodech neměla s orgasmem problém. Děkuji za každou radu :mavam:

Záleží na tom při čem máš orgasmus. Jestli vnější (já) nebo vnitřní (nevím co to je).Podle toho jsou rady. Porodama to určitě nebude. Možná byste neměli sexovat každý den, ale trošku se na sebe „těšit“ :lol: :lol: Mluvit o tom je blbost, spíš bys měla přijít na to, co ti dělá dobře a pak ho k tomu směrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.13 07:38
@Jůlinka T. píše:
Záleží na tom při čem máš orgasmus. Jestli vnější (já) nebo vnitřní (nevím co to je).Podle toho jsou rady. Porodama to určitě nebude. Možná byste neměli sexovat každý den, ale trošku se na sebe „těšit“ :lol: :lol: Mluvit o tom je blbost, spíš bys měla přijít na to, co ti dělá dobře a pak ho k tomu směrovat.

Mívám vnější a to jen tehdy, když si dráždím klitoris.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.13 07:49
@Anonymní píše:
Je mi 25, partnerovi 42. Napadlo mě, jestli to nemůže být po porodech (první byl normální, druhý císař), ale s bývalým manželem jsem ani po porodech neměla s orgasmem problém. Děkuji za každou radu :mavam:

Co bych dělala? Rozhodně nic nepředstírala. Pokud ti vyhovuje ruka, ať to dělá rukou :nevim:
 L.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.13 07:53
@Anonymní píše:
Co bych dělala? Rozhodně nic nepředstírala. Pokud ti vyhovuje ruka, ať to dělá rukou :nevim:
L.

Jenže teď už je nejspíš pozdě přestat předstírat, když má pocit, jak je skvělý. Dokonce to o sobě říká, že díky mým výkřikům v posteli konečně ví, jak moc je v tom dobrý. Asi jsem to pokakala já, jenže jsem si pořád myslela, že divná jsem já, když mi to jinak skoro nic nedělá.

• Citovat
  • Upravit
4961
24.4.13 07:54
@Anonymní píše:
Mívám vnější a to jen tehdy, když si dráždím klitoris. [/citace
no však si dráždíš klitoris právě tou správnou technikou milování, nemusíš jen rukou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
24.4.13 07:56
@Anonymní píše:
Jenže teď už je nejspíš pozdě přestat předstírat, když má pocit, jak je skvělý. Dokonce to o sobě říká, že díky mým výkřikům v posteli konečně ví, jak moc je v tom dobrý. Asi jsem to pokakala já, jenže jsem si pořád myslela, že divná jsem já, když mi to jinak skoro nic nedělá.

trocha píle a předstírat nemusíš. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevím zda ti to mám popsat, nechci být za chytrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.13 07:59
@Jůlinka T. píše:
trocha píle a předstírat nemusíš. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevím zda ti to mám popsat, nechci být za chytrou.

pošli :) fakt jsem bezradná a už nevím, jestli je chyba na mé straně nebo on dělá něco blbě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.13 08:00
@Anonymní píše:
pošli :) fakt jsem bezradná a už nevím, jestli je chyba na mé straně nebo on dělá něco blbě

teda popiš :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.13 08:03

U nás to většinou probíhá tak, že se hladíme, pak mi přítel dá dovnitř 2 prsty, to se mi líbí a většinou se udělám aspoň takhle, ale občas je vyndá hodně brzy a já ještě nejsem. pak mu to cca 20 min dělám pusou, nasednu si na něj (to z toho nemám vůbec nic) a takhle o jde až do konce, on už nedělá nic

• Citovat
  • Upravit
4961
24.4.13 08:04
@Anonymní píše:
teda popiš :lol:

napiš mi sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...