Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Etcetera78 píše:
Jo a drahý můj nevěděl, co mi koupit k vánocům…a dopadlo to tak, že nejenže jsem si dárek vybrala sama, ale i zakoupila (i zaplatila), a jak tak na to koukám, nejspíš si ho budu muset i sama zabalit a umístit pod strom![]()
jj,to je taky pěkné
![]()
tak snad je to něco drahého,ne? ![]()
Myslím, že my ženy si ty vánoce moc malujem a chlapům je to jedno, hlavně jsou zvyklí, že jim maminky všechno podstrojily a oni jen příjdou k hotovému.
Já měla před dvěma dny migrénu, zrovna jsem si v práci vzala volno, abych udělala vánoční úklid, jenomže jsem toho nebyla schopná. Poprosila jsem přítele, ať aspoň vysaje a uklidí své věci a byl oheň na střeše, ještě teď to mám na talíři ![]()
Včera jsem ho poprosila, aby mi oloupal zeleninu do salátu… no to bylo keců
holt musela proběhnout promluva do duše, že u nás je normální, že táta dělá salát, kapry a vytře a máma se stará o polívku, stromeček atd. Asi to trochu zabralo, ale stejně většina vánočních příprav padla na mě. Jediné štěstí má přítel v tom, že si zatím jídlo chválí, cukroví snědl skoro všechno před Vánoci, k obědu jsem mu udělala houbového kubu tak se jen olizoval, včera ještě potají na balkóně ujídal salát… Tak si říkám, že všechna ta dřina za něco stojí. Ale kdyby brblal i v jídle, asi bych se sbalila a odjela slavit k rodičům, nadávat bych si nenechala ![]()
momi .promiň,že jsem tu diskusi nazaložila dříve ![]()
Psala jsem kamarádovi k vánůcům a psal,že se právě pohádal s manželkou…
asi nějaký virus bo co ![]()
Sylvajs,to je jedno
![]()
měla bych se mírnit,abych tu neotrávila ostatní
![]()
Ahoj holky já jsem pro měnu s dcerkou sama manžel v práci dorazí asi v 6 no a my samy vubec mi to nepřipada jako vánoce ![]()
no mimochodem - já a dárky od přítele - půlku jsem si musela objednat, vyzvednout a zabalit sama, jen to zaplatil, druhou půlku objednal on, většinu v sexshopu jak se přiznal, protože potřeboval ozkoušet košilky na mě. Koupil mi XS a já mám velikost L/XL
A jeho balení? Dopadlo tak, že ode mě dneska vyfasoval aspoň igelitky z Lidlu, ať hned pod stromečkem nevidím, co dostanu ![]()
Já jsem s mojím 8 let a vím, že každé Vánoce bylo takové napětí.. Nevím, možná s lidi myslí, že za každých okolností se musí člověk usmívat a být pohoda a pak to na něho všechno padá
..
Dneska mě vytáčí malý, že je opravdu takový nehodný, nechce ke mě jít jenom taťka, dokonce je na mě držkatý, tak to člověka víc namíchne jak dřív…
jinak já bych raději clapovi ten salát dala a byl klid než se s ním dohadova o chlebu.. U nás zase manžel obědá zavináče a mě to vadí na poloprázdný žaludek,tak aby jsme jedli spolu tak to jím, ale doma jsme byli zvyklý kyselici na oběd..
Kvaček,to jsi dobrá,mě by to asi taky vadilo ![]()
my měli Kubu,ale muskej byl dlouho s malým venku,tak jsem se taky najedla sama… …jinak my jsme spolu 9 let,a nervy byly akorát loni a letos ![]()
u nás doma,jako u mých rodičů byl Štědrý den dopoledne o nervy,pač rodiče dělali salát,hádali se u toho,a do toho přijela moje babi,ta si taky smočila.
A já se nesměla dívat na pohádky,musela jsem pomáhat.
Tak jsem chtěla klidný Vánoce,když jsme byli ve svým…
no,šlo to,až do lońska ![]()
momi33 píše:Etcetera78 píše:jj,to je taky pěkné
Jo a drahý můj nevěděl, co mi koupit k vánocům…a dopadlo to tak, že nejenže jsem si dárek vybrala sama, ale i zakoupila (i zaplatila), a jak tak na to koukám, nejspíš si ho budu muset i sama zabalit a umístit pod strom![]()
![]()
![]()
tak snad je to něco drahého,ne?
bunda na nošení dětí
Sama bych si ji nekoupila, jak je drahá, no ale tak když mi ji manžel schválil a je to vlastně dárek od něj..
![]()
Etcetera78 píše:momi33 píše:bunda na nošení dětíEtcetera78 píše:jj,to je taky pěkné
![]()
![]()
tak snad je to něco drahého,ne?Sama bych si ji nekoupila, jak je drahá, no ale tak když mi ji manžel schválil a je to vlastně dárek od něj..
![]()
jj,tak to jo ![]()
sis měla ještě něco přibalit ![]()
Tak já zase jsem jako dítě zažila, že se naši na Štedrý den dohadovali opravdu o kravinách - co jíst, kdy jíst, kdy bude večeře, kdy se půjde k babičce a od té doby se snažím nco překousnout, protože kvůli takových blbostem jsem jako dítě měla zkažený den, když pak na sebe byli jak …
tak se snažím no, ale někdy to nejde a zařvu i dnes- na malého
No nic jdu , protože toto je další zabiják vánoční pohody.. PC ![]()
Tak ti to užijte, zakladatelce radím.. nalož mu salátu, jestli se z toho po.. neměl to jíst
Budeš mít klid, radši si to užij s malým- malou, a nebo chlapovi zacpi pusu cukrovím, půst nepůst.
U nás když je půst, tak jsme nervní všichni, tak raději nepůstujem, vzpomínka z dětství, kdy táta nervní ve 4 štěkal na mámu, kdy budeme jíst ![]()
Příspěvek upraven 24.12.11 v 14:12
Anonymní píše:
Dneska je štedrý den a já dle přítele dělám všechno špatně…mám ho plné zuby…no co to dělám za sálat bože…chce normální dobrej salát a né ten co dělám já…
K obídku dělám každý rok vinnou klobásku a s chlebem…on chce bram.salát a klobásu…všude obědvají salát jenom u nás ne…na pánev se nevešlo celé kg,tak se ptala jestli mu neva,že bude jíst dýl…že ne…pak ty kecy,že bude jíst v jednu…kde to jsme…
Kdybych neměla malou tak ten salát po něm hodím a jdu pryč…
Veškerý nákupy na štědrý den jsem zařizovala já,on byl v práci…bohužel jsem zapomněla chleba…měla jsis ho koupit včera na co myslíš…když jsem ho poprosila,jestli nezašel koupit(obchod má 3min.od baráku)
U nás to bylo včera to samý
Kde je oběd??? Nemáme pečivo??? Chci jít s klukama do hospody a další kecy
Pomalu každé Vánoce se hádáme kvůli blbostem, ale nakonec se pročistí vzduch a je vše OK ![]()
Naštěstí u nás dobré, zatím
ale už mi tady chlap držkvoal, proč jsem dala tolik moc oříšků na misku a nedala i pistácie ![]()