Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, potřebovala bych nějaký tip na e-shop, nebo i kamenný obchod, kde by se dal udělat balíček z různých delikatesek. Jako např. marmeládky, paštiky, klobásky, nebo různé naložené záležitosti…houby, cibulky atd. Aby to bylo kvalitní a hezky vypadalo jako dárek. Víte o něčem?
Díky za tipy ![]()
Já teď chlapovi k narozeninám objednala bednu z manboxeo.cz a měla velký úspěch ![]()
@Fikta vypadá to skvěle
… Díky za tip. Potřebuju ale něco levnějšího pro tátu k Vánocům.
@Marky983 je to drahé, my se taky skládaly, ale i ten proces rozbalení stojí za to
Jinak mě napadá zajít do nějakého farmářského obchodu nebo na trh. Jinak já osobně vyrábím nejradši jedlé dárky sama ![]()
Ja taky kupovala tatovi-pastiky deluxe z lidlu, lepsi olivy, morske plody, thajske omacky, javorovy sirup, fikova marmelada a chutney z lidlu. dala jsem to do krabice do ktere jsem zmuchlala dekoracni papirove spiraly a zabalila. on tatka nejradsi ji, tak mu to udela radost. ![]()
Jinak kdysi jsme mu dovezla z parize syry a misto toho aby si to dal k vinu, tak si to dal k veceri s rohlikama a jedl to jak eidam
labuznik.
@Marky983 kamenny obchod boutique gurman. Maji vice pobocek. Nakoupis ruzne pochutiny na jednom miste. Mrkni na jejich web. ![]()
@Teresa.p píše:
Jinak kdysi jsme mu dovezla z parize syry a misto toho aby si to dal k vinu, tak si to dal k veceri s rohlikama a jedl to jak eidamlabuznik.