Délka krvácení po samovolném potratu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.4.15 15:56

Hlaavne mi neprijde ze by to slablo, ale ani nesililo, tak snad me doktorka veme i stim krvacenim a snad to bude v pohode, sem z toho uz na nervi, pred 3 mesici sem mela zamlkli potrat a ted tohle :,(… nejsem si uz jista ze nejake mimi vubec donosim :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.17 22:55
@Lucík 25 píše:
@Ivjulin já krvácela po sp v 6tt. jen 7dní(2dny hooodně silný a pak jako normál ms a poslední dva dny už jen špinění) ;)

Mě samovolný potrat zacal vcera ve 21 nastalo masivni krvaceni vydesilo me to jela jsem k dr. a ten pi pichnul oxytocin abych zacala krvacet od vcera bych me krvaceni popsala jako,,jatka" po te injekci nastali krece v deloze a intenzita krvaceni se jeste zvysila - spala jsem ve vane…dnes krvaceni cely den oproti zazitku z noci to neni tak mohutne ale i zak ze me padaji obrovske kusy srazenin nikomu bych ty bolesti a tolik krve vsude neprala nastesti mam pecliveho a starostliveho muze sama bych to nezvladla

• Citovat
  • Upravit
4.2.17 14:46
@Anonymní píše:
Mě samovolný potrat zacal vcera ve 21 nastalo masivni krvaceni vydesilo me to jela jsem k dr. a ten pi pichnul oxytocin abych zacala krvacet od vcera bych me krvaceni popsala jako,,jatka" po te injekci nastali krece v deloze a intenzita krvaceni se jeste zvysila - spala jsem ve vane…dnes krvaceni cely den oproti zazitku z noci to neni tak mohutne ale i zak ze me padaji obrovske kusy srazenin nikomu bych ty bolesti a tolik krve vsude neprala nastesti mam pecliveho a starostliveho muze sama bych to nezvladla

Taky jsem před pár dny potratila, probíhalo to obdobně, masivní krvácení, bolesti, které bych ani nejvěstšímu nepříteli nepřála, - výsledek - SP v 8tt…po kontrole zůstaly jen krevní sraženinky v děloze…takže teď krvácím čtvrtým dnem tak cca na 4 vložky denně (měňeno více z hygienického hlediska)
Bolelo vás po tom i břicho? Pobolívá mě tak trošku jinak než u MS, většinou nejvíc když se mi chce na toaletu (malou i velkou) a pak se to sklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.17 14:47

Teplotu nemám, a léky na bolest pomáhají, mám ale strach, ať něco nezanedbám, znáte to…
Sestřička mi na to doporučila 3× denně „priznicuv zabal“, máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
4.2.17 14:54

@Mariestroch já měla sp jako ms, jen delší nástup, 1 den špinení a pak teprve bolesti a krvácení, bylo to asi 5+3tt. Ale intenzita a délka stejná jako běžná ms. Mnohem horší bylo krvácení po revizi, kdy dlouho ms nepřicházela a nastala až 82dc a to bylo teda šílený, taky jsem seděla ve vaně aspon pul dne. U obojího jsem byla pod dozorem mudr., ale léky žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.2.17 14:56

Holky ja to znam. Mela jsem 4 x za sebou. Po tom poslednim ZT, kdy dite odpovidalo cca 8-9 TT, jsem mela normalne 6 nedel. Krev muze byt i nacervenala, ale nesmi ji byt hodne…takove te cerstve. To je jen prvnich par dnu. Hlidat teploty. Zabaly mi prijdou zbytecne, kdyz neni teplota…a neco na bolest neuskodi. Me pohohly cipky Indometacin. Zabiraji dobre na ten spodek, i kdyz se zavadi do konecniku. Verim, ze vsechny to zvladnete a urcite budete mit brzy zdrave deti…nam se to pak podarilo na ten 5 pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.17 15:17
@JaniceB píše:
Holky ja to znam. Mela jsem 4 x za sebou. Po tom poslednim ZT, kdy dite odpovidalo cca 8-9 TT, jsem mela normalne 6 nedel. Krev muze byt i nacervenala, ale nesmi ji byt hodne…takove te cerstve. To je jen prvnich par dnu. Hlidat teploty. Zabaly mi prijdou zbytecne, kdyz neni teplota…a neco na bolest neuskodi. Me pohohly cipky Indometacin. Zabiraji dobre na ten spodek, i kdyz se zavadi do konecniku. Verim, ze vsechny to zvladnete a urcite budete mit brzy zdrave deti…nam se to pak podarilo na ten 5 pokus.

Mohu se zeptat, to jste 6neděl krvácela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.17 15:18

Mohu se zeptat, to jste 6neděl krvácela?
Břicho Vás také bolelo tak dlouho?
K podařenému těhu moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.2.17 15:46

Bolesti trvaly do ctvrtka (potrat zacal v pondeli) silne jsem krvacela dva dny treti den jen silnejsi MS doktor rikal ze leky na bolest klidne smim napsal mi algifen kapky jinak bolest vystrelovala od delohy pres pochvu i konecnik jit na stolici byl opravdu neprijemny zazitek(jsem ten anonym z 31.1.) snad se Vam srazeniny brzo vyplavy a vse bude ok me doktori nasly rostouci myom v deloze takze dalsi pokusy o miminko musime odlozit tak snad se Vam zadari preji zdravicko a at vse spatne brzo skonci @Mariestroch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.2.17 16:25

@Mariestroch Jo jo…nejakou dobu krvaceni, pak spineni…proste jako sestinedelka…ale bolesti tak nejak jen tyden. My uz to mame na svete, tak drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.18 09:52

Jak dlouho?

Ahoj, v sobotu jsem potratila v 6t, citila jsem, ze to skoncilo. Prestalo mi byt nonstop spatne, zacala tect krev proudem. V nedeli TO ze me vyslo. Potom krize, krev ze me tekla proudem nekolik hodin. Pak asi 2 dny skoro dobry, krve minimalne. Celkove i ty bolesti byly do te doby minimalni, az na krece v sobotu vecer. Ve stredu krve o neco vic a bolest bricha a zad jako prvni den ms. Vcera bolest dost - jako znasobena pred ms, krev jako pri ms, takova tahla hlenovita. Byla jsem vcera v nemocnici, zatim konzervativni postup, deloha cista, hcg blizici se negativite (55), sliznice 14 mm. Mely jste take bolesti bricha a zad jako pri silne ms? Jak dlouho? Ja teda presne nevim, jak to funguje, musim dohledat, ale ta sliznice ted musi klesnout, aby naskocil novy cyklus? Jako klesa pri ms? Takze ted to bude jako ms? Mne tohle neni uplne jasne.

• Citovat
  • Upravit
1519
9.2.25 22:26

Mám dotaz… Měla jsem zpožděnou MS a potvrzené těhotenství testama plus jsem si zašla ve čtvrtek na krev jako samoplatce, abych věděla zda jsem opravdu těhotná, jelikož čárka na testu vůbec nesilila. HCG bylo 44,13 takže těhotná. V pátek mi klesla hodně BT takže jsem věděla, že je zle a v sobotu jsem začala silně krvácet s velkými křečemi v podbřišku. Ale teď navečer je krvácení slabší, spíš téměř žádné…

Můj dotaz zní, mám volat doktorovi aby se na mě podíval zda je děloha čistá nebo se to neřeši? Stalo se mi to poprvé a vůbec nevím jak moc se krvácí, zda se volá na gyndu i při samovolném potratu… Děkuju za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty