Umělé přerušení - jak to chodí

73
6.1.14 12:06

umele preruseni

Ahoj holky cetla jsem tu nekolikrat v diskuzich ze sel nekdo na umele preruseni a sel po zakroku hned domu…
nevite kde v praze to delaji na jakych klinikach?
dekuji za vase odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rozmary
6.1.14 12:07

:think: to bude zase nadávek.

• Citovat
  • Upravit
31672
6.1.14 12:08

Myslím že to dělají skoro v jakýkoliv nemocnici. akorát bych to nenazývala přerušení, ale ukončení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
6.1.14 12:08

To se zeptej na klinice tam ti řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.1.14 12:09

Ale me se jedna o to kde mohu jit po zakroku hned domu, nekolikrat jsem cetla ze holky sli na zakrok a po nem hned za cca 30 minut domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
6.1.14 12:10

@kamila191 podle mě to teď je skoro všude. U nás v tý pidi nemocnici to tak taky dělají, za 2 hoďky bych šla domu. Já si to ale pak rozmyslela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.1.14 12:10
@kamila191 píše:
Ale me se jedna o to kde mohu jit po zakroku hned domu, nekolikrat jsem cetla ze holky sli na zakrok a po nem hned za cca 30 minut domu.

ano, běžně se chodí dom. Hodinu si poležíš, pak Tě pustí a KO u svého dr. :think: u nás to funguje stejně i u revizí atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.1.14 12:15

Umělé ukončení těhotenství ti provedou v kterékoliv nemocnici s gynekologií. To že chceš jít po 30 minutách dom je ještě větší kravina než potrat. Zůstáváš tam na pozorování po narkóze. Když jsem potratila, měla jsem být na 7 hod v porodnici, v 9 jsem šla na sál, ve 3 dom, ale musel se mnou manžel. Další dny tě bude vše bolet po uvolnění svalů. Já bych po 30 minutách dom rozhodně nešla už jen preventivně a psychického nášupu co měly i holčiny co to dítě nechtěly..

• Citovat
  • Upravit
koprovka89
6.1.14 12:15

Myslím, že je to všude, provádí se to ambulantně. Chvilku se prospíš po narkoze a za hodinku, dvě jdeš domů.

• Citovat
  • Upravit
3733
6.1.14 12:19

Hned po zákroku ne, musíš se probrat z narkozy…po pár hodinách, někde chtějí nechat přes noc, záleží jestli jdeš dopoledne, nebo odpoledne.

Kdyby mi tu chtěl někdo nadávat, tak já tam byla kvůli zamlklému těhotenství na kyretáž, což je z hlediska výkonu to samé a večer jsem spěchala domů za prvorozeným dítkem :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
6.1.14 12:22

@kamila191 po revizi mě pustili domů ještě ten den. Dělali to asi ve 14 hodin a v 18 pro mě mohli přijet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
6.1.14 12:23
@mejdylko píše:
@kamila191 podle mě to teď je skoro všude. U nás v tý pidi nemocnici to tak taky dělají, za 2 hoďky bych šla domu. Já si to ale pak rozmyslela ;)

a urcite toho nelitujes co?

• Citovat
  • Upravit
11370
6.1.14 12:25
@1.zizi píše:
a urcite toho nelitujes co?

ani v nejmenším… i když od druhého dítka si dáváme pauzu, ale za Alexe jsem moc vděčná že ho mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
6.1.14 12:26
@kamila191 píše:
Ahoj holky cetla jsem tu nekolikrat v diskuzich ze sel nekdo na umele preruseni a sel po zakroku hned domu…
nevite kde v praze to delaji na jakych klinikach?
dekuji za vase odpovedi

Nazývejme věci pravými jmény - tzn. umělé ukončení těhotenství…A k dotazu, dělá se to ve všech nemocnicích (viz webové stránky nemocnic, mají tam napsaný i ceník), zaplatíš poplatek za UPT, a po zákroku jdeš domu AŽ PO ODEZNĚNÍ NARKÓZY!! Žádný český doktor si nelajzne pustit Tě domu za 30min.po narkóze, nevím který chytrák Ti to řekl, ale je to nesmysl jako hrom!!! :zed: :zed: :zed: Po takových zákrocích většinou pouštějí tak za dvě hodiny po zákroku, takže když jdeš ráno do nemocnice tak kolem 11-12hod. Tě pouští domů…

Příspěvek upraven 06.01.14 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.1.14 12:30
@CokeLady píše:
Jmenuje se to oficiálně „umělé přerušení těhotenství“ :nevim:

já vím, já to neberu podle názvů, ale jak to je fakticky, ten termín „přerušení“ mě prostě rozčiluje no :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty