Slabé menstruace po revizi

10291
4.1.14 18:38

No já myslím, že to může být normální. Mě dorazila po revizi MS trochu silnější než ji obvykle mívám a další čekám až příští týden. Ale ono každé tělo se s tím vypořádává jinak a co jsem pročítala diskuze, tak některým ženám zde se po revizi mírně cyklus změnil. Jako pro klid duše bych asi za tím doktorem zašla, ale nedělala bych si s tím hlavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7965
4.1.14 18:39

Ahoj ja mela pred revizi ms hodne silnou 8 dni a potom 3 slaboucke a ted normalne jen 4 dny konecne neumiram. kontryhel jsem pila hodne a po 2 tydnech mi doktor rekl ze deloha je krasne nova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
4.1.14 18:40

Podívej, já mám tyhle problémy po jedné kyretáži právě z důvodu ZT a pak druhé, když mi po porodu neodešla celá placenta a bylo nutné zbytky odstranit. Od porodu prakticky jen lehoulice špiním, nekrvácím vůbec, trvá to tak dva tři dny a kdybych byla čuně, vyjdu s jednou intimkou. Na jednu stranu je to v pohodě, na druhou vím, že to není úplně ok, když jsem měla před porodem menzes normální. No, přešla jsem k nové gynekoložce a ta mi potvrdila, že těmi zásahy do dělohy mám hodně poškozenou sliznici, která nedorůstá a dím pádem nekrvácím, ale jen špiním. V případě, že bych chtěla otěhotnět, viděla by to jako problém a muselo by se to řešit, v případě, že už dítě nechceme, to jako problém nevidí.. předpokládám ale, že ty dítě chceš, takže bych počkala ještě jeden cyklus a kdyby menzes nedorazila v nějaké normální síle, zmínila bych se lékaři, abys neměla problém s nízkou sliznicí a tím i s uchycením vajíčka. Přeju hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.1.14 20:20

Ahoj, nedá mi to, abych tě neupozornila na možnost Ashermanova syndromu, aniž bych chtěla tvrdit, že je to zrovna Tvůj případ. Nevím, jestli po tom odsátí následovala i klasická kyretáž, pokud ano, tak tam to riziko je.
 https://www.emimino.cz/…ndrom-41255/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.1.14 20:26

Aha, tak koukám, že u Tvého minulého stejného dotazu už jsi tohle upozornění dostala, tak se opakuji. Tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty