Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já myslím, že to může být normální. Mě dorazila po revizi MS trochu silnější než ji obvykle mívám a další čekám až příští týden. Ale ono každé tělo se s tím vypořádává jinak a co jsem pročítala diskuze, tak některým ženám zde se po revizi mírně cyklus změnil. Jako pro klid duše bych asi za tím doktorem zašla, ale nedělala bych si s tím hlavu ![]()
Ahoj ja mela pred revizi ms hodne silnou 8 dni a potom 3 slaboucke a ted normalne jen 4 dny konecne neumiram. kontryhel jsem pila hodne a po 2 tydnech mi doktor rekl ze deloha je krasne nova
Podívej, já mám tyhle problémy po jedné kyretáži právě z důvodu ZT a pak druhé, když mi po porodu neodešla celá placenta a bylo nutné zbytky odstranit. Od porodu prakticky jen lehoulice špiním, nekrvácím vůbec, trvá to tak dva tři dny a kdybych byla čuně, vyjdu s jednou intimkou. Na jednu stranu je to v pohodě, na druhou vím, že to není úplně ok, když jsem měla před porodem menzes normální. No, přešla jsem k nové gynekoložce a ta mi potvrdila, že těmi zásahy do dělohy mám hodně poškozenou sliznici, která nedorůstá a dím pádem nekrvácím, ale jen špiním. V případě, že bych chtěla otěhotnět, viděla by to jako problém a muselo by se to řešit, v případě, že už dítě nechceme, to jako problém nevidí.. předpokládám ale, že ty dítě chceš, takže bych počkala ještě jeden cyklus a kdyby menzes nedorazila v nějaké normální síle, zmínila bych se lékaři, abys neměla problém s nízkou sliznicí a tím i s uchycením vajíčka. Přeju hodně štěstí…
Ahoj, nedá mi to, abych tě neupozornila na možnost Ashermanova syndromu, aniž bych chtěla tvrdit, že je to zrovna Tvůj případ. Nevím, jestli po tom odsátí následovala i klasická kyretáž, pokud ano, tak tam to riziko je.
https://www.emimino.cz/…ndrom-41255/
Aha, tak koukám, že u Tvého minulého stejného dotazu už jsi tohle upozornění dostala, tak se opakuji. Tak nic.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.