Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den,
měřím 166 cm a délku švu mám 73 cm. Chci se zeptat, jestli si myslíte že mám krátké nebo akorát nohy ke svá výšce? I když vím, že je to absolutní kravina tohle řešit, tak mě to docela tíží.
a když ti někdo řekne, že jsou krátké, uděláš co?
@stinga píše:
a když ti někdo řekne, že jsou krátké, uděláš co?
Skoci do zdi! ![]()
@Anonymní píše:Čím dlhší, tym lepsie. Ale štíhle nie tučné. Kratke nohy sa mi nepáči
Dobrý den,
měřím 166 cm a délku švu mám 73 cm. Chci se zeptat, jestli si myslíte že mám krátké nebo akorát nohy ke svá výšce? I když vím, že je to absolutní kravina tohle řešit, tak mě to docela tíží.
@Anonymní píše:
Dobrý den,
tak jsem si kvůli tomu sla změřit nohy
na stejnou výšku mam cca 80cm..
tak asi máš trochu kratší nohy
netuším, co je norma ![]()
@LightMoron píše: Čím dlhší, tym lepsie. Ale štíhle nie tučné. Kratke nohy sa mi nepáči
A někdo se ptal na to jestli se ti líbí krátký nohy nebo ne? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Schvalne jsem se zmerila, mam ca 163 cm a od kycelni kosti az ke slapce k zemi mam 93cm a nejak extra dlouhe nohy nemam, k postave normalni. Takze asi je mas opravdu kratsi.
Příspěvek upraven 23.06.21 v 18:40
@Josefuna píše:
Schvalne jsem se zmerila, mam ca 163 cm a od klicni kosti az ke slapce k zemi mam 93cm a nejak extra dlouhe nohy nemam, k postave normalni. Takze asi je mas opravdu kratsi.
od klíční kosti?
odkud ti ty nohy rostou?
to 93cm nic moc teda ![]()
@a12 píše:
od klíční kosti?odkud ti ty nohy rostou?
to 93cm nic moc teda
Od kycelni ![]()
@alena1995 píše:
A někdo se ptal na to jestli se ti líbí krátký nohy nebo ne?
Tim som chcel povedať, zakladateľka ma nohy ako liliput. Alespon podla cisel. Ešte by mala uviest vahu
@Anonymní píše:
Dobrý den,
A to je vnitrni dylka? ![]()
@a12 píše:
od klíční kosti?odkud ti ty nohy rostou?
to 93cm nic moc teda
Si to predstavuju ![]()
Dobrý den,