Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ono opravdu dost záleží na tom, odkud kam jsi si nohy měřila, a dle toho bych potom dělala nějaké závěry s čísly, které se zde vypisují ![]()
@Kutil Tom píše:
Akorát měříš nesmysl. Měří se vnitřní délka od rozkroku. Postavit ke zdi, mezi nohy knihu, hřbetem nahoru, at si neskřipneš pipkua změříš vzdálenost toho hřbetu k zemi. Pro 163 a normální nohy bych čekal tak 76cm.
Zakladatelka psala, ze merila od kycli.
@Paní Harringtonová píše:
Si to predstavuju
co ti z toho vzniklo? ![]()
@Josefuna píše:
Zakladatelka psala, ze merila od kycli.
kde? ![]()
@a12 píše:
kde?
Ne, tak jina ucastnice mi to psala do SZ. Jdu se teda premerit znovu.
Tak mam 76/77 cm, nejak tak. Nohy k postave mam myslim primerene, ani kratke, ani dlouhe.
@Kutil Tom píše:
Co asi, Josefuna
Jsi fakt znalec, odhadl jsi to temer presne.
Nikdy jsem se neměřila ani nehodlám. Co to je za hovadinu, na tom stejně absolutně nikomu nezáleží
@someargue píše:
Nikdy jsem se neměřila ani nehodlám. Co to je za hovadinu, na tom stejně absolutně nikomu nezáleží
Ale záleží. Jeden muž tu napsal, že mu na nohách záleží. ![]()
Ja jsem se nad tim zamyslel u prezidenta Havla. Myslel jsem, ze mel kratke kalhoty, ale asi mel dlouhe nohy ![]()
@someargue píše:Že jo, chlapi stejně koukaj hlavně na prsa
Akorát měříš nesmysl. Měří se vnitřní délka od rozkroku. Postavit ke zdi, mezi nohy knihu, hřbetem nahoru, at si neskřipneš pipku
a změříš vzdálenost toho hřbetu k zemi. Pro 163 a normální nohy bych čekal tak 76cm.