Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
četla jsem co jste tady psaly a chápu to dobře že v době ovu je dobře nahmatatelný a měkčí jo?? A v době ovu je taky největší pravděpodobnost otěhotnění je to tak?? Nooo v tom případě doufám že nejsem v tom ![]()
přirovnání je dobré,to sedí.
Makkii-ano,v době ovu je největší pravděpodobnost na otěhotnění,ale není to stoprocentní,né vždy to vyjde.takže těhu být nemusíš.
Jj já vím že to není stoprocentní. No však uvidím za pár dní ![]()
Ahoj holky, mam dotaz vzdycky jsem meladelozni cipek pred MS tvrdy a dole(dal se lehce nahmatat)a ted jsem to jeste nedostala (mam ale nepravidelny cyklus)brala jsem hormony provera na upraveni…zatim kdyz si sahnu na cipek tak ho mam dole ale zkraceny a lehce mekky taky mi na prste zustane bily vytok myslite ze muzu byt tehu…provera mi cyklus upravila na 32 dni a ted mam prvni mesic bec hormonu a mam zpozdeni 4 dny…dekuji predem za odpoved ![]()
Prosím o radu ohledně pozorování čípku jako antikoncepční metoda.
Kojím často, MS nemám a beru HA, kterou chci vysadit. Nevím jestli MS není z důvodu užívání HA, nebo protože stále často kojím, každopádně mě zaujala technika sledování čípku jako ochrana pře otěhotněním. Po vysledování se mi čípek průběžně mění (tuhost, postavení, délka) jako při ovulaci, ale tu přece nemůžu mívat, pokud nemám MS. Proto mě zajímá, jestli se čípek mění i bez ovulace, nebo jak to pak funguje?
Děkuji předem za odpovědi ![]()
ovulaci máš normálně při kojení i bez MS, něco si o tom vygoogli.
Tak hlavně beres Ha, takže ovulaci nemáš kvůli tomu. Az ji vysadis, tak můžeš začít zjišťovat, jak se tvoje telo chová v přirozeném stavu a zda pro tebe bude tato metoda vůbec vhodná