Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sad ahojky, já myslím, že šance je a každopádně Ti hrozně moc a moc budu držet palečky. ![]()
Ježiš Saji, ahooooooooooooooooooooj. Ty jsi tak hodná, ty se objevíš vždy, když je člověku úzko
Vidíš, stále zažívám boj. Tak jsem se těšila, že se hned po 2. mršce začneme snažit a zase nic moc zprávy. Krom toho mi dr. řekl, že musíme hlídat vaječníky - mám tam dost cyst. No co ti budu povídat, bylo mi to moc líto.
Doufám, že ty jsi v pořádku, máš krásné fotky.
kočičko, vydrž, určitě se dočkáš. často na Tebe myslím,povedlo se to jednou, povede se zas ![]()
a děkuju za pochvalu ![]()
Taky si myslím, že šance je. Jsem na tom hodně podobně. ZT jsem měla v prosinci a od té doby mám cykly kolem 40 dní. A dokonce jak jsem otěhotněla poprvé tak jsem Ovu měla kolem 26 dne cyklu a povedlo se. Teď byla zase nejspíš 26 DC.
Ať se brzo zadaří.
Aspera píše:
Taky si myslím, že šance je. Jsem na tom hodně podobně. ZT jsem měla v prosinci a od té doby mám cykly kolem 40 dní. A dokonce jak jsem otěhotněla poprvé tak jsem Ovu měla kolem 26 dne cyklu a povedlo se. Teď byla zase nejspíš 26 DC.
Ať se brzo zadaří.
Děkuji moc, jsi hodná. Předtím jsem měla cykly regulované utrogestanem, prtotože jsem pro změnu měla cykly 14 dní. Po utroši jsem měla 2 cykly krásných 30 dní a pak jsem hned otěhotněla. Při těch 30 denních cyklech byla ovulja tak 14-15 DC, tak doufám, že by se třeba jen posunula na ten 22 DC, ale byla by. Moc si to přeju, už jsem někdy z toho zoufalá. Předtím jsem měla jiné problémy po Depoproveře, teď mám zase jiné a čas plyne.
Po ovulce, i kdyby nebyla, prostě 22 DC budu nasazovat ten utrogestan, tak po jeho vysazení snad menzes do 5 dnů přijde. Jinak se můj dr. fakt snaží to řešit, jsem mu moc vděčná.
A ty se teď snažíš zase?
Šance určitě je, já měla ovulaci běžně až třeba 21DC a pokud máš tak dlouhé cykly, tak by to tomu i odpovídalo. Takže neházej flintu do žita a určitě ty testy využij, byla by to škoda případně propásnout.
Sad, my se teď taky snažíme, ale zatím bez léků. Rozhodli jsme se dát tělu šanci tak do října, pokud se nepovede, tak půjdu taky k Dr. a budeme hledat další řešení. Mě zatím uklidňuje to, že jsem i při takovýchto cyklech jednou otěhotněla.
Díky holky. Jojo, testovat začnu od zítřka, ovulka by dle odhadu mohla přijít ve středu, tak od zítřka začnem zase intenzivněji v
Určitě bych to propásnout nechtěla.
Aspero, přeji ti, aby se ti taky co nejdříve povedlo. Taky právě vím, že spousta holek otěhotnělo třeba i 28 DC, akorát vždycky s takovýma dlouhýma cyklama je to sázka, jestli bude ovulační anebo anovulák. Říkám si ale, že za snahu to stojí vždycky. Já bych taky nechala třeba vzpamatovávat tělo bez léků, ale trošku se obávám toho času, bude mi 30, ztratila jsem rok a ještě nejsem ani těhotná
Já doufám, že i ten utroš trošku pomůže. Aspoň jsem vděčná za to, že mi narůstá sliznice - valim kontryhel. Loni jsem byla na kyretáži kvůli vysoké sliznici z Depoprovery a potom mi právě sliznice zase 8 měsíců vůbec nerostla, takže taky musím furt něco mít. Snad to vyjde, to přeju i tobě Asper, Gabčo, tobě už přeji jen aby porod a vše proběhl v pořádku a držela jsi brzy štěstí v náručí.
Ahoj kolegyňky, mám na Vás dotaz. Snažíme se o druhé mimi a stále nic, tak jsem si tento cyklus koupila ovu testy, ale myslím, že je to už zbytečné
MS sem měla pravidelnou 28 dní a minulý měsíc najednou 26 dní. Začla jsem tedy dělat ovu test 10 DC a jen jedna čárka dneska jsem 12 DC a pořád jen jedna čárka a myslím, že ovu už byla
právě 9 DC nebo 10 DC -teda podle hlenu měla sem elastickej průhlednej. Sex sme měli až 11 DC pozdě večer. Takže pokud byla ovu už je to bez šance, že? mě spíš zaráží, že podle hlenu byla asi brzo
když sem ji čekala až dýl a začla pozdě testovat
ovu nepoznám bolesti ani píchání v podbřišku nemám. Maximálně ten čirej elastickej hlen, ale nikdy sem to neřešila..Myslíte, že mám ještě šanci, že se ovu dostaví? nebo se mám už vyprdnout tento měsíc na testování??děkuju za rady ![]()
Anonymní, běžně u většiny z nás, chodí ovulace během 10 až 16 dní PŘED prvním dnem MS (luteální fáze), takže ovulace pravděpodobně teprve dojde. Tak se pěkně teď snažte několik dní po sobě a držím palce;-)
Děkuju za podporu
ale myslíš, že podle hlenu ovu ještě nebyla? ![]()
Hlen není důležitý..já teda ovu hlen neměla nikdy..vždy suchá jak troud..používala jsem ovu testy, jinak bych u sebe ovu nepoznala..nakoupila jsem levné testy z ebay a mužu testovat klidně celý měsíc ( za tu cenu )..zkus ještě testovat..
Děkuju zkusím ještě testovat, ale moc tomu nevěřím
jen mi nejde do hlavy, že bych já měla takhle brzo ovu ![]()
@Anonymní píše:
Děkuju zkusím ještě testovat, ale moc tomu nevěřímjen mi nejde do hlavy, že bych já měla takhle brzo ovu
tak některé mívají a po porodu se to může všechno změnit.. ![]()
Ahoj všichni. Ráda bych vás požádala o radu. Po revizi mám bohužel docela dlouhé cykly. První 42, druhý 50 dní. Teď už se snažíme zase o prcka. Byla jsem tento týden u dr., bylo to 15DC, sliznici jsem měla krásně odpovídající dne cyklu, koukali jsme i na folikuly, ale největší měl 10 mm. Dr. říkal, že můžou být anovulační cykly, ale že jinak roste folikul 1-2 mm/den, takže by ovulace mohla přijít zhruba za 7 dní. To budu 22 DC. Myslíte, že je nějaká šance, že by z tohoto ještě mohla ovulace být? Mám připraveny ovul. testy, protože hned po ovulaci mám nasadit utrogestan na 10 dní a pokusíme se zkrátit cyklus. Pokud to po dvou cyklech nezabere, dostanu clostík. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Je nějaká šance, že by ještě folikul dorostl, když má 15 DC 10 mm? JInak jsem tam měla i další menší.
Snad jsem to napsala dost zřetelně, děkuji za reakce.