Bude ovulace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.9.13 22:19

Tak teď už tomu moc šancí nedávám, že ještě bude ovulka..spíš příští měsíc musím začít dřív testovat, pokud mě to bude ještě bavit :roll: abych nebyla překvapená..První se zadařilo hned 3 měsíc samo a druhé nic

• Citovat
  • Upravit
917
12.9.13 21:36

poradi nekdo

Holky poradite nektera, prichazi ovu vidim to dobře ze carka sili. Prikladam foto předem dekuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.9.13 12:34
@monovera píše:
Holky poradite nektera, prichazi ovu vidim to dobře ze carka sili. Prikladam foto předem dekuji za info

a co potřebuješ teda poradit..když to vidíš..jsem nepochopila..ano čárka sílí takže to vypadá že brzy bude ovu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.13 12:24

Ahoj Holky,

Prosim o radu, vůbec totiz netuším, zda-li u me proběhla ovulace! Dnesni test je úplne ten spodni! Vcera me strašně Bolelo břicho a dnes rano drobné spineni! Vubec nevím, zdali je to normální. Jsem dnes 16Dc a pri uzivani Orgametrilu mám cyklus 28 dni! Rok se snažíme o mimi, bohužel zatim bez výsledku. Tento mesic prvně dělám Ovu testy.Tak bych byla rada za Vás názor. Dekuji!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.13 12:57

Ahoj kolegyňky, tak hlásím, že dnes ráno sem našla na testu dvě dálnice :dance: :D (psala jsem sem 10.9. a chtěla vědět jestli je ještě nějaká šance na ovu nebo už po..)

• Citovat
  • Upravit
917
14.10.13 13:36

porad te nekdo

Ahoj Holky opet otravuji rekne te mi vas nazor vcera jsem tu davala foto ovu testu dneska pridavam dnesni ovu test opet zesilil jednou ze slabne pak zesili. Myslite ze ivu uz byla nebo teprv bude. S pravne uz mela byt. Dekuji predem za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.4.15 11:30

ovulace

Holky zkousim ovulacni testy podle toho jak je psano v pribalivem letaku od zacatku menzes 11dni a od te doby porad delam kazdy den ve stejnou dobu ovu testy ale porad nic. Prouzek vrchni silny spodni kazdy den stejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.4.15 11:59

ovulace

Holky zkousim ovulacni testy podle toho jak je psano v pribalivem letaku od zacatku menzes 11dni a od te doby porad delam kazdy den ve stejnou dobu ovu testy ale porad nic. Prouzek vrchni silny spodni kazdy den stejny muzete mi nekdo poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.15 12:45

Bude ještě ovulace? ?

Ahoj, mám dotaz, cca rok se snažíme o druhé dítko, nyní mám 3. cyklus clostilbegyt. dnes jsem 22. DC a byla jsem na gynekologii, mam jeden folikul 24 mm, ale doktorka mi řekla, že ovulace už nebude :( už dlouho uvažuji, že ji zmenim, už se mi často stalo že se spletla. Tento cyklus jsem pila 2X denne kontryhelovy čaj, jedla gynex, grepy a clostilbegyt 5-9 DC, po clostilbegytu se mi MS srovnala na 32-34 dni, ale četla jsem, že se muže po kontryhelu cyklus rozhodit. Takže otázka je jasná, může ovu ještě dorazit? Omlouvám se za trochu zmatene psaní :)

• Citovat
  • Upravit
132
15.6.15 12:50

Muzu se i ja zeptat, ovu testy se sezenou v lekarne? A kolik tak stoji? Kolik jich koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
15.6.15 13:29

Proč by nemohla být? Pravě ten folikul je podle mně úplně před prasknutím, tak se honem snažte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
15.6.15 13:50

@sarink
Já bych podle gynekolozky mela zítra začít brát utrogestan, ale ten prý ovulaci blokuje a Já nevím co si mám počít, navíc mi čárky na ovu testech slábnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
15.6.15 13:53

@štěpánka11 to je pravda. Ale ani nemusí být. Já jsem měla clostil a utrogestan jsem neměla :) Folikul mi praskl za předpokladu, že roste 2 mm za den až při velikosti 25mm. Jsi ten anonym? At vím na co odpovídám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
15.6.15 14:18

Jsem, asi jsem si ho tam klikla omylem, pisu z telefonu a je takový zmateny :) Já právě nevím ani na co bych utrogestan brát mela, cyklus je srovnaný a nemá se mi zatím co zahnizdovat, když ho brát začnu tak ovulace nebude vůbec :think: no nevím, asi se na něj vybodnu a budu dál testovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
15.6.15 15:06

@štěpánka11 Já bych ho nebrala, protože víš z folikulometrie, že ovu nebyla a utroš ji zablokuje :) A ty minulé cykly jsi taky brala utrog.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí