Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sarink nebrala, fakt nevím proc mi ho nasadila ted, na příští měsíc mi dala clostik 1-0-1 (do ted jsem mela jeden ) a na ultrazvuku jsem byla az ted 22 DC… ale nevím jak s tema testamatestama, včera jsem už netestovala, dneska negativní ![]()
@štěpánka11 já jsem měla hned 1-0-1. Test jsem měla pozitivní 16DC a měla jsem 2 folikuly, jeden 26mm a druhý 22mm. Den na to už jsem měla test negativní a to by folík měl mít těch 24mm jako ty. Jinak graf jsem měla anovulační, ovlivnil mi to ten clostík ![]()
Neber ten utroš, počkej 2 dny a pak ho klidně jez. Ale je škoda zastavit ovulaci, kdyby byla ![]()
Zdravím všechny, pořád tady brouzdám a čtu, tak jsem se rozhodla že se zaregistruju. Jsem už totiž zoufalá, tak bych chtěla poradit. Nevim totiž jak to je s ovulačníma testama. V úterý jsme na to vlítli a to byl 10DC výtok byl hojný a cítila jsem při tom bolest a najednou ta bolest ke konci sexu odezněla, ráno bílkový táhlí průhledný výtok, který se během dne změnil na bílí krémový a je do teď. Z papírku na cukr nejsem taky moc moudrá, protože bílkový hlen zbarvil políčko do zeleno modré, pak to bylo zase čistě žlutý, pak zase nezelenalí a nyní zase žlutý. Čípek mi příjde měkčí a je prostupný na špičku prstu.
Ahoj všem vím že testy negativní ale mislite že ovulace se blíží děkuji
Ahoj všem mislite že ovu se blíží mám testovat dále dělám to poprvé děkuji ![]()
@Kvetinka 11 testuj dal at vidíš jestli sili, tohle je pořád negativni.
Ahoj holky, muzete mi poradit prosim? Ovu si nemerim ani netestuju. Zhruba pred vikendem me obcas pichlo na boku podbrisku.. Vcera jsem mela ovu hlen. Kdy tedy pak jsou plodne dny? Stale se v tom nejak ztracim
.. Snazeni bylo v patek, mohlo by se to uchytit, co myslite? A dekuju za pomoc, preji fajn zacatek noveho tydne ![]()
Ahojky dostala jsem clostil a dnes je to 17 den udělala jsem si ovu test a nevím zda to ovulace je poradíte?
Ženy já se přidám s dotazem. Od června mám dlouhé cykly i 50dni. V červnu jsem měla totiž norethisteron kvůli dovolené…a od té doby to mám šíleně rozházené.
Snažíme se o miminko. Měřím bazální teplotu z čehož nejsem moc moudra, ale pár dní teď dělám ovulační testy a chci se zeptat jestli je možné, abych měla 39DC ovulaci?? Poslední cyklus jsem měla 48dni…už asi tři dny mě bolí podbřišek tak jsem myslela, že se dostaví má a pořád nic. Čárka na ovulacnim testu je skoro stejna, jako ta kontrolní..
Děkuji za rady
Já tedy neměla cykly takhle dlouhé, ale ovulacni test jsem si zkoušela dělat jeden měsíc taky a pořád mi to nevycházelo jako pozitivní. Byla jsem z toho akorát otrávena. A ejhle.. ms nedošla a i pres každý den negativní ovulacni testy ted začínám 15. týden těhotenství. Já tem testům asi moc nevěřím. Jinak jsem teda na sobě nikdy ovulaci nepoznala. Žádné bolesti břicha či tak něco…
@Anonymní píše: Ženy já se přidám s dotazem. Od června mám dlouhé cykly i 50dni. V červnu jsem měla totiž norethisteron kvůli dovolené…a od té doby to mám šíleně rozházené.
Snažíme se o miminko. Měřím bazální teplotu z čehož nejsem moc moudra, ale pár dní teď dělám ovulační testy a chci se zeptat jestli je možné, abych měla 39DC ovulaci?? Poslední cyklus jsem měla 48dni…už asi tři dny mě bolí podbřišek tak jsem myslela, že se dostaví má a pořád nic. Čárka na ovulacnim testu je skoro stejna, jako ta kontrolní..Děkuji za rady
Hele asi to mozny je, protoze v tele zeny je fakt mozny vsechno
. Ja mam cykly taky tak 50 dnu dlouhy a jeste v zivote jsem nemela pozitivni ovulacni test, ani jine priznaky ovulace. Nicmene tehotna uz jsem potreti
.
Možné to je. Stejně jako je možné, že ovulační test u takle dlouhého cyklu bude pozitivní i několikrát bez ovulace (ale skoro stejně silná čárka není pozitivní), nebo naopak bude stále negativní a ovulace bude. Jó, tělo občas potřebuje na srovnání hodně času, Norethisteron nejsou lentilky a při snažení o dítě už bych ho nebrala, ani kdybych měla prokrvácet sedm dní z týdenní dovolené u moře.
No já jsem ho měla cca 3× za život ten norethisteron a neměla jsem po něm až takhle mega rozházeny cyklus…to se mi stalo poprvé, i sem se osypala šíleně v obličeji no hrozný
Už si ho nikdy nevezmu.
Tak snad to ovulace bude..ono snažení se obden u nás nemá šanci. Dítě vstává dřív než my, chodí spát jen s náma..hlídání taky žádná sláva. Takže je to fakt těžký