Děložní čípek při MS

4138
29.5.11 20:49

Děložní čípek při MS

Ahojky holky tak se snažíme o mimčo, a zkoušim pozorovat děložní čípek. před MS sem ho nahmatala a cítila maly otvor. Ted sem to dostala a uz Sem 3DC a zkoušela sem čípek a je ještě líp nahmatatelnej než před tím. Při tom se píše že při MS se zkracuje až skoro zanika. Nemáte nějaká stímto zkušenosti???? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
29.5.11 20:56

No on nezanikne až tak, že bys ho nenahmatala.
Nahmatáš ho, ale je hodně kratounký a těžce hmatatelný

• Citovat
  • Upravit
4138
29.5.11 21:00
lokofa píše:
No on nezanikne až tak, že bys ho nenahmatala.
Nahmatáš ho, ale je hodně kratounký a těžce hmatatelný

No me prave pride delsi nez predtim, strasne jednoduse sem ho nahmatala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
29.5.11 21:00

Jo? Mě se před ms a během sesune dolů a nahmatám ho celý a v pořádku. Po ms se zase vytáhne nahoru a jde hůř nahmatat, ale jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
29.5.11 21:01
Sumaya píše:
Jo? Mě se před ms a během sesune dolů a nahmatám ho celý a v pořádku. Po ms se zase vytáhne nahoru a jde hůř nahmatat, ale jde.

NO cetla sem o tom na internetu ze se ma pri MS zkartit tak sem se zalekla ze ho mam tak dole, tak dekuju za uklidnei ze je to normalni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.5.11 21:06
Sumaya píše:
Jo? Mě se před ms a během sesune dolů a nahmatám ho celý a v pořádku. Po ms se zase vytáhne nahoru a jde hůř nahmatat, ale jde.

Mám to taky tak… Během MS se zvětší otvor a je celý měkčí, celé je to prostě takové „oteklé“ a povolené. A pak už se řídím jen hlenem, protože čípek si dělá více méně co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
29.5.11 21:07
pralalinka píše:
Sumaya píše:
NO cetla sem o tom na internetu ze se ma pri MS zkartit tak sem se zalekla ze ho mam tak dole, tak dekuju za uklidnei ze je to normalni :lol:

Tak na tom internetu to mají asi blbě. Po ms se zkrátí, ztvrdne s jde nahoru, je uzavřený a hůře nahmatatelný . V době ovulace se sníží a otevírá se, je měkký - jde dobře nahmatat. Po ovulaci tvrdne, zavírá se a zkracuje …a pár hodin před ms jde zase dolů a otevírá se a je měkký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
29.5.11 21:09
ivuska.h píše:
Sumaya píše:
Mám to taky tak… Během MS se zvětší otvor a je celý měkčí, celé je to prostě takové „oteklé“ a povolené. A pak už se řídím jen hlenem, protože čípek si dělá více méně co chce.

Jo nějak tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31286
2.6.11 13:26

já když na to tak vzpomínám, tak otevřený čípek sem nahmatala jen jednou při MS, a vždycky se mi zdál přibližně stejně vysoký…jen občas byl měkčí nebo tvrdší, což je ostatně doteď (jakože pokaždé jiný, když to jednou za čas zkontroluju). také jsem se řídila hlavně teplotou a hlenem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
19.7.11 16:21

děl. čípek

Ahoj holky, mám dotaz k děložnímu čípku po MS. Jsem 7DC /poslední 2 dny bez MS/ a zkouším zkoumat čípek. Hledala jsem všude, přečetla kde co a zjistila jsem, že má být čípek tvrdý a uzavřený. Tvrdý je (jak chrupavka nosu :mrgreen: ), ale když přiložím polštářek prstu, myslím, že je otevřený, přijde mi to jak na špejlu :oops: To se ještě po MS nezavřel, nebo jak to je? Dlouho jsem brala HA, tak chci zjistit hned od začátku, jestli poznám ovulku. BT taky měřím.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
19.7.11 17:06

Nikdo?

Vím, že až budu sledovat dýl, tak to poznám, ale jen mě to tak zajímá, jestli je to třeba správně.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
19.7.11 19:11

tak každá to máme asi trochu jinak,ale běhm ovulky by měl být stejně měkký,jako před a během MS,to poznáš,pokud to budeš sledovat,ale ta tvrdost čípku se mění i během dne,ráno v 8 to může být tvrdý a v 9 měkčí a zas za další 2 hodiny tvrdý,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
19.7.11 19:23

Děkuji za odpověď :palec: a co to otevření? Sleduji pár dní, takže snad za dalších pár dní budu chytřejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
20.7.11 16:29

jako nerodička nevím,jestli je až tak znatelné otevření,ale já jako po prvním dítěti jasně poznala,kdy se začíná otvírat a měknout,byl to důlek tak na prst,ale spíš bych řekla,že důležitější je to tvrdnutí,či měknutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
20.7.11 16:40

Tak podle obrázků na googlu si myslím, že je zavřený, mini škvíra je tam vždycky, teda do těhu, pak je tam zátka.

A tvrdost snad poznám, našla jsem přirovnání:
tvrdý - jako špička nosu
měkký - jako ret

Tak snad podle toho nějak tu ovulku poznám, jestli vůbec bude.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení