Uražený zub a návštěva zubaře

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zuzukaa
28.6.11 14:11

deme k zubari

ahoj potrebuji se sverit dcera si urazila zub a dnes ve 3h deme k zubari mam strach ja si sni DR poradi zoubky nechce ukazat ani mne .. a natos ze si tam necha sahnout ceka nas to za 2h ach jo mam strach jak to zvladneme :cry: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
28.6.11 14:21

No co, chvilku si pořve, aspoň bude mít otevřenou pusu a dr bude moct koukat :-D

Můj syn si urazil jedničky nahoře asi na roce, u zubaře řval, ale nic jiného než se nechat prohlédnout a zbytek zubů zbrousit mu nezbylo.
Měla jsme ho na klíně, zády k sobě, jednou rukou jsem držela ruce a druhou přimáčklou jeho hlavu na hrudi. Dr si jen pomohla otevřít pusu a konala :-D
Jen co jsme vylezli z ordinace už se smál, hlavně že měl obrázek :-D

Jsou to nervy, ale zvládnete to! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.6.11 14:27

Jj, smléčným zubem nebude nic moc vyvádět, maximálně ho zbrousí. Syn si ulomil malinko jedničku, já si toho ani nevšimla, až později se mi to zdálo divné, tak jsme šli k zubařce, jestli to není kaz a já tam se staženýma ušima jí povídám, že asi neotevře pusu a zubařka se zazubila a prej „ale otevře“ nějak ho chňapla, otevřela mu pusu, syn byl tak překvapený, že ani nekviknul :mrgreen: Nakonec prohlásila, že asi někde boural a že je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
28.6.11 14:34

no ale ja jsem v anglii a tady maj lekari zuplne jiny pristup dost hrozny toto berou jako nasily na diteti :think: 8-o :roll: tak uvydime no ona ma take jednicky uplne vepredu. jeden urazeny skoro uplne zustal ji tam zub asi 1mm u dasne a druhy ma praskly :nevim:

• Citovat
  • Upravit
41
8.2.26 08:28

Uražený zub

Dobrý den jdu si pro radu, dcera včera upadla a prokousla si ret teď jsem si všimla toho že i kousíček zuby.. ret má nateklý ale nebrečí, pije i jí je veselá.. myslíte že máme vyrazit na pohotovost kvůli kontrole? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
8.2.26 09:46

Ahoj, na pohotovost určitě ne - je to zbytečné. Tohle se s mléčnými zuby stává. Nejspíše s tím nebude nic dělat ani váš zubař/zubařka, ale můžeš mu pro klid duše v pondělí zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.2.26 10:20

@karlabroth děkuji moc za radu.. zítra zkusím zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie