Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
No co, chvilku si pořve, aspoň bude mít otevřenou pusu a dr bude moct koukat ![]()
Můj syn si urazil jedničky nahoře asi na roce, u zubaře řval, ale nic jiného než se nechat prohlédnout a zbytek zubů zbrousit mu nezbylo.
Měla jsme ho na klíně, zády k sobě, jednou rukou jsem držela ruce a druhou přimáčklou jeho hlavu na hrudi. Dr si jen pomohla otevřít pusu a konala ![]()
Jen co jsme vylezli z ordinace už se smál, hlavně že měl obrázek ![]()
Jsou to nervy, ale zvládnete to! ![]()
Jj, smléčným zubem nebude nic moc vyvádět, maximálně ho zbrousí. Syn si ulomil malinko jedničku, já si toho ani nevšimla, až později se mi to zdálo divné, tak jsme šli k zubařce, jestli to není kaz a já tam se staženýma ušima jí povídám, že asi neotevře pusu a zubařka se zazubila a prej „ale otevře“ nějak ho chňapla, otevřela mu pusu, syn byl tak překvapený, že ani nekviknul
Nakonec prohlásila, že asi někde boural a že je to ok.
no ale ja jsem v anglii a tady maj lekari zuplne jiny pristup dost hrozny toto berou jako nasily na diteti
tak uvydime no ona ma take jednicky uplne vepredu. jeden urazeny skoro uplne zustal ji tam zub asi 1mm u dasne a druhy ma praskly ![]()
Dobrý den jdu si pro radu, dcera včera upadla a prokousla si ret teď jsem si všimla toho že i kousíček zuby.. ret má nateklý ale nebrečí, pije i jí je veselá.. myslíte že máme vyrazit na pohotovost kvůli kontrole? ![]()
Ahoj, na pohotovost určitě ne - je to zbytečné. Tohle se s mléčnými zuby stává. Nejspíše s tím nebude nic dělat ani váš zubař/zubařka, ale můžeš mu pro klid duše v pondělí zavolat.
ahoj potrebuji se sverit dcera si urazila zub a dnes ve 3h deme k zubari mam strach ja si sni DR poradi zoubky nechce ukazat ani mne .. a natos ze si tam necha sahnout ceka nas to za 2h ach jo mam strach jak to zvladneme