Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Babišovka diky za pripomenuti, i kdyz na to uz od vcerejska myslim
to se ma DPD, PPL, atd.na co tesit!! ![]()
@Kacievi píše:
@Babišovka diky za pripomenuti, i kdyz na to uz od vcerejska myslimto se ma DPD, PPL, atd.na co tesit!!
jo, u nasich „na dedine“ z toho byla postacka hotova tyden ![]()
Akorat teda jsem lehce zmatena… loni, kdyz jsem hodila neco do vyhledavani na heurece, tak mi v seznamu obchodu naskocily takove ikonky, u tech, co maji dopravu zdarma.
letos tam mam normalne cenu postovneho i u tech obchodu, co v programu zapojeny jsou. a teda hledat, ktery z obchodu tam je a ktery neni, je pri tom mnozstvi dost silene ![]()
@Ali-Ali no je to az dnes od 12.h., takze akce jeste nezacala. nemuze to byt tim? ![]()
Díky moc! Máte někdo nějaké tipy, kde budete nakupovat? Já mám zatím vyhlídntou Tescomu, Coqui a DupyDup… Zapojené obchody jsou na té titulní stránce, stačí sjet dolů ![]()
Ofiko ještě nezačala, ale třeba Mall už má… já budu nakupovat nějaké dárky pro chlapa, mrknu na to ještě odpoledne, máme tu stejně hnusné počasí
![]()
@Kacievi @Billi
jo, tak tim by to byt mohlo
ja mela 20min klid, tak jsem se na to chtela vrhnout. tak vecer ![]()
@Babišovka jůů, ani jsem nevěděla, že něco takového je, tak děkuji za „připomenutí“ ![]()
Ahoj holky, připomínám, že dneškem začíná den dopravy zdarma
Je tam toho fakt hodně tak mrkněte.
http://www.dendopravyzdarma.cz/
Nedělám reklamu, jen jsem na to loni zapomněla, tak ať se to nestane některé z vás.
přeji hezké nakupování