Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@elanaa Ono to je od nějaké částky, tak otázkou je, jestli nevyhledáváš něco, co nedosahuje té minimální částky pro poštu zdarma (tuším od 300,–)
Gumičky na pletení řetízků na ruku mi to s poštou zdarma nenašlo ![]()
@Kakika já právě hledám spíš obchody (obchod.heureka.cz nebo tak nějak). Myslela jsem, že u jména obchodu bude oznámení, že mají poštu zdarma.
Tak opravdu jsem to hledala blbě. Nesmí se to po obchodech, ale fakt to zboží (což je teda pitomý
, no nic).
Holky, ale bacha na to neb nektere obchody navysily cenu, aby na teto akcicce neprodelaly, takze obcas nula od nuly…
![]()
@Kacievi já se vždycky dívám i předem… a teď mě to vyšlo fakt super… jako pokud je to velký obchod a mají dobrou smlouvu s dopravcem tak je to nezruinuje ![]()
@Babišovka no ono uprimne, stejne na tom „prodelame“ zase jenom my!!
![]()
Tak už mám zavinovačku, 2× novorozenecké rukavice a čepici.
A z dalšího obchodu tři masky na vlasy, které jsem minulý tyden chtěla objednat a zapomněla jsem na to. ![]()
Co bych ještě koupila..? Škoda, že jsem minulý týden objednávala darky pro dceru..
Ještě se kouknu na Tescomu. ![]()
@Kacievi píše:
Holky, ale bacha na to neb nektere obchody navysily cenu, aby na teto akcicce neprodelaly, takze obcas nula od nuly…![]()
![]()
Co jsem dneska objednávala, tak to tak běžně stojí. Ale co Tescoma? Nenavýšila ceny?
Zdravím
nevíte, jestli bude letos a popřípadě kdy Den dopravy zdarma?
Ahoj, spousta eshopů mají dopravu zdarma i mimo tuto akci!!! Koukněte na net:) Nemusíte čekat
Já teda na žádnou nenarazila. Většinou je zdarma, jen při nákupu nad nějakou částku.
@trybitka píše:
Já teda na žádnou nenarazila. Většinou je zdarma, jen při nákupu nad nějakou částku.
Přesně tak, já také ne - většinou je to při částce nákupu nad 900,– a výš…