Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den chtěla sem se zeptat s přítelem se snažíme o miminko rok a dnes mám dostát ms ale nevydržela sem to a dnes rano sem si udělala těhu test a vyšli dvě čárky myslíte že se to už konečně povedlo příznaky ještě žádné nemám jen hodně citlivé bradavky a silní výtok že cítím že to ze mě teče
Měla ste a tím už jedná z vás skušeností
Jedna čárka = netěhotná, dvě čárky = těhotná
někdo má na začátku milion příznaků, jiná, kdyby neměla zpozdeni, tak to nepozná
Ja mela dalnici vzdy v den vynechaní MS a taky MS presnou jako hodinky, takze vynechani bylo divny.
Podruhe jsem testovala asi jeste 3 dny pred, protoze jsem mela stale hlad a rikala si, ze to neni mozny. A uz ten test byl pozitivni, zadny duch.
Pocitej, ale s tim, ze tehotenstvi je opravdu v zacatku a jeste muze odejit jako klasicka MS. Drzim palce.
@MP Evik doufám že ne moc bych si přála mít už konečně miminko doufám že ta mrška nepřijde a já budu mít s přítelem na vánoce krásný vánoční dárek
Udelat test v den ocekavane ms je v pohode. Pokud mas 2 carky, jsi tehotna. Priznaky fakt mit nemusis, je normalni, ze nastupuji az pozdeji, a nekdo je ma opravdu velmi mirne az zadne. Drzim palce, at je vse v poradku.
@naty3357 píše:
Mám špatný foťák ale ve skutečnosti jde krásně vidět
Já teda nevidím ani ťuk
v den vynechané menstruace jsem měla už dost znatelnou druhou čárku
až při velkém přiblížení něco málo vidim
@Kacetka954 právě že nemám den zpoždění ale dnes to mám právě dostat a rano co sem vstala tak sem si ho šla dělat rano šel krásně vidět
@naty3357 píše:
@Kacetka954 právě že nemám den zpoždění ale dnes to mám právě dostat a rano co sem vstala tak sem si ho šla dělat rano šel krásně vidět
Takto jsem to měla i já ☺️️ v den očekávané ms. U mě to ještě doprovázelo takové lehké motání hlavy. Moc držím palce aby Vám to vyšlo a brzy jste se dočkaly vytouženého miminka ![]()
@naty3357 píše:
Mám špatný foťák ale ve skutečnosti jde krásně vidět
Proboha už je to tu zase. Vidím dálnici D1 se zúžením do jednoho pruhu ![]()
@naty3357 vidím jednu čárku, bohužel. Navíc je to mamatest, ne? Ten dělá falešné duchy běžně, ještě bych se neradovala.
Počkej, zda MS přijde, pokud ne, testuj za dva dny znovu.
I duch je ale čárka, která jde vidět a člověk ji nemusí lovit.