Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhulinky a maminky, nevíte některá, kde na netu by se dalo sehnat něco podobného „Deníčku našeho miminka“, aby se tam dal zapisovat průběh těhotenství? Už jsem někde podobnou knihu zahlédla (od Anne Gedes), ale teď už to nějak nemohu najít. Děkuji za pomoc
Ahoj,
já dostala od kamarádky „Těhotenský kalendář“ od Dr. Jane MacDougalové. Je to jako klasický kalendář, co ti stojí na stole, den za dnem si popisuješ jak ti je, prohlídky a kontroly atd. Je to nadepsané od 1. do 42. týdne, bez data, takže je to univerzální.
A u každého týdne samozřejmě popisky, jak je průměrně velké mimi a jak se vyvíjí… moc pěkné, určitě si ho pořídím i na další mimi. Byl volně prodejný v hypermarketech.
Pohodové těhu přeji ![]()
Ahoj,
já mám z prvního těhu taky kalendář a na druhé si ho budu určitě pořizovat taky!
Doporučuju, je přehledný…ale je možný, že deníček ti bude vyhovovat víc, já protože nejsem velká spisovatelka mi to na těch pár info stačilo…
L.
Ahojky, já taky měla těhotenský kalendář a byl super!
Teď mám pro malého deníček od Anne Geddes Mých prvních pět let!
Takže oboje vřele doporučuju ![]()
VerouS ten deníček by mne zajímal, nedá se to prosím najít někde na netu?
Ahoj,
sice už je to starší téma, alé také jsem se po tom kalendáři (Těhotenský kalendář od Jane MacDougallové) pídila.
Všude na Internetu jsem našla dodací lhůtu 3 týdny. Podívala jsem se přímo na stránky vydavatele www.alpress.cz (mají tam také e-shop) a zavolala tam na dodací lhůtu. Milá paní říkala, že by to mělo příjít od týdne a rovnou mi to přes telefon objednala (tel: 800 100 503). Cena je asi 220,– Kč a budou to posílat na dobírku (patrně tam tedy bude ještě poštovné a balné). Dám vědět, jak to dopadlo.
Já jsem ten kalendář koupila normálně v knihkupectví…příště použiju ten samý…akorát použiju jinou barvu propisky a je to…si teda ale počkám ![]()
Já jsem ten kalendář koupila normálně v knihkupectví…příště použiju ten samý…akorát použiju jinou barvu propisky a je to…si teda ale počkám ![]()