Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me se strasne libil Mama na baterky - to je neuknoranej styl bez mimiskovani, manzy a tulenicka - proste muj styl.
Jinak denicky o porodech uz nectu - nemuzu si pomoct, ale chcipam u nich nudou, ac chapu, ze pro danou osobu to byl den „D“.
@ne-silenamatka mrknu se
jo o porodech už taky nečtu, pokud to není něco spešl podle názvu… ale už jsem tu četla sto stejných příběhů
Holky, jaký o barmance?
nudné deníčky tu jsou, ale tak nejde tu o sloh ale o svěření se, myslím, že téměř každý deníček má své čtenáře, těch opravdu slabých, ve kterých nic nebylo sděleno, je tu pramálo
@LadyTommy píše:
Holky, jaký o barmance?nudné deníčky tu jsou, ale tak nejde tu o sloh ale o svěření se, myslím, že téměř každý deníček má své čtenáře, těch opravdu slabých, ve kterých nic nebylo sděleno, je tu pramálo
souhlasím ![]()
@K-Black píše:
souhlasímhttps://www.emimino.cz/…imcem-11240/
dík, hned je můj život bohatější ![]()
natáhlo mě už při slovu otěhulkování ![]()
Jé, děkuji. připadám si jako ve zlatým slavíkovi
akorát neumím zpívat
jinak k tématu, mně se už kromě zmíněných (ne těch mých)
líbilo i https://www.emimino.cz/…nikdy-11155/
a ráda čtu od @Cmochy, @LadyTommy, zoufalou snažilku a mámu na baterky a určitě jich je víc a za chvíli si vzpomenu na další a budu mít pocit, že jsem je urazila, tím, že jsem je nezmínila ![]()
@Sibyla0 ![]()
děkuju a já si chtěla teď dát pauzu, už těch deníků bylo celkem dost, ale asi budu pokračovat, když mě milujete
![]()
@joaska píše:
@Sibyla0
děkuju a já si chtěla teď dát pauzu, už těch deníků bylo celkem dost, ale asi budu pokračovat, když mě milujete![]()
![]()
![]()
@joaska píše:
@Cmochy neděkuj a něco konečně zas napis, se celkem flakas, ne?
No to máš pravdu… asi bych něco zase mohla…
![]()
No tak já tu četla jen asi dva fakt divný deníčky, poslední je o té barmance jak přeje jiné mamině retarda, to je pro mě osobně fakt hnusný deníček, nevidím tam nadsázku, vidím hnus
a to zrovna já jsem člověk co se fakt ze sprostého nebo vulgárního slova nehroutí.
Jinak některé deníčky jsou pro mě o ničem, ale zase pro tu ženu co ho vydala jsou důležité, takže ano já ho přečtu, řeknu si nuda, ale nic víc. Každá jsme jiná, každá máme jiné pocity.