Deníčky - výběr těch nej

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
14.7.15 15:10

Je tady, jééé! Moc děkuju, mně se moc líbil a chtěla jsem ho poslat kamarádce a dnes se mi nechtěl zobrazit..
Prosím Tě, a všechny deníčky této uživatelky (jsou naprosto úžasné!!) jsou vypsány na první stránce, nebo jich má ještě víc? Díky :kytka: @verulicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
14.7.15 15:11

@Ráchelia oba tyto nicky jsou její :-)

• Citovat
  • Upravit
970
14.7.15 15:26

@verulicek To chápu, jen jsem si chtěla přečíst veškeré její deníčky a tím, že Joaska už není uživatel, nejdou mi vyhledat…Tak jestli tady v diskuzi na prví stránce jsou to všechny. Nebo jich má i víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
14.7.15 15:58

@Ráchelia stačí si to zadat do vyhledávače a když si jakýkoliv deníček otevřeš, vpravo jsou další :-)

• Citovat
  • Upravit
18305
14.7.15 19:21
@verulicek píše:
@Ráchelia stačí si to zadat do vyhledávače a když si jakýkoliv deníček otevřeš, vpravo jsou další :-)

Vpravo jsou jen ty starší než otevřený deníček.
Edit: tak zběžnou kontrolou zjištěno, že už je to jinak… :oops: Zobrazují se už všechny, nejenom ty starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
14.7.15 19:29
  • Citovat
  • Upravit
970
16.7.15 14:23

Děkuju,,, no bývalo to tak, ale nevím, jestli mám rozhašené emimino jen já, nebo je to tak všude, ale mě se tam vpravo právě zobrazují nejrůznější deníčky, nejen autorčiny, přesto že nadpis zůstal : ostatní deníčky uživatele… Tak nevím, kde udělali soudruzi chybu..Každopádně děkuji za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
20.7.15 21:06

Díky za tuto diskuzi, početla jsem si po dlouhé době a pobavilo :lol: a jsem ráda, že i mé deníčky se líbily a chytli za srdíčko :srdce: už je to dva roky, co jsem psala ten poslední-se šťastným koncem…každopádně štěstí trvá a na psaní čas nezbývá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
22.7.15 20:18

Jo ten jsem cetla @Silvi.100 to vlasaty mimino je uplne super :mrgreen: bude dalsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
23.7.15 14:54

@umea děkuju :hug: jj asi bude-zrovna jsme v procesu žádosti o druhé, ale tak nějak si nejsme ještě 100% jisti-zrovna dnes jsme byli na psych. posouzení a ještě nás čeká přípravka a uvidíme :) rozhodneme se asi, až to přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25000
20.1.16 12:15

Obnovuji diskusi a házím sem deníčky, které mě v posledních pár týdnech zaujaly. Máte někdo další tip? Ráda si ještě počtu. Dítě nemocný, tak mám prd co dělat. Dík :-)

https://www.emimino.cz/…bahne-12574/
https://www.emimino.cz/…ovani-12568/
https://www.emimino.cz/…ocich-12541/
(a všechny její předchozí jsou taky super)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová