Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem na tuhle hlasku uplne alergicka, kdyz jsem videla nazev diskuze, uplne jsem se orosila ![]()
Tak tohle mě taky vždycky zajímalo, snad to někdo osvětlí
Myslím, že se jedná jen o řečnický obrat..
Někomu stačí málo ke štěstí. Já se tak dusim jen dohromady s manzelem, když nás něco rozesmeje je to jak katalyzátor.
@CokeLady Já teda taky jím u noťase…i piju…
ale zásadně neprskám…maximálně drobím…a pak mi nefunguje klávesnice ![]()
Jen představa toho čištění po vyprsknutí kafe s rozmáčenýma drobkama bábovky…
Né, děkuji…směju se tu často, leč bez prskání…
Někdy se fakt nahlas musím smát, ale snažím se to ututlat, protože přiběhnou zvědavé dcérenky a chtějí vědět co že je kde za legraci. Obvykle když se povede cynický žertík
Monitor jsem si ještě nepoprskala, ale jednou jsem se málem udusila ![]()
Taky jsem se už dusila
bývalý jednou při smíchu vyprskl kakao, že ohodil zeď stůl i televizi ![]()
Tak já se musím přiznat, že se mi to skutečně stalo a to doslova… tady na emiminu v diskusích o trapasech i perličkách našich mužů
Pila jsem kávu a dočítala delší článek tuším v těch trapasech no a jak to paní rozsekla tak jsem fakt málem z té židle spadla a ještě mi to kafe letělo i nosem jak jsem se smála, poprskala jsem si klávesnici i monitor
¨detaily asi nepotěší, ale tak chtěla jsi vědět ![]()
@sophinka1 píše:
Někdy se fakt nahlas musím smát, ale snažím se to ututlat, protože přiběhnou zvědavé dcérenky a chtějí vědět co že je kde za legraci. Obvykle když se povede cynický žertíkMonitor jsem si ještě nepoprskala, ale jednou jsem se málem udusila
taky mi spis zaskoci nez ze bych neco prskala ven ![]()
Tak já opravdu někdy brečím smíchy…tečou mi slzy, emoce fakt podobné pláči…bývá to v hóóódně vypjatých situacích, kdy už se třeba smějete předtím a přijde další „pecka“…krásný pocit a prý to prodlužuje život ![]()
Nejspíš jenom řečnický obrat, nic víc, když řeknu „já se asi střelím,“ tak tím chci vyjádřit, že je to už přes čáru a ne, že si jdu skutečně prostřelit hlavu.
Já když se něčemu jako fakt tlemím tady, tak ten smích držím v břiše, to mě pak samozřejmě bolí
a jo, kdybych nedržela tak mám monitor poprskanej, někdy i několikrát denně, u PC jím i piju.
Smíchy ne, ale mám tu 3 oblíbené uživatelky, jedna je relativně nová, z nichž dvě jsou tak tupé a třetí tak nesnášenlivá a povýšenecká, že kávu liju na monitor dobrovolně, jen vidím obsah jejich příspěvků. P. S. Stěrače namontovány.
@CokeLady píše:
Ahoj holky,zajímalo by mě, zda je tohle pravda. Čtu to tu DENNODENNĚ několikrát, že si někdo právě kafem poprskal monitor, že mu právě zaskočila snídaně, že se smíchy dusí a budí děti, že řve smíchy až málem spadl ze židle a manžel na ní čumí jak na exota.
FAKT TO TAK MÁTE? Já i když čtu nějaký vtip, příspěvek, deníček, co se mi líbí, tak maximální projev něčeho na internetu je úsměv nebo malé zasmání.
Nikdy jsem se nedusila, ani nic neprskala na monitor (displej), ani nedusila smích v polštáři.
Je to jen přehnaný řečnický obrat nebo realita??
Jsem z toho jelen, kolik by musela být každý den poprskáno počítačů a poloudušených matek.Mně se tomu nechce věřit a mám za to, že je to jen obrat pro vyjádření, že je něco vtipné, ale ve skutečnosti to třeba žádnou fyzickou dohru v podobě prskání čehokoliv nemá…
ty jo, já se taky tak hlasitě neprojevuju, spíš jsem studenej čumák, ale jednou sem se počůrala smíchy:-)už nevim přesně čemu, ale to nebylo tady
Příspěvek upraven 16.01.14 v 14:45
Já si tento týden pouze pokýchala klávesnici. Monitor jsem si ještě nepoprskala, ale už jsem si párkrát poprskala smíchy knížku.