Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@magicalee píše:
jak se ty albíčka hledají?
Na stránce máš vlevo dole položku „Fotoalba“. Dál je to stejné jako deníčky.
@K-Black píše:
projeď albíčka, doporučuji albíčko „pre naše Levíča“
Blacková… ty to budeš vědět… reakcí na tohle album bylo ještě jedno. Kurnik jak jen se jemnovalo. Nemůžu ho dohledat. Snad ho zakladatelka nesmázla. Tam byly pecky. Dítě se jmenovalo „jakože“ nějak naprosto příšerně. Nemůžu si vzpomenout jak… a zakladatelka tam dávala fotky např. i bílé stěny kde bude viset třeba fotka. Zásuvky, kde bude zapojený světýlko, prázdný kelímek od pudinku, který poslala mrněti do bříška a tak… to bylo album ty brďo! Pecka! Jsem se vždycky hrozně nachechtala u toho…
![]()
@Cmochy to bylo od Seizdry nyní krkael, ne? ale tuším, že už neexistuje
@K-Black píše:Šmarjááá, to mi připomíná album ikarkulky z MK
@LadyTommy A nedělala si ona sama z toho alba jen srandu? Mi to tak přišlo ![]()
@Blešík píše:
ač už jsem to jednou četla tak zase bulím, ten fakt stojí za přečtení
tak jsem si taky pobrečela, nádhera
@Cmochy píše:
Blacková… ty to budeš vědět… reakcí na tohle album bylo ještě jedno. Kurnik jak jen se jemnovalo. Nemůžu ho dohledat. Snad ho zakladatelka nesmázla. Tam byly pecky. Dítě se jmenovalo „jakože“ nějak naprosto příšerně. Nemůžu si vzpomenout jak… a zakladatelka tam dávala fotky např. i bílé stěny kde bude viset třeba fotka. Zásuvky, kde bude zapojený světýlko, prázdný kelímek od pudinku, který poslala mrněti do bříška a tak… to bylo album ty brďo! Pecka! Jsem se vždycky hrozně nachechtala u toho…![]()
to bylo album seizdry a byl to mazec, jako parodie na naše levíča ![]()
@Jura007 píše:
Začínám vidět modře… Že by?
já ne, já vidím že v ústavech byla amnestie ![]()
@magicalee @rebeccca já to albíčko sleduju pořád, když nevím co nudou jdu se kochat, jo malému myslím ještě není rok a už má kolo a tak, ve třech měsících měl sáňky atd
![]()
@K-Black píše:
Tak to teda je
Našla jsem tam výrobky naší firmy, tak nevím zda mám být potěšená, že nám dělá reklamu
Ale od ní to bude možná antireklama ![]()
@e.v.a. píše: Šmarjááá, to mi připomíná album ikarkulky z MKNetušila jsem, že je víc takových…mamin…
Trefa do černého…?
(Ne, trefa do modrého.)
Holky, kam zmizel deníček ze včerejška „maminky se nehoupou“ od Jensiny? Nechce se mi zobrazit… @verulicek
@magicalee nevím no je to drsné