Denisa76 žije

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14955
22.6.19 10:18
@Tichošlápek píše:
Neblazni, sobota dopolko :lol:
:D nevím, jaké mají ordinační hodiny. Někteří by je tu chtěli mít 24/7 k dispozici, ať můžou mazat, na co se palečkem ukáže
  • načítám...
19388
22.6.19 10:23
@Kfětoslava píše:
Pro to fungují diskuze na netu :palec: všechny soc. sítě jsou postaveny na tomto. A jestli myslíš, že ty ne a to ti druzí… atakdále, tak se pleteš :kytka:

Já neříkám, že nepotřebují chléb a hry, jen mi něco nepřijde vtipné ani zábavné

• načítám...
4627

@mau-mau Díky :D… holt to budeme muset ještě promyslet :mrgreen:

• načítám...
Modrásek modrý

Dvě možnosti: zvrácený troll nebo zvrácená Denisa. Obojí na psychiatra.

• Upravit
24739
22.6.19 10:27
@Tiffany1 píše:
@stock No, neznamená, že je to hloupé, že tomu přece alespoň trochu nevyjdeme vstříc. :mrgreen:
:lol: :lol: a to ja ne, znáš to, jaky šel… :lol: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
5487
22.6.19 10:27
@Modrásek modrý píše:
Dvě možnosti: zvrácený troll nebo zvrácená Denisa. Obojí na psychiatra.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si to dítě vyklepu z břicha. Pardon, pieta :oops:
  • načítám...
4627
22.6.19 10:30

@stock Chapu… La vita e bella, co vic dodat :mrgreen: :palec:

• načítám...
rokris
22.6.19 10:31
@deniska76 píše:
Tak mě tu máte, jsem zpět. To co jsem si prožila nikomu z vás nepřeji. Ukázalo se jaký tady doopravdy jste… Všichni jen pomlouvate, urážíte a ani nevíte koho. Schovávate se tady za anonymní nicky a ještě, a vzájemně se obviňujete, kdo že se za onou přezdívkou schovává. Chtělo by to mnohem příjemnější pravidla pro ověřování uživatelů. Jste tu všechny, tak strašně falešný. Jsem ráda, že se to konečně ukázalo, a každý může vidět jaké doopravdy jste. Ubožačky bez skutečných vztahů, co si musí společenský život dohánět přes obrazovky mobilů, tabletů a počítačů. Kolik z vás se zná že skutečného života? Víš než pár hodin povídání? Na koho se tady můžete doopravdy spolehnout? Celá ta naše hra, vám měla ukázat jak je virtuální život nebezpečný. Je takový jakýho chcete mít nebo takový jaký vám ho někdo z druhé strany internetu naserviruje. Zamyslete se nad tím… Nebylo by lepší celý eMimino zrušit, přestat u reklam podporovat Babiše a jit se bavit někam ven se skutečnými lidmi?
Mějte se rádi, buďte dobří, buďte skuteční! Vyberte si život místo virtuální reality.Vaše milující Denisa76 :pocitac: :pocitac:

Denisko/Deniso, ne, že bych s tím, co píšeš nesouhlasila. Zinscenovat vlastní smrt, je - obrovsky za hranou. Ale není to něco, co by se nikdy nestalo. Je fakt, že to vztahy a charaktery může opravdu prověřit, byť tohle je jen internet. Nicméně píšou skuteční lidé, takže nějaký drobný vzorek to je. A postavit na něčím úmrtí rovnou několik zábavných a pomlouvačných diskuzí? To je horší než si tu smrt vymyslet. Je pochopitelné, že admini potřebují návštěvnost, nikoli úrověň. Dřív to tak nebylo. Ale úrověň „svého“ webu si dělají především sami jeho uživatelé. :kytka: Moc bych si přála, ať Denisa 76 žije.

• Upravit
9935
22.6.19 10:31
@deniska76 píše:
Tak mě tu máte, jsem zpět. To co jsem si prožila nikomu z vás nepřeji. Ukázalo se jaký tady doopravdy jste… Všichni jen pomlouvate, urážíte a ani nevíte koho. Schovávate se tady za anonymní nicky a ještě, a vzájemně se obviňujete, kdo že se za onou přezdívkou schovává. Chtělo by to mnohem příjemnější pravidla pro ověřování uživatelů. Jste tu všechny, tak strašně falešný. Jsem ráda, že se to konečně ukázalo, a každý může vidět jaké doopravdy jste. Ubožačky bez skutečných vztahů, co si musí společenský život dohánět přes obrazovky mobilů, tabletů a počítačů. Kolik z vás se zná že skutečného života? Víš než pár hodin povídání? Na koho se tady můžete doopravdy spolehnout? Celá ta naše hra, vám měla ukázat jak je virtuální život nebezpečný. Je takový jakýho chcete mít nebo takový jaký vám ho někdo z druhé strany internetu naserviruje. Zamyslete se nad tím… Nebylo by lepší celý eMimino zrušit, přestat u reklam podporovat Babiše a jit se bavit někam ven se skutečnými lidmi?
Mějte se rádi, buďte dobří, buďte skuteční! Vyberte si život místo virtuální reality.Vaše milující Denisa76 :pocitac: :pocitac:

A proc nam to rikas? :nevim:

@admin

• načítám...
4627
22.6.19 10:32
@mau-mau píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si to dítě vyklepu z břicha. Pardon, pieta :oops:

Tak to jsi to zachranila, ti reknu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
5487
22.6.19 10:33
@Oldiesostrava76 píše:
Naprosto souhlasím, vim, kdo jseš ty, stejně jako ty víš, kdo jsem já. Ale měla jsem trochu pocit, že mě tady někdo s těmi dvěmi aktéry spojoval, jako bych patřila k nim. A to jsem se musela bránit. To si dám radši špagety :mrgreen: ( jestli si dobře vzpomínám)

Tak jako není to jako spojení tučňáků se Saharou. Je to ten stejný chlap, se kterým jste měli být spolu v intimní oblasti. Akorát pravděpodobně tedy nemáš nic společného s aktuálně řešenou smrtí Denisy, nicméně s Denisou jako takovou ano. :think:

• načítám...
17715
22.6.19 10:41

Muze mi nekdo ve zkratce napsat o co jde? Diky…

• načítám...
4627
22.6.19 10:41
@mau-mau píše:
Tak jako není to jako spojení tučňáků se Saharou. Je to ten stejný chlap, se kterým jste měli být spolu v intimní oblasti. Akorát pravděpodobně tedy nemáš nic společného s aktuálně řešenou smrtí Denisy, nicméně s Denisou jako takovou ano. :think:

Přesněěě, a proto je to celé bizarní… jak může někdo dát veřejně za uši člověku, se kterým sdílel cokoliv intimního… a od toho se odvíjející další sdělení od různých druhů bytí/nebytí nějaké Denisy až po upozornění, že tento má proškolit naše charaktery…
Nemá to žádnou vypovídající hodnotu, vzhledem k tomu, že sociologicky každý z nás přistupuje k sociálním sítím s jinou mírou vážnosti, vázanosti na svou osobu, potřebou ochrany soukromi sebe a svých blízkých a hlavně mírou důvěry…:
A od toho se pak odráží různé diskuze, které některé baví, jiné pohoršují, i když je víc než pravděpodobné, že práh empatie máme všichni dostatečně vybudovaný, jen někteří to vnímají reálné a jiní ne…

• načítám...
4627
22.6.19 10:43

@mau-mau Študák @viky23, za chvili poskladáme třídu :P

• načítám...
22.6.19 10:44
@mau-mau píše:
Tak jako není to jako spojení tučňáků se Saharou. Je to ten stejný chlap, se kterým jste měli být spolu v intimní oblasti. Akorát pravděpodobně tedy nemáš nic společného s aktuálně řešenou smrtí Denisy, nicméně s Denisou jako takovou ano. :think:

Už dřív jsem psala, že Denisu neznám. Reagovala jsem na pochybnosti, zda se jedná o stejného uživatele @ontario 7, kterého tady dost lidí zná cca 4 roky. V té předešlé diskusi sevho jedna z uzivatelek ( skoro má příbuzná) ptala, kolik mám dětí. Chtěla jen prověřit, zdaže se jedná o toho konkrétního Onraria. Pak se tam začala zpochybňovat i má existence. Danou uzivatelku jsem hned druhý den doma potkala, tak jsme to probraly. Takže moje existence je ověřená. Ale je to jen internet a ten snese vše

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat