Denisa76 žije
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mau-mau píše:
Jo, je to docela dobrý, ale odrazuje mě ta podobnost toho slova s jiným, týkajícím se mužské anatomie, totižTenhle vtípek by jistě někdo v jejím životě udělal…opakovaně, počítám
![]()
Ty jo, tak s tim bych si to jmeno vůbec nespojila ![]()
Znam tři denisy a nikdy me to nenapadlo
@Anna766 A Fokulinku si pamatuju, pozoooor, ja viděla tu diskuzi, kde říkala, že Denisa mrtvá není
. Takže úplně bez znalosti nejsem
. Ovšem, nemění to nic na tom, že nechápu, kdo je kdo a co je co ![]()
@mau-mau Já doufám, že se to vyřeši dneska, mám dělat report a místo toho sedim s kávou na terase a dost významně mi tady prodlužujete život, jak se bavim, takže díky za to ![]()
@mau-mau píše:
Jo, je to docela dobrý, ale odrazuje mě ta podobnost toho slova s jiným, týkajícím se mužské anatomie, totižTenhle vtípek by jistě někdo v jejím životě udělal…opakovaně, počítám
![]()
@Tiffany1 píše:
@Anna766 A Fokulinku si pamatuju, pozoooor, ja viděla tu diskuzi, kde říkala, že Denisa mrtvá není. Takže úplně bez znalosti nejsem
. Ovšem, nemění to nic na tom, že nechápu, kdo je kdo a co je co
Tak pozor, to je nějaká chabá obhajoba, protože takové diskuse jsou tu aspoň tři
Takže, když řekneš „tu diskusi, kde..“, je vidět, že máš mezery
Resp. možná už jsou smazané, nicméně, proběhly tu ![]()
@Tiffany1 píše:
@mau-mau Já doufám, že se to vyřeši dneska, mám dělat report a místo toho sedim s kávou na terase a dost významně mi tady prodlužujete život, jak se bavim, takže díky za to
Tak na to zapomeň.
Určitě ještě něco bude. Dneska se možná uťafne tahle diskuse, ale že by se to vyřešilo, nebo dokonce nějak věrohodně objasnilo, to je dneska nereálné. Obávám se, že se tak asi nestane nikdy..
Nezbývá než doufat, že nás to přestane bavit ![]()
@mau-mau No, víš, jak to je. Tonoucí se stébla chytá.
Snažím se dokázat, že jsem plnohodnotný člen diskuze a furt mi něco uniká
Asi založím novou diskuzi Denisa86, ať máme na 10 let dalsi tema
. A tam uz budu kovaná ![]()
@Tiffany1
mi tečou slzy…
Jenom si proboha předem zjisti, že tu žádná taková není registrovaná, protože tak v tom bude totální herberk ![]()
@mau-mau
A just tam hodíme nějakou, co už je registrovaná, ona nám sem pak příjde aspon rict, ze není mrtvá ![]()
@pikola píše:
A že sis musela založit nový účet?
Nemám přístup k původnímu Nicki, adminky mě ho zablokovaly.
Děkuju všem za podporu 😘 doufám, že budete na internetu opatrenější. Opravdu není vhodné psát sem vše co máte na srdci. I když se schováváte za anonymní přezdívku, není těžké spojit si to se skutečnou osobou.
![]()
- Upravit
@admin muzete prověřit, zda @Denisa76 a @deniska76 pisou ze strjne ip adresy? Dekuji
Adminky to mazat nepotřebují, eMimino a Mafra jsou závislé na reklamě. Čím více návštěv, tím větší zisk pro ně 💰 💰 💰
- Upravit
@lísteček1 píše:
@admin muzete prověřit, zda @Denisa76 a @deniska76 pisou ze strjne ip adresy? Dekuji
V rámci sdílenych IP adres a mobilního připojení je sledování IP úplně k ničemu
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat