Denisa76 žije
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
@Tiffany1 píše:
@stock To je možná o podprahovým vnímání, mně je u zadku, kdo je Deniska76 a kdo je Denisa76 a jestli ještě žije nebo nežije… Pro mě je to hloupoučké nic, co chce pozornost. Toť vše. Čímž neodsuzuji názor druhých, to zas ne… Co člověk to jiné vnímání a jiný názor a já to respektuji.
Opravdu
,že se tu ale tomu jménu daří
![]()
@stock No, neznamená, že je to hloupé, že tomu přece alespoň trochu nevyjdeme vstříc. ![]()
@Oldiesostrava76 píše:
No já už asi nemám co dodat. Hned ve svém prvním příspěvku jsem psala, že @ontario 7 se stával zvlastnejsim a zvlastnejsim, až jsem si myslela, že je zhuleny. Nebyla jsem s ním denně, 300 km nám neumožňovalo vidat se častěji než 3× do měsíce a celá ta komedie trvala 4 měsíce.
Ale čím víc se mi vše honi v hlavě a vybavuje, tak jsem čím dál tím víc přesvědčena, že to opravdu psal on. Holt zoufalí lidé dělají zoufalé věci. A on byl zoufalý.
a ty jsi kdo?
@Klopotkova píše:
Mně přijde pořád, že píše jak Tatar a je pořád ublížený, takový chlap chudinka a pořád používal slovo „lidskost“.
Určitě byl hodný a pozorný, ale ublizeny strašně a měl spoustu důvodů, proč to nejde změnit, zlepšit. Ale dost, nejsem v pozici, abych ho tu očerňovala ani nemám pomlouvaci povahu. Kdo mě zná, resp. poznal, o koho jde, tak určitě potvrdí, že jsem tu nikoho nepomlouvala. Tohle jsem jen chtela vysvětlit, že je opravdu možné, že to píše on
@berry4 píše:
a ty jsi kdo?
Bylo na mě odkazováno v předchozích diskusích, tak jsem dodala vysvětlení.
Tak tady bude veselo jo jo už jsem si přinesla zákusek k snídani
@berry4 píše:
a ty jsi kdo?
Uživatelka, která tady byla pod jiným nickem, poznala tady Ontaria a několikrát s ním spala.
- Upravit
@Oldiesostrava76 No, ale ty mas malo příspěvku, teda
. A zase 76, a uz jsi tu s někým spala? Sakra, ja jsem pomalá
.
@Klopotkova Aha, tak můj příspěvek výše postrádá smysl, ale kdo se v tom má vyznat.
Pardon ![]()
@ka2ka píše:
Tak tady bude veselo jo jo už jsem si přinesla zákusek k snídani
To za chvíli zamknou, to není Denisa, kdyby byla, napsala by to že svého účtu. Někdo si dělá pr.del.
- Upravit
@Klopotkova píše:
Uživatelka, která tady byla pod jiným nickem, poznala tady Ontaria a několikrát s ním spala.
s tím zoufalcem někdo odsud spal?? asi stejná zoufalka..
@Kaileee píše:
s tím zoufalcem někdo odsud spal?? asi stejná zoufalka..
To jsou zase soudy, třeba byl hodný, příjemný, skvělý milenec nebo co já vím, on taky se ne hned každý jeví hned jako podivín.
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mně přijde pořád, že píše jak Tatar a je pořád ublížený, takový chlap chudinka a pořád používal slovo „lidskost“.