Denisa76 žije
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Normálně to tady beru s velkou, velkou rezervou a do podobných afér se aktivně nezapojuju. Ale tohle už je fakt šílený a velmi by mě zajímalo, co z toho kdo má.
@ocean.mama píše:
Ze ji to zerete. Novej profil s “ukradenou” fotkou? Tak jo.
Nikdo ji to nežere. Je to trapný až hanba. Tu fotku sem klidně dám třeba desetkrát.
@deniska76 píše:
Tak mě tu máte, jsem zpět. To co jsem si prožila nikomu z vás nepřeji. Ukázalo se jaký tady doopravdy jste… Všichni jen pomlouvate, urážíte a ani nevíte koho. Schovávate se tady za anonymní nicky a ještě, a vzájemně se obviňujete, kdo že se za onou přezdívkou schovává. Chtělo by to mnohem příjemnější pravidla pro ověřování uživatelů. Jste tu všechny, tak strašně falešný. Jsem ráda, že se to konečně ukázalo, a každý může vidět jaké doopravdy jste. Ubožačky bez skutečných vztahů, co si musí společenský život dohánět přes obrazovky mobilů, tabletů a počítačů. Kolik z vás se zná že skutečného života? Víš než pár hodin povídání? Na koho se tady můžete doopravdy spolehnout? Celá ta naše hra, vám měla ukázat jak je virtuální život nebezpečný. Je takový jakýho chcete mít nebo takový jaký vám ho někdo z druhé strany internetu naserviruje. Zamyslete se nad tím… Nebylo by lepší celý eMimino zrušit, přestat u reklam podporovat Babiše a jit se bavit někam ven se skutečnými lidmi?
Mějte se rádi, buďte dobří, buďte skuteční! Vyberte si život místo virtuální reality.Vaše milující Denisa76![]()
Já třeba původní Denisu neznala a fakt bych neřvala, že někdo, koho neznám, šel do věčných lovišť. Pokud si na ni jen hraješ, je to trapné a ještě trapnější. Ale ono je těch trollů tady víc ![]()
@deniska76 píše:
Tak mě tu máte, jsem zpět. To co jsem si prožila nikomu z vás nepřeji. Ukázalo se jaký tady doopravdy jste… Všichni jen pomlouvate, urážíte a ani nevíte koho. Schovávate se tady za anonymní nicky a ještě, a vzájemně se obviňujete, kdo že se za onou přezdívkou schovává. Chtělo by to mnohem příjemnější pravidla pro ověřování uživatelů. Jste tu všechny, tak strašně falešný. Jsem ráda, že se to konečně ukázalo, a každý může vidět jaké doopravdy jste. Ubožačky bez skutečných vztahů, co si musí společenský život dohánět přes obrazovky mobilů, tabletů a počítačů. Kolik z vás se zná že skutečného života? Víš než pár hodin povídání? Na koho se tady můžete doopravdy spolehnout? Celá ta naše hra, vám měla ukázat jak je virtuální život nebezpečný. Je takový jakýho chcete mít nebo takový jaký vám ho někdo z druhé strany internetu naserviruje. Zamyslete se nad tím… Nebylo by lepší celý eMimino zrušit, přestat u reklam podporovat Babiše a jit se bavit někam ven se skutečnými lidmi?
Mějte se rádi, buďte dobří, buďte skuteční! Vyberte si život místo virtuální reality.Vaše milující Denisa76![]()
Contumeliam si dices, audies /Plautus
@deniska76 Souhlasím, úroveň emimina hodně klesla a to díky tobě a tobě podobným. @ontario 7, co ty na to? Vysvětlíš?
@1mila2 píše:
To si delas srandu?
Tak ja krava to obrecela, ze nejaka uplne cizi zenska umrela a jak je to smutny a bla bla bla. A on to byl vtip? Tohle je fakt nechutny. Kdyz se ti nelibi, jak se tu holky chovaji, tak sem nelez, nikdo te nenuti. Kazdopadne to, jak ses zachovala ty, je taky na
Zapni mozek a koukni se na nick a počet příspěvků
@arada píše:
@deniska76 Souhlasím, úroveň emimina hodně klesla a to díky tobě a tobě podobným. @ontario 7, co ty na to? Vysvětlíš?
Pro tebe také zákon mozek, mrkni na nick a počet příspěvků.
Ze na to vůbec reagujeme
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat