Denisa76 žije
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@deniska76 píše:
to může být jakýkoli zablokovaný účet, není uveden nick ani přihlašovací údaje ![]()
Vymyslet si hru na vlastní smrt na rakovinu může jen hloupá nána. Chocholoušek by ti slušel. A nelez na slunce, evidentně ti škodí.
- Upravit
Že to někdo založil z adminů, aby vydělal, je úlet ne?
Já myslím, že jsou docela v pohodě a taky, že není potřeba se kdovíjak snažit, protože magorů se tu najde dost
Že tu na tom nesedí 24/7, to bych jim nevyčítala ![]()
@pe-terka píše:
to může být jakýkoli zablokovaný účet, není uveden nick ani přihlašovací údaje
navíc i pár dnů zpět tu byla situace, kdy někdo psal z účtu stálé uživatelky a ona to nebyla a řešili to admini.
@mau-mau píše: Že to někdo založil z adminů, aby vydělal, je úlet ne?Já myslím, že jsou docela v pohodě a taky, že není potřeba se kdovíjak snažit, protože magorů se tu najde dost
Že tu na tom nesedí 24/7, to bych jim nevyčítala
admini o vikendu nemakaj, už delší dobu… dej jim čas do ponděli
pres sobotu a nedeli se tu vyjimecne nejaky vyskytne, ale nepocitala bych s tim.
@mau-mau píše: Že to někdo založil z adminů, aby vydělal, je úlet ne?Já myslím, že jsou docela v pohodě a taky, že není potřeba se kdovíjak snažit, protože magorů se tu najde dost
Že tu na tom nesedí 24/7, to bych jim nevyčítala
no, ne že by mě to nenapadlo. Kolikrát tu nějakou reklamní diskuzi smáznou do hodiny a tady celkem žije už hezkých pár hodin, navíc to jde poznat už podle názvu diskuze ![]()
… od te doby, co ma pristup k internetu kazdy blb a admini si vymysli pro copywritery ranni tema k zalozeni diskusi (ntb. vsimli jste si kolik denne je tu kontroverznich temat s obdobnym tematem a s uplne stejnym stylem psani - dotaz jak od blba s cistym slohem a s naprosto spravnou diakritikou a pravopisem) je pro mne emimino neco jako „blesk“, kde si clovek precte a podeluje „bohu“, ze mu dal alespon kapku rozumu. jsem zde10 let a z bezva webiku pro mamy je bulvar k
kde se schazeji vesmes stekny, co si leci frustraci realneho zivota. nastesti je zde i par normalnich jedincu, kteri
krasne pisi a resi realne starosti, ale ce vetsine je to ubohost sama jako fake ontario s jeho „bohyni“ ![]()
@debra.morgan ja jsem ráda
Vždy, když vidím na svém profilu u diskuse, že poslední příspěvek je od admina, téměř mi to vžene slzy do očí, jelikož je po ptákách. Vždy přesto doufám, že znění posledního příspěvku admina je „Dámy, chovejte se slušně..“, ale u Denisy zatím 100% zamykačka ![]()
@debra.morgan píše:čekám ještě pár zajímavých diskuzí na toto téma, tipuju, že se objeví objeví její bratr s tím, že je opravdu mrtvá, následně ten doktor z Caru s tím, že spolu žijí už dlouho na Bali, aby se zakladatelka představila jako student filozofické fakulty, který si dělal výzkum do své bakalářky. A v pondělí admini vše bez vysvětlení zamknou a my vyrazíme směr svá nudná zaměstnání bez podobných senzací
admini o vikendu nemakaj, už delší dobu… dej jim čas do pondělipres sobotu a nedeli se tu vyjimecne nejaky vyskytne, ale nepocitala bych s tim.
Mně se tedy jedině zdá, (taky jsem tu skoro 10 let), že je tu značně méně diskusí, kde by se líčily vtipné historky. Poslední dobou jsem si všimla jen té s bývalými partnery, ale jinak je to bída.
Ale blběny tu byly i před 10 lety a chápu, že doba se změnila a reklama je potřeba. Mohly bychom se tu více odvázat a ne jen řešit kočárky, úchylné vztahy s psychopaty a pochcané testy
![]()
@Keyllah píše: čekám ještě pár zajímavých diskuzí na toto téma, tipuju, že se objeví objeví její bratr s tím, že je opravdu mrtvá, následně ten doktor z Caru s tím, že spolu žijí už dlouho na Bali, aby se zakladatelka představila jako student filozofické fakulty, který si dělal výzkum do své bakalářky. A v pondělí admini vše bez vysvětlení zamknou a my vyrazíme směr svá nudná zaměstnání bez podobných senzací
je mi uplne sumak jestli je mrtva nebo ziva, mam tu z toho dobry kino… s tim, ze to tu admini bez vysvetleni zamkou pocitam, nic jinyho neumi a neco hledat se jim nechce… vsak on nekdo zalozi dalsi diskusi, neboj, toto tema bude jeste par dni, mozna i tydnu zit ![]()
@Keyllah píše:
navíc i pár dnů zpět tu byla situace, kdy někdo psal z účtu stálé uživatelky a ona to nebyla a řešili to admini.
i to je možné! Je zvláštní, že dosud nereagoval admin, ač by mohl leccos objasnit ![]()
@mau-mau píše:
@debra.morgan ja jsem ráda![]()
Vždy, když vidím na svém profilu u diskuse, že poslední příspěvek je od admina, téměř mi to vžene slzy do očí, jelikož je po ptákách. Vždy přesto doufám, že znění posledního příspěvku admina je „Dámy, chovejte se slušně..“, ale u Denisy zatím 100% zamykačka
pro ne je to reseni… nevim, jestli cekaji, ze dalsi diskuse uz nevznikne nebo co… ![]()
Dobrý den,
diskuzi zamykám. Prosím, už tato témata nezakládejte.
Edit: Diskuze nepodporujeme hlavně s ohledem na pietu a proto, že nevíme, kde je pravda. Denisa76 a Deniska76 nejsou s největší pravděpodobností stejné osoby.
Díky a krásný víkend, Iva ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat