Denisa76 žije
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hnus je to celý.. osobně si myslím, že Ontario si ten jejich „vztah“ lehce přibarvil. Spekulace o Denise a její smrti jsou evidentně jen spekulace a tady ty diskuze založený furt dokola jsou výplodem těžce omezenyho jedince
@deniska76 píše:
Tak mě tu máte, jsem zpět. To co jsem si prožila nikomu z vás nepřeji. Ukázalo se jaký tady doopravdy jste… Všichni jen pomlouvate, urážíte a ani nevíte koho. Schovávate se tady za anonymní nicky a ještě, a vzájemně se obviňujete, kdo že se za onou přezdívkou schovává. Chtělo by to mnohem příjemnější pravidla pro ověřování uživatelů. Jste tu všechny, tak strašně falešný. Jsem ráda, že se to konečně ukázalo, a každý může vidět jaké doopravdy jste. Ubožačky bez skutečných vztahů, co si musí společenský život dohánět přes obrazovky mobilů, tabletů a počítačů. Kolik z vás se zná že skutečného života? Víš než pár hodin povídání? Na koho se tady můžete doopravdy spolehnout? Celá ta naše hra, vám měla ukázat jak je virtuální život nebezpečný. Je takový jakýho chcete mít nebo takový jaký vám ho někdo z druhé strany internetu naserviruje. Zamyslete se nad tím… Nebylo by lepší celý eMimino zrušit, přestat u reklam podporovat Babiše a jit se bavit někam ven se skutečnými lidmi?
Mějte se rádi, buďte dobří, buďte skuteční! Vyberte si život místo virtuální reality.Vaše milující Denisa76![]()
Tak to jsem úplně mimo, co jste si tím chtěli dokázat? Vydávat se za mrtvou a jeste k tomu zneužít dalsi nick? To by asi chtělo podrobnější vysvětlení.
@arada píše: Škoda emimina, bývalo to tady fajn. Jenže co vezme Babiš do ruky, tam 100 let tráva neroste.
Zase na Babiše nesváděj globálně všechno, to my jsme eMimino. ![]()
Asi jsem jak stará, tak naivní, ale v prvním plánu věřím téměř všem všechno.
![]()
Především proto, že na mě osobně nemá naprosto žádný vliv, kolik má kdo dětí, milenců, s kým spal a co přesně mu provádí manžel či kolegyně. Přispěvatel věnuje čas a energii tomu, aby o svém životě psal cizím lidem na eMiminu, takže jeho sdělení beru vcelku lhostejně jako holý fakt.
Až když si začne odporovat - což je zvlášť u délesloužících nicků snadno vysledovatelné (čtu pozorně a pamatuju si) - vyhodnotím si ho jako lháře a dál ho neřeším, proč taky?
Jsem tu něco málo přes pět let a klesající tendenci nepozoruju.
Vyjmenovala bych spoustu starousedlíků, u kterých jsem si žádné nekonzistence výpovědí nevšimla a - jo, jsem trapná
- fakt věřím tomu, co píšou a čtu je moc ráda. ![]()
Trolldové a vyšinutci nevypovídají nic o panu premiérovi ani o tomto webu.
Vypovídají jenom sami o sobě - a já si kvůli pár pošahancům nechci nechat vzít svoji důvěru vůči té drtivé většině, která tu nehraje úchylné virtuálně psychologícké hry, ale docela normálně si povídá.
![]()
@ka2ka píše:
a komu myslíš že to tu patří
Když se jdeš s děckama povozit na centrifugu na Matějské, řešíš morální kredit majitele atrakce, za kterou mimochodem platíš?
Tady se vozíme zadarmo a atrakce není pro nikoho z nás povinná. ![]()
@AnastazieB píše:
To je zajímavé, že více uživatelek mělo stoprocentní informace ověřené z různých zdrojů, že opravdu zemřela…
do prčic, nejsi žádnej nováček, snad ti musí bejt jasný, že takovej profi si může založit kde kdo, klidně i ta Fikulína nebo jak to bylo
No nic, jdu dočítat, než to tu zamčou ![]()
Ja jsem tady pocitano s kratsi pauzou a novym uctem skoro 13 let a upadek pozoruju. Je mi to ale uplne jedno. Lidem na netu neverim nic ze zasady, jsem jen ochotna u nekterych nicku pripustit, ze si sve virtualni ja prikresluji jen minimalne. O tom, ze cokoliv AB ovladne, kvalitativne klesne, presvedcena jsem. Jestli se shoduje upadek webu s dobou prevzeti Mafrou a jestli v te dobe uz patrila do jeho imperia, to fakt nevim a dohledavat nebudu. Pred 12ti lety nemelo net tolik lidi a emimino byla parta. A ted je to jinak. Tot vse.
Edit oprava
Příspěvek upraven 22.06.19 v 14:15
@pe-terka píše:
do prčic, nejsi žádnej nováček, snad ti musí bejt jasný, že takovej profi si může založit kde kdo, klidně i ta Fikulína nebo jak to byloNo nic, jdu dočítat, než to tu zamčou
To bylo spíš takové rypnuti ![]()
@sirikit píše:
Když se jdeš s děckama povozit na centrifugu na Matějské, řešíš morální kredit majitele atrakce, za kterou mimochodem platíš?
Tady se vozíme zadarmo a atrakce není pro nikoho z nás povinná.
@Venetia píše:
Tak to jsem úplně mimo, co jste si tím chtěli dokázat? Vydávat se za mrtvou a jeste k tomu zneužít dalsi nick? To by asi chtělo podrobnější vysvětlení.
Co chtěla dokázat: je hysterka, chtěla aby ji litovali, protože z toho emočně žije. Když to nebylo podle jejích představ, přehodila se psychicky do pozice “já jsem ta morální a správná a vy jste ti špatní” a potřebuje si to virtuálně potvrdit. Mám teorii, že tyhle lidi nejvíc štve vidět, jak jsou druzí spokojení a v pohodě, jak druzí žijou naplno. Takže: já jdu místo planých keců spustit reklamní kampaň na svůj obchod, pak s rodinou na slavnosti a večereo fitka, abych teda nevedla prázdný život na emiminu…
Co děláte vy ostatní?
@deniska76 píše:
Nemám přístup k původnímu Nicki, adminky mě ho zablokovaly.Děkuju všem za podporu 😘 doufám, že budete na internetu opatrenější. Opravdu není vhodné psát sem vše co máte na srdci. I když se schováváte za anonymní přezdívku, není těžké spojit si to se skutečnou osobou.![]()
Pokud vím, tak admini i Ontario chtěli Denise (té pravé) účet z piety ponechat ![]()
@admin - co je ne tom pravdy, že má původní Denisa od vás bloklý účet? A tato „nová“, píše ze stejné IP adresy?
@pst007 píše:
Co chtěla dokázat: je hysterka, chtěla aby ji litovali, protože z toho emočně žije. Když to nebylo podle jejích představ, přehodila se psychicky do pozice “já jsem ta morální a správná a vy jste ti špatní” a potřebuje si to virtuálně potvrdit. Mám teorii, že tyhle lidi nejvíc štve vidět, jak jsou druzí spokojení a v pohodě, jak druzí žijou naplno. Takže: já jdu místo planých keců spustit reklamní kampaň na svůj obchod, pak s rodinou na slavnosti a večereo fitka, abych teda nevedla prázdný život na emiminu…Co děláte vy ostatní?
s tim musim souhlasit, pokud se nepridam k vlne stezovatelu a napisu ze problem, ktery se resi u nas vubec neni nebo mi prijde naprosto irelevantni, tak jsem já za tu špatnou
tady to jeste jde, ale na FB to je total peklo ![]()
@pe-terka píše:Jsem si skoro jistá, že je to ona - ta „Fikulína“
Myslím si to stejné ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat