Denisa76 žije
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@deniska76 @admin prosím! Tohle e Mimino neskutečně degraduje. To vám nevadí, že tak moc klesá úroveň?
Kauza Denisa76 je úžasná.
Pokud @Denisa76 žije, tak je to samozřejmě jen dobre.Jen by to ale potvrdilo to, ze je to velice psychicky nemocný člověk.
Co na to vše říká @Ontario?
@deniska76 píše:
V rámci sdílenych IP adres a mobilního připojení je sledování IP úplně k ničemu
No ale pokud jsi tatáž osoba, tak bys mela mit stejnou ip adresu, ne?! Jestli jsi drkiv psala z domova a nyni take, tak by mela byt stejna ip adresa. Alespoň podle mých chabych znalostech o technice ![]()
Příspěvek upraven 22.06.19 v 09:52
@lísteček1 píše:
Kauza Denisa76 je úžasná.Pokud @Denisa76 žije, tak je to samozřejmě jen dobre.Jen by to ale potvrdilo to, ze je to velice psychicky nemocný člověk.
Co na to vše říká @Ontario?
děkuju
![]()
- Upravit
@lísteček1 píše:
No ale pokud jsi tatáž osoba, tak bys mela mit stejnou ip adresu, ne?! Jestli jsi drkiv psala z domova a nyni take, tak by mela byt stejna ip adresa. Alespoň podle mých chabych znalostech o technicePříspěvek upraven 22.06.19 v 09:49
vyzkoušej https://www.mojeip.cz/
- Upravit
@deniska76 píše:
V rámci sdílenych IP adres a mobilního připojení je sledování IP úplně k ničemu
no, tak aspoň admin řekne, jestli je pravda, že zablokoval ten původní nick
.. já jsem citovala Denisu, huh ![]()
@deniska76 jestli nejsi Denisa, tak jsi… a jestli jsi Denisa, tak jsi dvojitá… ![]()
@Tiffany1 píše:
@deniska76 Se sem necpi, už máme Denisu86![]()
![]()
@Oldiesostrava76 píše:Že máš tu potřebu se vyjadřovat, nech pavlač ať si žije vlastním životem. Vždyť ty ženský se vyjadřují ke každému hounu. Zejtra to utichne a začnou psát v jiných tématech to své obligátní „s takovým bych nebyla“
No já už asi nemám co dodat. Hned ve svém prvním příspěvku jsem psala, že @ontario 7 se stával zvlastnejsim a zvlastnejsim, až jsem si myslela, že je zhuleny. Nebyla jsem s ním denně, 300 km nám neumožňovalo vidat se častěji než 3× do měsíce a celá ta komedie trvala 4 měsíce.
Ale čím víc se mi vše honi v hlavě a vybavuje, tak jsem čím dál tím víc přesvědčena, že to opravdu psal on. Holt zoufalí lidé dělají zoufalé věci. A on byl zoufalý.
@g.sandova píše:
@deniska76 @admin prosím! Tohle e Mimino neskutečně degraduje. To vám nevadí, že tak moc klesá úroveň?
V podminkach není, že by psychicky nemocní nemohli zakládat diskuze
@AnastazieB píše:žádná informace tady na internetu není stoprocentní, vzájemně si věříte, věříte tomu co vidíte na obrazovce, ale v reálu vůbce nevíte kdo je na druhé straně… věříte tomu čemu chcete věřit
To je zajímavé, že více uživatelek mělo stoprocentní informace ověřené z různých zdrojů, že opravdu zemřela…
- Upravit
@deniska76 píše:
Nemám přístup k původnímu Nicki, adminky mě ho zablokovaly.
@admin bylo by mozne docasne odblokovat ten puvodni ucet, at se ukaze zda to je stejna osoba? uz je to tu vazne psycho
@g.sandova píše:
nevadí? to sis nevsimla driv? max. to tady zase zavrou a zalozi se dalsi diskuse… dokud to nekoho bude bavit a bude se prispivat jede se dal… ![]()
Bych se nedivila, kdyby bylo za chvili deset Denis76…a ta skutecna v nebi
…
Bylo by fajn, kdyby zila, ale moc tomu neverim ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat