Denisa76 žije

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
41123
22.6.19 08:46
@Klopotkova píše:
A proč nepíšeš pod svým původním nickem, hm? :mrgreen:

stylem psaní mi to připomíná trochu tu šílenkyni, co tě nahání…nebo tu paní, co se vždy objeví, aby dodala fotky s živou Denisou :think: regulérní blázen…

• načítám...
27615
22.6.19 08:47
@Klopotkova píše:
To za chvíli zamknou, to není Denisa, kdyby byla, napsala by to že svého účtu. Někdo si dělá pr.del.

ale jo já to vím, ale i tak se tu už jen bavím

• načítám...
5258
22.6.19 08:49
@Tiffany1 píše:
A kdo je Ontario, prosim? At v tom mám taky přehled :D

Holka, Ty postrádáš základní znalosti, co Ty tu na tom Emiminu celou dobu děláš? :mrgreen:

• načítám...
22.6.19 08:50
@Tiffany1 píše:
@Oldiesostrava76 No, ale ty mas malo příspěvku, teda :mrgreen:. A zase 76, a uz jsi tu s někým spala? Sakra, ja jsem pomalá :mrgreen:.

Ano mám, protože jsem svůj dlouholetý nick před 3 lety zrušila, 76 je můj rok narození. Pár uzivatelek si na mě vzpomnelo, poznaly mě. @katy7 mě zná osobně, klidně potvrdí mou existenci

@Kaileee píše:
s tím zoufalcem někdo odsud spal?? asi stejná zoufalka..

Nejsem zoufalka, poznala jsem ho tu jako nováčka, kdy se projevoval velmi normálně a inteligentně. Až postupem času se vybarvil a to jsem tu psala.

• načítám...
4627
22.6.19 08:51

@Anka1313 No, jsem úplně mimo, koukám. Já tu za 10 let s nikým nespala :think:. A vzhledem k poměru bych si asi musela najit nějakou ženu :mrgreen:

• načítám...
4627
22.6.19 08:52

@Oldiesostrava76 Jj, jiná uživatelka to tam pak vysvětlovala… pardon. Jsem neznalá situace… :D

• načítám...
5487
22.6.19 08:53

@Tiffany1 Ty hele, jdi studovat (předchozí diskuse).. jsi nějaký elév, podle všeho.. :mrgreen: :mrgreen: Málem bys neuznala Radku, přitom je to cenný aktér. :mrgreen: ;) Navíc mi z nich přijde nejnormálnější. Sorry, Raduš, že to tak píšu ;) @Oldiesostrava76 :D

• načítám...
4627
22.6.19 08:56

@mau-mau No, rozhodně si připadám, jak študák :lol:. Ještě takový, co chodil za školu a uteklo mu kilometr probírané látky :mrgreen:. A já tu trapně řešila kdysi porod a později rodičovství. Jestli já nejsem trapná :mrgreen:

• načítám...
5487
22.6.19 08:57
@Anka1313 píše:
Holka, Ty postrádáš základní znalosti, co Ty tu na tom Emiminu celou dobu děláš? :mrgreen:

Přesně :mrgreen: :palec: Ovšem nebýt těhotná a na PN, nevím, nevím, jak bych to dávala… :nevim:.. Doufám, že slečna v mém bříšku v 18 nepřijde, že se nechala přejmenovat na Denisu, že pořád tak nějak vnitřně cítila, že má k tomu jménu nějakou zvláštní vazbu :lol: :lol: ;)

• načítám...
22.6.19 09:00
@mau-mau píše:
@Tiffany1 Ty hele, jdi studovat (předchozí diskuse).. jsi nějaký elév, podle všeho.. :mrgreen: :mrgreen: Málem bys neuznala Radku, přitom je to cenný aktér. :mrgreen: ;) Navíc mi z nich přijde nejnormálnější. Sorry, Raduš, že to tak píšu ;) @Oldiesostrava76 :D

Já s nima nemám nic společného, jen mě zaujala první diskuse, že @ontario 7 byl něčí dlouholetý přítel, protože mě dost dlouho uháněl a zrovna před měsícem se mi zas ozval. Pak jsem objevila zmínku o své osobě a musela reagovat. Pod původním nickem jsem měla asi 15000 příspěvků a poslední 3 roky sem jen nacuhovala a ted, diky těmto diskusim jsem si založila tento nick

• načítám...
5258
22.6.19 09:01
@mau-mau píše:
Přesně :mrgreen: :palec: Ovšem nebýt těhotná a na PN, nevím, nevím, jak bych to dávala… :nevim:.. Doufám, že slečna v mém bříšku v 18 nepřijde, že se nechala přejmenovat na Denisu, že pořád tak nějak vnitřně cítila, že má k tomu jménu nějakou zvláštní vazbu :lol: :lol: ;)
:mrgreen: myslíš, že až takhle? Ale koneckonců Denisa je hezké jméno, mohlo být hůř :mrgreen:
  • načítám...
4627
22.6.19 09:01

@mau-mau Gratuluji k těhotenství. A už mě nekamenujte Dámy, doplním znalosti co nejdřív. Ona se pak objeví nějaká nová kauza a budu na tom stejně jako teď :mrgreen:

• načítám...
5487
22.6.19 09:05
@Oldiesostrava76
@Tiffany1 píše:
@mau-mau Gratuluji k těhotenství. A už mě nekamenujte Dámy, doplním znalosti co nejdřív. Ona se pak objeví nějaká nová kauza a budu na tom stejně jako teď :mrgreen:

Děkuji, už jsem naštěstí celkem v cílové rovince. :palec: Já bych byla ráda, kdyby se to nějak vyřešilo do porodu, ideálně do začátku prázdnin, protože pak už se asi moc chytat nebudu a nemusím každou diskusi s Denisou v názvu odlovit.. :,(

• načítám...
148384
22.6.19 09:06
@Tiffany1 píše:
@mau-mau Gratuluji k těhotenství. A už mě nekamenujte Dámy, doplním znalosti co nejdřív. Ona se pak objeví nějaká nová kauza a budu na tom stejně jako teď :mrgreen:

Máš domácí úkol :lol: Denisa, Ontario, Radka, Fokulinka…

• načítám...
5487
22.6.19 09:09
@Anka1313 píše: :mrgreen: myslíš, že až takhle? Ale koneckonců Denisa je hezké jméno, mohlo být hůř :mrgreen:

Jo, je to docela dobrý, ale odrazuje mě ta podobnost toho slova s jiným, týkajícím se mužské anatomie, totiž :oops: Tenhle vtípek by jistě někdo v jejím životě udělal…opakovaně, počítám :mrgreen: :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat