Denisa76 žije

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4627
22.6.19 10:03
@mau-mau píše:
osobně si myslím, že kvalita není o nic menší než 385. diskuse s názvem „Test negativní, MS přišla, přesto těhotná?“.. :mrgreen: A z hlediska zábavy nebe a dudy. :mrgreen: Ale možná se s přibývajícími roky stávám víc a víc povrchní a blbá ;) :mrgreen: Holt to není filosofické fórum, ale slepičárna :lol:

Tak ty mě bavíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
11923
22.6.19 10:04
@Tiffany1 píše:
@mau-mau Vidíš?? @Svítící žárovka taky študák jako ja :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
14955
22.6.19 10:04
@g.sandova píše:
@Kfětoslava no, o tom take vubec nemluvim.
Jde o formu a hlavně obsah, nemyslíš?
Ne o to, kdo diskuzi založil

No a když to zamknou, čeho tím docílí? Objeví se nová. Pak přibývá lidí, co se chodí ptát vo co go a dostávají link na 5 předchozích, tak mohla být jedna hnojárna pohromadě. Furt nechápu to hysterické vyvolávání admina. Každý je zodpovědný za to co píše sám, pokud je svéprávný a dospělý. V neposlední řadě i za to, co čte nebo kam přispívá.

• načítám...
Klopotkova
22.6.19 10:05
@Kfětoslava píše:
No a když to zamknou, čeho tím docílí? Objeví se nová. Pak přibývá lidí, co se chodí ptát vo co go a dostávají link na 5 předchozích, tak mohla být jedna hnojárna pohromadě. Furt nechápu to hysterické vyvolávání admina. Každý je zodpovědný za to co píše sám, pokud je svéprávný a dospělý. V neposlední řadě i za to, co čte nebo kam přispívá.
:palec: :palec:
  • Upravit
33315
22.6.19 10:06
@g.sandova píše:
@deniska76 @admin prosím! Tohle e Mimino neskutečně degraduje. To vám nevadí, že tak moc klesá úroveň?

Tady to mělo někdy nějakou úroveň? Jako jo, možná před 10 lety, když ještě tolik lidí nemělo doma net. :mrgreen:

• načítám...
deniska76
22.6.19 10:06
@xammy píše:
@deniska76 mohla bys sem tedy hodit screen s prihlasenim na puvodni ucet, kde bude jiste videt, ze prihlaseni neni mozne kvuli blokaci? diky
  • Upravit
4627
22.6.19 10:07

@Klopotkova Baví, já to celé beru s nadhledem. Baví mě si dělat srandu z někoho, kdo se mě snaží anonymně školit, vyvolávat svár a diskuze… vždyť to k ničemu jinému, než k smichu není… je to estrada, tak se k tomu tak chovám… ale neni můj cíl někoho pohoršit.

• načítám...
@samá práce píše: Že máš tu potřebu se vyjadřovat, nech pavlač ať si žije vlastním životem. Vždyť ty ženský se vyjadřují ke každému hounu. Zejtra to utichne a začnou psát v jiných tématech to své obligátní „s takovým bych nebyla“ ;) V

Naprosto souhlasím, vim, kdo jseš ty, stejně jako ty víš, kdo jsem já. Ale měla jsem trochu pocit, že mě tady někdo s těmi dvěmi aktéry spojoval, jako bych patřila k nim. A to jsem se musela bránit. To si dám radši špagety :mrgreen: ( jestli si dobře vzpomínám)

• načítám...
19388
@lísteček1 píše:
Tak proc tuto diskusi ctes? Proste, co me nebavi, vadí mi, rozciluje me…, tak to na netu ignoruji.

Np a proč bych necetla? Docela mě smrt Denisy vzala, já si ji, na rozdíl od jiných z diskuzi pamatuji, jsem tu dlouho.
Nebyly jsme v kontaktu nijak soukromne.
Diskuze není uzavřena, mám plné právo se vyjádřit.
To, co se děje kolem Denisiny smrti se zvrhlo v absolutní nechutnosti.
A skutečně to eMimino degraduje.
P. S. Ať byla Denisa jakákoliv, to na věci nic nemění.

• načítám...
5487
22.6.19 10:08

@Tiffany1 fotka super. :palec: A ta 86 tu proběhla, bydlí na Praze 4, ale od r. 2017 tu nebyla, tak snad to tak zůstane. :mrgreen: A 96 není :mrgreen:

• načítám...
14955
22.6.19 10:09
@g.sandova píše:
Np a proč bych necetla? Docela mě smrt Denisy vzala, já si ji, na rozdíl od jiných z diskuzi pamatuji, jsem tu dlouho.
Nebyly jsme v kontaktu nijak soukromne.
Diskuze není uzavřena, mám plné právo se vyjádřit.
To, co se děje kolem Denisiny smrti se zvrhlo v absolutní nechutnosti.
A skutečně to eMimino degraduje.
P. S. Ať byla Denisa jakákoliv, to na věci nic nemění.

Tak se koukni výš, pořád myslíš, že to není ona?

• načítám...
Klopotkova
@deniska76 píše:

Je to celé rozmazané, klidně může jít o fake.

Příspěvek upraven 22.06.19 v 10:09

• Upravit
1240
@deniska76 píše:

dekuji. bohuzel neni vyplnen nick, na jaky se to vztahuje.

• načítám...
11923
22.6.19 10:10

@g.sandova a ty jsi si jistá, že je mrtvá? Že deniska není denisa a nepíše tu pravdu?

• načítám...
19388
22.6.19 10:10

@Tinuvien ano před deseti lety tu bylo lépe

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat