Denisa76 žije
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mau-mau píše:
osobně si myslím, že kvalita není o nic menší než 385. diskuse s názvem „Test negativní, MS přišla, přesto těhotná?“..A z hlediska zábavy nebe a dudy.
Ale možná se s přibývajícími roky stávám víc a víc povrchní a blbá
![]()
Holt to není filosofické fórum, ale slepičárna
Tak ty mě bavíš
![]()
@g.sandova píše:
@Kfětoslava no, o tom take vubec nemluvim.
Jde o formu a hlavně obsah, nemyslíš?
Ne o to, kdo diskuzi založil
No a když to zamknou, čeho tím docílí? Objeví se nová. Pak přibývá lidí, co se chodí ptát vo co go a dostávají link na 5 předchozích, tak mohla být jedna hnojárna pohromadě. Furt nechápu to hysterické vyvolávání admina. Každý je zodpovědný za to co píše sám, pokud je svéprávný a dospělý. V neposlední řadě i za to, co čte nebo kam přispívá.
@Kfětoslava píše:
No a když to zamknou, čeho tím docílí? Objeví se nová. Pak přibývá lidí, co se chodí ptát vo co go a dostávají link na 5 předchozích, tak mohla být jedna hnojárna pohromadě. Furt nechápu to hysterické vyvolávání admina. Každý je zodpovědný za to co píše sám, pokud je svéprávný a dospělý. V neposlední řadě i za to, co čte nebo kam přispívá.
- Upravit
@g.sandova píše:
@deniska76 @admin prosím! Tohle e Mimino neskutečně degraduje. To vám nevadí, že tak moc klesá úroveň?
Tady to mělo někdy nějakou úroveň? Jako jo, možná před 10 lety, když ještě tolik lidí nemělo doma net. ![]()
@xammy píše:
@deniska76 mohla bys sem tedy hodit screen s prihlasenim na puvodni ucet, kde bude jiste videt, ze prihlaseni neni mozne kvuli blokaci? diky
- Upravit
@Klopotkova Baví, já to celé beru s nadhledem. Baví mě si dělat srandu z někoho, kdo se mě snaží anonymně školit, vyvolávat svár a diskuze… vždyť to k ničemu jinému, než k smichu není… je to estrada, tak se k tomu tak chovám… ale neni můj cíl někoho pohoršit.
@samá práce píše: Že máš tu potřebu se vyjadřovat, nech pavlač ať si žije vlastním životem. Vždyť ty ženský se vyjadřují ke každému hounu. Zejtra to utichne a začnou psát v jiných tématech to své obligátní „s takovým bych nebyla“V
Naprosto souhlasím, vim, kdo jseš ty, stejně jako ty víš, kdo jsem já. Ale měla jsem trochu pocit, že mě tady někdo s těmi dvěmi aktéry spojoval, jako bych patřila k nim. A to jsem se musela bránit. To si dám radši špagety
( jestli si dobře vzpomínám)
@lísteček1 píše:
Tak proc tuto diskusi ctes? Proste, co me nebavi, vadí mi, rozciluje me…, tak to na netu ignoruji.
Np a proč bych necetla? Docela mě smrt Denisy vzala, já si ji, na rozdíl od jiných z diskuzi pamatuji, jsem tu dlouho.
Nebyly jsme v kontaktu nijak soukromne.
Diskuze není uzavřena, mám plné právo se vyjádřit.
To, co se děje kolem Denisiny smrti se zvrhlo v absolutní nechutnosti.
A skutečně to eMimino degraduje.
P. S. Ať byla Denisa jakákoliv, to na věci nic nemění.
@Tiffany1 fotka super.
A ta 86 tu proběhla, bydlí na Praze 4, ale od r. 2017 tu nebyla, tak snad to tak zůstane.
A 96 není ![]()
@g.sandova píše:
Np a proč bych necetla? Docela mě smrt Denisy vzala, já si ji, na rozdíl od jiných z diskuzi pamatuji, jsem tu dlouho.
Nebyly jsme v kontaktu nijak soukromne.
Diskuze není uzavřena, mám plné právo se vyjádřit.
To, co se děje kolem Denisiny smrti se zvrhlo v absolutní nechutnosti.
A skutečně to eMimino degraduje.
P. S. Ať byla Denisa jakákoliv, to na věci nic nemění.
Tak se koukni výš, pořád myslíš, že to není ona?
- Upravit
@deniska76 píše:
dekuji. bohuzel neni vyplnen nick, na jaky se to vztahuje.
@g.sandova a ty jsi si jistá, že je mrtvá? Že deniska není denisa a nepíše tu pravdu?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat