Denní a noční spánek

51
20.3.12 11:01

denní a noční spánek

Holky jen tak pro srovnání:-)Je nám 9 měsíců a spíme už jen 2 krát přes den.Dopol.2 -3 hodky a odpol.pul až 1 hodinu..Nevím zda to není málo..Snažím se ji trochu už natahovat.Spala mi ještě nedávno 3 krát denně.Jak spinkají vaše ratolesti?:-) :) :) A co v noci??Díky za info :P :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
505
20.3.12 11:13

Ahoj já mám roční dvojčata a ráno stávají kolem 6 pak jdou kolem 10 ještě spinkat tak na dvě hodiny a pak už nechtějí. No a večer chodí spát kole 8 a Lukášek mi spí celou noc a Davídek je do půl noci co deset minut vzhůru a pak usne natvrdo do rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.3.12 11:17

Syn má 9 měsíců a přes den spí dvakrát - dopoledne a odpoledne. Vstává kolem sedmé, dopoledne spí cca 1,5 - 2 hodiny, pak chodí spát odpoledne a to spí cca 1 hodinu. Večer usíná v 19h., budí se jednou na krmení kolem 3h. ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.3.12 11:18

Ahoj, dneska je to příhodný dotaz :-) Samíkovi je téměř půl roku a spaní je snad jeho nepřítelem :-( Včera usnul někdy kolem desátý hodiny, v jednu kojení, pak ve tři a to se rozhod, že je vyspinkanej, takže do čtyř vzhůru, no a v šest hodin už byl opět vzhůru. Přes den mi spinká doma maximálně půl hodinky, vzhůru je většinou tak 2,5hodiny. Takže se spaním je to boj. Dneska ráno jsem byla fakt už úplně hotová … Držím všem palečky, ať ti naši drobečci spinkaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.3.12 11:25

Gabi tak to máme úplně stejně akorát my vstáváme v 6 někdy i dříve ale na to jsem si už zvykla..Hlavně že spí v noci :) Budí e mi taky okolo 2-3 a to ji dám mlíčko :* Dáváš taky ještě mlíčko??? :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.3.12 11:26
matyldaa píše:
Gabi tak to máme úplně stejně akorát my vstáváme v 6 někdy i dříve ale na to jsem si už zvykla..Hlavně že spí v noci :) Budí e mi taky okolo 2-3 a to ji dám mlíčko :* Dáváš taky ještě mlíčko??? :P :P :P :P

Ano, dávám. Sice byli pokusy ho šálit dudlíkem, ale to neprochází. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.3.12 11:30

Já jsem si řekla že do roka to vydržím..Třeba si to sami prodlouží ten spánek až do rána :) Když je to jednou tak mi to nevadí :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
20.3.12 11:30

ahoj, já mám skoro 7mi měsíční dceru
denní spánek: dopo 4hodiny, odpo 1,5-2hodiny
nocni spánek: od 20hod.-7hod., většinou s jedním kojením nad ránem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
20.3.12 11:34

moje malá spí zhruba od 9 měsíců dopo 2 hodinky a odpo tak 1 - 1,5 hodinky. Večer chodí spát okolo 9 hodiny.
Poslední dobou začíná později vstávat - okolo 8 ráno a to je pak nějdy uspávání spíš boj. Toj í stačí jen po obědě tak 2 hodinky , ale večer jde spát dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
20.3.12 12:04

Dcera spí v noci od půl osmé do sedmi ( v průměru). Přes den max. 2 hodiny, většinou rozdělené do 3 spánků.
Syn v tomto věku spal už pravidelně, 2× přes den, dopo i odpo hodinu a půl až dvě. Ale zase ráno strašil často už před šestou.
Takže celkově obě děti 13,5 hodiny v průměru za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
20.3.12 12:08

Malá mi skoro od porodnice spí celou noc a přes den to je jak kdy (má 8 měsíců). Většinou se vzbudí ráno kolem 7, dostane mlíko a chrní do 9, pak je vzhůru až do oběda a po něm usíná tak na hodinku. Odpoledne si občas taky schrupne, někdy ale nespí přes den vůbec, zato ráno vstane v 7, dá si mlíko a pak je do 12 mimo provoz :mrgreen:
Teď začala lozit po kolenou, takže myslím, že spánek není zrovna hlavní priorita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
20.3.12 12:09

Muj malej spi zhruba od pul desaty vecer do osmi do rana. V noci se 2× budi na kojeni, kolem jedne a kolem pul pate. Pak spi dopoledne zhruba 1,5 hodiny a odpoledne taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
20.3.12 12:27

hmm, tak to jste mě nepotěšily teda :(

malý spinká opravdu mizerně. Je mu 5 měsíců a ráno vstává v 6 a usne po bojích až v 10 a když spí hodinu, tak jásám a pak usne zase až ve 2 v kočárku a to spí taky sotva hodinu. No a večer padne únavou už v 6 a spí až do 6 do rána. Ale kojím teda každé 2 - 2,5 hodiny v noci

uvidím někdy světlo na konci tunelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
20.3.12 12:55
Fífule píše:
hmm, tak to jste mě nepotěšily teda :(

malý spinká opravdu mizerně. Je mu 5 měsíců a ráno vstává v 6 a usne po bojích až v 10 a když spí hodinu, tak jásám a pak usne zase až ve 2 v kočárku a to spí taky sotva hodinu. No a večer padne únavou už v 6 a spí až do 6 do rána. Ale kojím teda každé 2 - 2,5 hodiny v noci

tak ono to dá pořád dohromady těch 14 hodin, což je průměr. Zas máš volný večer.
Ale ty noci nezávidím. Okolo toho 5. měsíce dcera taky blbla, budila se tak po 1,5-2 hod. Naštěstí jsem nemusela kojit, stačilo vzít k sobě do postele a spalo se dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
20.3.12 12:58

to sice mám, ale musím být pořád v permanenci na kojení :) Budí se fakt hlady, nejde jinak ukecat, než prsem, pořádně se napucne a chrupe hned dál. Takhle se budí už od 3 měsíců :( Jen se zkracuje interval na 2 hodiny ( byly i 3 )
neřešila bych denní nespaní, kdyby nebyl viditelně unavený :(

Alpaka píše:
Fífule píše:
hmm, tak to jste mě nepotěšily teda :(

tak ono to dá pořád dohromady těch 14 hodin, což je průměr. Zas máš volný večer.
Ale ty noci nezávidím. Okolo toho 5. měsíce dcera taky blbla, budila se tak po 1,5-2 hod. Naštěstí jsem nemusela kojit, stačilo vzít k sobě do postele a spalo se dál.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí