Noční hysterie během spaní

1272
15.3.12 06:18

Nocni hysterie behem spani

Ahoj,treba nektera poradite. Mam temer rocni holcicku. Problemy s usinanim a spanim byly temer porad. Ale,co se deje asi posledni tyden,je k nevydrzeni. Vecer usina s krikem,pak se budi po hod,ale s takovym krikem. Pruni jsem myslela,ze zuby-ma uz 8,ale nevim.kdyz ji dam sirup,usne na 3hod a na novo.Vyrvat nepomuze,nekdy velmi malo. Pri rvani porad cestuje v postylce,mrvi se. Brisko to nebude,kroutila by se. Jsem bezradna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
838
15.3.12 07:59

My jsme měli v roce podobné potíže,musela jsem ho houpat v kočáře,vždy tak na půl hodiny usnul a nanovo. V lékárně mi pak dali nějaké homeopatika tak jsme to dávali,nevím jak se to jmenovalo… No,nevím jestli to pomohlo,nebo to pak tak nějak přešlo samo…
Přeji pevné nervy,já vypadala jak zombi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
15.3.12 09:08

a jak to má dlouho? Zoubky to být opravdu nemůžou? večer a v noci ta bolest vyleze na povrh. Malý teda nebrečí, ale hrozně neklidně spí a pořád sebou hází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
15.3.12 10:22
Nelluška píše:
a jak to má dlouho? Zoubky to být opravdu nemůžou? večer a v noci ta bolest vyleze na povrh. Malý teda nebrečí, ale hrozně neklidně spí a pořád sebou hází.

Asi týden,před tím se taky budila,ale stačilo cucnout čaje,občas teda pochovat a tak nějak spala. Do pusiny se ji nedostanu,ale je to opravdu hysterie-to u předchozích zoubků nedělala tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
15.3.12 11:58

já u malý ani nevěděla, jak jí narostly zuby a u malýho to máme taky tak, večer pláče, sahá si do pusy, slintá. a nenechá mi se tam podívat, zatím jich má 8, tak jsem zvědavá, co nás čeká dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.3.12 13:03

Mozna ma nocni desy, u naseho kluka teda zacaly pozdeji, nekdy po druhem roce, ale co jsem cetla tak nejsou vyjimkou i u mensich deti. Jen mi tam nesedi to, ze uz s krikem usina :think: . Na uklidneni jsou homeopatika Sedalia nebo my ted mame medunkovy sirup Pediakid. Preju at se mala co nejdrive sklidni. Nocni des neni nic prijemnyho, hlavne pro rodice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.12 22:37

Ahojky nevim co dělat malej má hysterii když ho dám spát, je tak vzteklej až nemůže popadnout dech, tak mu omeju obličej, a nedá se utišit, jsem u něj a pořád mě volá, dokud se neupláče ke spánku

• Citovat
  • Upravit
164
5.11.12 22:50

Měli jsme to stejný, malá takhle začala vyvádět ve dvou letech. Asi po týdnu hysterických záchvatů jsme to vzdali a přestěhovali ji k sobě do postele. Už je to rok a malá tam spí doteď. A manžel chudák v obýváku na gauči. :-) Ale je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.11.12 08:05

Taky bych ho vzala k sobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...