Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já si myslím, že to není nijak omezeno kolik mu můžeš max dát. Když maminka kojí, tak přece taky dá mimču podle potřeby. Prostě bych mu dala tolik, kolik vyžaduje, když je takovej jedlík ![]()
hanul
dííky
Děkuju teda všem, no už abychom začali přikrmovat, snad to bude chtít
![]()
Lyri a není to spurtík? Prcek mě minulý týden mohl sežrat a teď najednou jako když utne. Dokonce mi přijde, že jí méně než před měsícem, ale je spokojený a přibírá čím dál rychleji.
Billi
(teda samá známá tvář tady
)
No spurtík to podle mě nebude, ono to trvá už dýl.. ![]()
moje malá byla taky jedník ve 3m jedla takhle
6:10 190
9:05 200
12:15 200
15:20 190
18:55 190
5:30 200
9:05 200
12:30 195
15:30 200
19:15 180
v 6m měla 9kg
v roce 11kg
jí pořád dost a s chutí
nevím co dáváš za UM já přešla v 4m na Nutrilon 1 EXTRA víc zasytí dávala jsem ho 3× denně a 2× denně normální Nutrilon 1 konzultovala jsem to z DR. Pak v 6m jdem přešla na Bebu dcera Nutrilon 2 nechtěla,
Příspěvek upraven 27.02.12 v 10:57
Lyri, u nás to bylo víc jak týden, nevěděl, kdy má dost a řičel co dvě hodiny (to dřív nedělal), zase se vrátil k režimu 6 jídel denně, nespal přes den a v noci se budil dřív. Prostě hladovec. No a najednou se to zase uklidnilo.
Včera mi na noc vypil 150 ml (dřív zvládl i 200 ml) a spal od 21:00 do 7:00, najedl se, usnul a spí doteď.
Třeba to Matýska taky přejde.
lyri, pokud je malý na UM a vypije ti přes jeden litr denně, je čas na příkrmy. Zkus zavolat doktorce a poradit se s ní. My začali taky ve 3 měsících jelikož to byl opravdu jedlík a zůstalo mu to doted
Kupodivu má ale stále jen 9,5 kg.
Billi no u nás je to takhle od začátku, že je malej dost hrrr do jídla
![]()
Lastkecka píše:
lyri, pokud je malý na UM a vypije ti přes jeden litr denně, je čas na příkrmy. Zkus zavolat doktorce a poradit se s ní. My začali taky ve 3 měsících jelikož to byl opravdu jedlík a zůstalo mu to dotedKupodivu má ale stále jen 9,5 kg.
No to mě právě taky napadlo, on když jíme, tak i tak zvědave kouká, jako kdyby si dal taky
![]()
My jdeme dneska na druhou hexu, tak se na to zeptám
Chtěla jsem ale znát zkušenosti maminek, přece jen ta pediatrička taky neví o všem všechno..
jé to je dobrý takže když mi malej vypije ve 2 měsících 1050ml tak mu můžu dát mrkev???
není to myšleno zle samozřejmě ![]()
lyr-zeptej se na to a pak mi dej vědět to mě taky zajímá jo?
hanul hehe
vy budete nejspíš úplně jinej případ
No pak písnu, co mi řekla ![]()
no to máš recht
mi asi i přeskočíme mrkev a dáme rovnou svcíčkovou
![]()
hanulka78 píše:
no to máš rechtmi asi i přeskočíme mrkev a dáme rovnou svcíčkovou
![]()
hanulka78 píše:
![]()
hanulka78 píše:
![]()
Lepší bude chleba se sádlem a jako dezert škvarky ![]()