Denní režim - 9m

Anonymní
5.10.10 09:57

Denní režim - 9m

Jaký máte režim přes den u 9ti měsičního dítěte? Resp. jak často a jak dlouho vám spí?
My vstáváme mezi 6,30 - 7,30, po 2 hod už je prcek unavený, ale spí 30min. Pak jde spát po obědě, to občas!!! vydrží spát i 1,5hod a v podvečer si ještě na 30min zdřímne. Spát chodíme kolem půl 8večer.
Jemu to možná stačí, ale já za těch 30min nestihnu udělat nic. Zkoušela jsem vydržet a dát ho spát až po 3hod, 2× denně, stejně spal jen 30min. Všude slyším,jak si maminky libují, že jim děti spí 2× denně po 2hod. Co dělám špatně????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
5.10.10 10:00

Neděláš špatně vůbec nic!! Každé dítě je jiné! Bud ráda, že ti spí alespon trochu kamrádce spí jen jedno spaní přes den 40min :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
5.10.10 10:01

NO a tky je možné, že si to ty maminky trošku idealizují aby vypadaly před ostatními dobře víš!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
2832
5.10.10 10:09

Ahoj, mě mala spí 2×30min. každé miminko je jiné, bud ráda, že ti aspoň odpoledne spí déle. Chápu tě, protože taky přes den nic nestíhám a vše dělám až malá večer usne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.10 10:11

Přesně tak,neděláš špatně nic.. Musim teda říct že ještě do nedávna jsme taky špatně spali přes den (dopoledne 20 minut,po obědě 20 minut a na večer 20 minut..) Pak jsem teda nekompromisně po obědě začala dávat do postýlky,zatemnila jsem,zavřela v ložnici nechala v klidu..a ejhle..po necelých 2 týdnech mi po obědě už pravidelně spí 1-2 hodiny :palec: Někdy si tam třeba i 30 minut hraje ale pak usne a je klid :palec: Ted mi spí přes den sice „jen“ 1× max 2× (odpolední spátnek vynechala když spí přes hodinu po obědě) ale i tak jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
5.10.10 11:48

Našemu klučíkovi je 4,5 měsíce a nespí přes den ani tolik, co tobě, takže závidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
5.10.10 13:30

Každé dítko je jiné. Starší kluk mi v tomto věku spal krásně 2hod po obědě, někdy i déle. Ondra je mu 10měs. ráno vstáváme mezi 5-6hod, pak v 8hod usne v postýlce a spí někdy 30min a někdy 2hod jako dnes(ale to je tak jednou za týden). Po obědě taky jak kdy, ale většinou 30min - 1hod, pak už nespí, ale v 18hod - 18.30 už spinká a až do rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
5.10.10 21:17

Neděláš špatně nic, prostě některé děti míň spí, stačí jim to. Já jsem taky šťastná, když mi dítě usne dvakrát, a to celkem max. na hoď. a půl. Má to tak od tří měsíců, do té doby spala ještě v ten podvečer jak píšeš tak půl hoďky. Ale nestěžuju si, protože spí krásně v noci. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí