Denní spánek 0-3 mesice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
16.7.23 11:41

Denní spánek 0-3 mesice

Zdravim,
Mala se narodila 16.6. a uz od narozeni bojujeme s dennim spankem. Muzu se snazit najit pomoc ale vsude se resi jen nocni spanek. Veskere stranky jako mimispanek, wellbabing atd, co pomahaji se spankem tam resi jen skoro jen nocni spani. Hlava mi to nebere, tady procitam diskuze a nejsme v tom teda samy ale porad rada zadna.

Zavinovacku mame, bily sum poustime, kojim co muzu, mazlim co muzu. V satku spala zatim 2× ale moc se ji tam zatim nelibi. Je to upocene ditko, takze tam moc dlouho nevydrzi.
Driv jeste spala aspon 2 hodiny v kuse jednou pres den ale dneska ma mesic a uz je to sileny.
My nemame problem ji uspat doma, ale jde o to, ze se porad budi. Spi 10 min, jdeme uspavat, spi 3 minuty jdeme uspavat a takhle porad dokola.
Kocarek? To stejne, da si svych 15 min a kouka. Kolikrat uz je tak pretazena, ze uspavame s placem. Vcera byla vzhuru 5 hodin 🤷🏻‍♀️ Snazime se s manzelem co muzeme, na hrudi uz spat nechce(horko), kdyz s ni lezim tak se taky stejne probudi.
Tady ctu, jak je to normalni ale me neprijde v poradku, ze mi spinka takhle maly mimi 2-3 hodky denne a to ani ne vkuse kolikrat. V noci spi, nekdy mene ale spinka. Je tady nekdo, kdo umi poradit, pomoc? Ja si to klidne i zaplatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4121
16.7.23 12:04

Je možné, že ji je fakt vedro a prostě se jí blbě spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.23 12:17

Sliknou do pleny? Nechat ji chvíli bez? To nepomáhá?

• Citovat
  • Upravit
11
16.7.23 13:06

Bohuzel, jen v plence uspavame taky. Pri vsem je to stejny scenar.

Horko ji neni porad, myslim si, ze nekdy to tim je ale spis ne.. 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.23 14:07

Dudlík? :?
Nijak moc jsem to nezřítila. Buď spala nebo ne. U nás ale vždycky zabrala procházka nebo auto. Třeba jedete moc na sílu jste z toho nervózní a ona to pozná.

• Citovat
  • Upravit
66
17.7.23 08:34

Ahojky,
pokud by ses chtěla poradit tak doporučuji https://instagram.com/…anokbabatiek?…
My to s mimi zvládly podle příspěvků, ale mají i konzultace nebo emailing, aby to sedlo přesně Vám. Mají skvělé recenze :) tak jen posílám dál protože nám to fakt pomohlo.
Ať je to brzy lepší:) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.7.23 11:01

@Tianhou
Ahooj, super, konecne nejaka poradna rada. Zlata, dekuju moc ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
17.7.23 11:06

@Nespavka není za co, já už byla pak taky zoufalá a přemýšlela jestli poradenství koupit, ale celkem si to sedlo až na nějaký menší výkyvy…třeba ten krátký spanek měla malá taky…teď se pomalu uci spinkat delší a je to jak kdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.7.23 14:11

@Tianhou A jak a co delate? Me ten profil pripomina dost mimispanek a tak.. zatim jsem teda nevycetla nic noveho 😮‍💨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
17.7.23 21:35

@Nespavka
To je mi lito…Nejsem si úplně jistá na co přesně se mě ptáš:) jestli uspavani nebo jak když se vzbudí za kratší dobu? Každopádně u nás se to celkem mění tak se podle toho řídím spíš orientačně. Kolem toho měsíce ale jsem jí začala zavinovat napevno, jinak nespala. Měla takovou tenkou dečku, teď v tech vedrech asi třeba větší plenu…nám se budila hlavně rucickama tak byla vic napevno tohle nas fakt zachránilo. A když spí kratší úsek teď tak záleží…když se vzbudí usměvavá tak prostě vstává, když mrčí snažím se douspat. Ne vždy se povede..jestli chceš mužem si napsat nějak v soukromém chatu jestli to tady jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.7.23 22:06

@Tianhou ja bych to videla taky nekde jidne, jestli to jde tady, nevim ale klidne ti dam Fb nebo cokoliv, pak to tady smazu 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
18.7.23 06:23

@Nespavka tak mi sem hod nějaký link :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.7.23 08:36
  • načítám...