Depersonalizace u dítěte - léčba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Psylocke
11.11.22 23:18
@pipa.k píše:
@Psylocke Ahoj, nejsem zakladatelkou diskuze, moje dítě mělo ten nepříjemný stav naštěstí jen jednou a asi v souvislosti se zánětem ucha.

Pardon, popletla jsem to.

• Citovat
  • Upravit
63
13.2.23 13:41
@Anonymní píše:
Ahoj, mate tu někdo zkušenost s depersonalizací? Dcera 9 let si začala stěžovat, ze je jako ve snu, ze je pryč, ze je jako ve filmu a ze nic není skutecne. Stěžuje si na to každý den, hrozne mě to trápí. Objednala jsem ji k psychologovi a psychiatrovi, ale čekací lhůty 2 měsíce, tak zatím zjišťuji informace. Pediatr napsal doporučení, víc se nevyjadril. Jak ji pomoci? Jak se depersonalizace léčí? Děkuji předem za případně reakce a prosím o zachování anonymity.
@Anonymní píše:
Ahoj, mate tu někdo zkušenost s depersonalizací? Dcera 9 let si začala stěžovat, ze je jako ve snu, ze je pryč, ze je jako ve filmu a ze nic není skutecne. Stěžuje si na to každý den, hrozne mě to trápí. Objednala jsem ji k psychologovi a psychiatrovi, ale čekací lhůty 2 měsíce, tak zatím zjišťuji informace. Pediatr napsal doporučení, víc se nevyjadril. Jak ji pomoci? Jak se depersonalizace léčí? Děkuji předem za případně reakce a prosím o zachování anonymity.

Já bych to spíš viděla na derealizaci, než na depersonalizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí