Depka- vrátí se to někdy do normálu?

Anonymní
8.1.25 13:14

Depka- vrati se to nekdy do normalu?

Ahoj, momentálně jsem přesně 3 měsíce od porodu. Máme chlapečka, moc ho miluju, dělá mi radost. Jenze mám občas takovy chvilky, kdy je mi smutno a mám pocit, ze mi život skončil a jediná náplň myho života je starat se o malyho(jakoby jo, asi jsem s tím měla počítat) ale občas to mě dopadne a chce se mi brečet, pak si vycitam, že jsem špatná máma, že to nemám vsechno tak slunickovy a nezazivam to „nejkrásnější“ období. Měla jste to tak tak některá? A přejde tenhle pocit někdy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6443
8.1.25 13:37

Je to úplně normální :kytka: a ano přejde to časem, jednak si zvykneš, pak taky dítě začne reagovat, budeš a ním pak chodit na různé akce třeba a užijete si to. Teď čím si můžeš ulevit - dej si hořčík, zkus se vyspat jak to jen jde, určitě nezapomínej jíst a pít a dej miminko tatínkovi a zmizni. Je potřeba, i když to možná zní divně, se dát na první místo a nenechat se udolat očekáváním, že máš zvládat to a to a tamto a ještě si to užívat. Je to obrovská změna, navíc tě ovlivňují hormony a tělo dostalo taky pěkně zabrat. Tak na to mysli a buď na sebe hodná a chtěj, ať jsou na tebe ostatní taky hodní :) a jak mimi poroste, bude to lepší a lepší, uvidíš. Mrkni na úsměv mámy, dozvíš se trochu víc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
8.1.25 14:33

Ta změna je s příchodem dítěte obrovská a takové pocity jsou úplně normální, jen se o tom tolik nemluví, protože společenské konvence. Ale nikdy není vše jen sluníčkové :)
Já třeba bez skurpulí přiznám, že miminkovské období mně fakt nebavilo a strašně jsem se těšila, až z těch „ležících placiček“ budou trochu lidi se kterými půjde něco podnikat. No pak zase přišly jiná ALE (zuby, období vzdoru apod.) :mrgreen: Ale zpětně na dobu strávenou na rodičovské vzpomínám vesměs pozitivně. Bude lépe, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat