Depka- vrátí se to někdy do normálu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Je to úplně normální
a ano přejde to časem, jednak si zvykneš, pak taky dítě začne reagovat, budeš a ním pak chodit na různé akce třeba a užijete si to. Teď čím si můžeš ulevit - dej si hořčík, zkus se vyspat jak to jen jde, určitě nezapomínej jíst a pít a dej miminko tatínkovi a zmizni. Je potřeba, i když to možná zní divně, se dát na první místo a nenechat se udolat očekáváním, že máš zvládat to a to a tamto a ještě si to užívat. Je to obrovská změna, navíc tě ovlivňují hormony a tělo dostalo taky pěkně zabrat. Tak na to mysli a buď na sebe hodná a chtěj, ať jsou na tebe ostatní taky hodní
a jak mimi poroste, bude to lepší a lepší, uvidíš. Mrkni na úsměv mámy, dozvíš se trochu víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta změna je s příchodem dítěte obrovská a takové pocity jsou úplně normální, jen se o tom tolik nemluví, protože společenské konvence. Ale nikdy není vše jen sluníčkové ![]()
Já třeba bez skurpulí přiznám, že miminkovské období mně fakt nebavilo a strašně jsem se těšila, až z těch „ležících placiček“ budou trochu lidi se kterými půjde něco podnikat. No pak zase přišly jiná ALE (zuby, období vzdoru apod.)
Ale zpětně na dobu strávenou na rodičovské vzpomínám vesměs pozitivně. Bude lépe, neboj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, momentálně jsem přesně 3 měsíce od porodu. Máme chlapečka, moc ho miluju, dělá mi radost. Jenze mám občas takovy chvilky, kdy je mi smutno a mám pocit, ze mi život skončil a jediná náplň myho života je starat se o malyho(jakoby jo, asi jsem s tím měla počítat) ale občas to mě dopadne a chce se mi brečet, pak si vycitam, že jsem špatná máma, že to nemám vsechno tak slunickovy a nezazivam to „nejkrásnější“ období. Měla jste to tak tak některá? A přejde tenhle pocit někdy?