DepoProvera - ano nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mispulka12
17.3.12 21:29

Dobry večer mám rok a čtvrt depoproveru,a až ted mi telo začalo blbnout.tak nevím jetly ji mám radši vysadit,začala sem hodne špinit snad každej druhej měsíc,jdou ze me male kusky krve,tak jestly ji mám vysadit a radši se přídodne vyčistit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
zuza83
25.3.12 19:44

Dobrý večer,mám píchnutý dvě dávky depo-provery a další už jsem si píchnout nenechala.Můj problém spočívá v tom že jsem absolutně ztratila chuť na sex :,( .taky jsem za poslední půlrok co to svinstvo mám v těle přibrala už 7 kg a váha jde bohužel pořád nahoru a nejde to nijak zastavit.Jen se chci zeptat jestli máte někdo podobný zkušenosti a taky bych ráda věděla za jak dlouho od vysazení se asi vrátí MS.

• Citovat
  • Upravit
esparta
26.3.12 09:22

No mě se MS nedostavila ani za 1,5 roku od vysazení, ale otěhotněla jsem i přes chybějící MS

• Citovat
  • Upravit
Misihiii
26.3.12 18:06

:think: :mavam: Já sama Depo-proveru beru uz rok a pul a jsem celkem spokojená když sem ji pichla poprve tak sem slabe krvacela kdyz podruhe spinila jsem asi mesic v kuse zacinala sem byt zoufala a nastvana ale pak to preslo a od ty doby uz zase jen obcas zaspinim trva to tak tri dny a je to zhruba jednou za ty tri mesice nekdy vubec akorad pri vpichu se mi vzdy v tu chvili zamota hlava a mam cerno pred ocima trva to posledni dve pichnuti asi se budu muset zeptat cim to je..

• Citovat
  • Upravit
Ivča 33
5.4.12 18:26

Ahojky všem, depoprovera je hrozný šunt, brala jsem ji rok, trochu se mi zamotal život a já chtěla otěhotnět s novým manželem. Nejen že, mám velké problémy srovnat cyklus, ale lékař mi dává hormony, které mi velice mění nálady a přibírá se z nich, totálně rozhodí metabolismus, přestala jsem je brát a ted beru Gynex a je to super, už mám menstruaci jen jednou a ne díky Depoproveře třikrát. Akorát miminko nepřichází a už to bude rok. A za další, pokud nemáte menstruaci, tak se přirozeně nečistíte a pak můžete mít veliké problémy. Budte opatrné.

• Citovat
  • Upravit
Ivča 33
5.4.12 18:30

Prosím chci se ještě zeptat, já mám velké problémy s hormonální antikoncepcí, výkyvy nálad, celkově mi není z ní dobře. Z okolí vím, že to začíná mít hodně žen. Akorát nevím, co tedy budu časem brát. Asi jedině si nechat přepálit vejcovody. Jsem z toho rozhozená, protože nemůžu si doma udělat mateřskou školku.
Co berete Vy? Nebo jaká antikoncepce Vám nedělá žádné potíže a je vůbec takováááá???

• Citovat
  • Upravit
5
28.4.12 08:13

Ahojky holky já měla problém že jsem začínala krvácet při antikoncepci v tabletkách i o 14dnů dřív a pak mi menstruace dokonce úplně vypadla.Nechala jsem si teda taky píchnou tu injekci depo provera a zatím dobrý, ale je to teprv 10 den od aplikace, tak jsem zvědavá.můj gynekolog mě upozornil na možná rizika a tkaké řekl, že je docela možné, že budu ve dnech kdy bych měla mít normální menstruaci slabě špinit.No uvidíme, zatím to jde hladce…píchl mi ji 3 den menstruace a hned 2 dny na to jako když utne.Fakt jsme každá jiná.Dám pak reference třeba až půjdu na další dávku, teda pokud půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivča 33
28.4.12 08:39

Ahojky, já jsem sepo píchnutí taky málem složila, bylo mi špatně a dělalo se mi mdlo, a i proto jsem s ní skončila. Ted se Depo-provera jmenuje Sanya, nebo jak a píchá se do břicha. To je fakt hnus, velice nepříjemný. :x :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3270
28.4.12 09:15

za mě - nikdy.je humus,špiníš nejen v době kdxy by měla být ms,ale naprosto nečekaně a hlavně hodně často.po aplikaci druhé bylo víc dní kdy jsem krvácela nebo špinila,než těch „čistých“.fujfuj. j o a to nemluvím o tom,jak jsme přibrala na váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
28.4.12 14:10
@Ivča 33 píše:
Ahojky, já jsem sepo píchnutí taky málem složila, bylo mi špatně a dělalo se mi mdlo, a i proto jsem s ní skončila. Ted se Depo-provera jmenuje Sanya, nebo jak a píchá se do břicha. To je fakt hnus, velice nepříjemný. :x :nevim:

Tak Depoprovera je pořád Depoprovera, aspoň jsem ji tak dostala na recept a koupila taky. Já ji dostala před 3 měsíci, protože kojím a nechtěla jsem ji, protože ji měla i mamka a teta a byly spokojené. Dostala jsem první dávku a špinila jsem s přestávkami asi 3 týdny, ale sestra mě na to upozorňovala, že budu špinit, než si tělo zvykne. Ale další dávku už ksem nechtěla, jednak kvůli toho, že za chvíli se budem pokoušet o další mimi a po DP trvá dlouho než budeš moct otěhotnět a taky jsem chtěla něco zhubnout a při ní to prý není možné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
28.4.12 14:11

Omluva- chtěla jsem ji místo nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivča 33
28.4.12 18:07

Mě bylo řečeno, že se už jmenuje Sanya a že ji vyrábí jiná firma a bylo to i na receptu. Takže asi záleží taky na gynekologovi, třeba ten můj změnil dodavatele. Když jsem měla Depo-proveru, tak ji píchali do zadečku a Sanyu do břicha.
Kamarádka po změně z Depo-provery na Sanyu také měla potíže, tak jako já. Cysty na vaječnících, bolesti podbřišku,......Každá z nás to snáší jinak

• Citovat
  • Upravit
3270
30.4.12 06:32

at se to jmenuje jak chce,pořád je ten hormon stejnej a dělá v těle to samé - tj.BORDEL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivča 33
30.4.12 08:59

Přesně tak, bordel a neskutečnej

• Citovat
  • Upravit
7.5.12 13:11

Taky přidám svoji zkušenost … Depoproveru jsem si nechala píchnout 2× na doporučení mé švagrové, která byla spokojená. Bohužel však po druhé aplikaci se mi z toho svinstva tělo zbláznilo. Přestala sem mít chuť na sex :evil: , krvácim již 2 měsíce vkuse :cert: :cert: , za posledních 14 dní jsem měla už 2 opary na rtu a další 3 pásové, které jsou fakt dost nepříjemné. Obličej se mi zasypal Míliemi a akné. Dr. mi řekl že se tělo zbavilo látky, která upravuje cyklus včetně vitamínů důležitých pro tělo a napsal Kanavit + vitamín C + B… pokud to do 14 dnů nepřejde dá mi ještě nějaký lék, a když to prý také nepřejde tak budu mít asi smůlu a krvácet budu pořád :nevim: . Na otázku jestli si dělá srandu mi odpověděl že ne :( :( … Tak mám docela vítr, protože to zatím nezabírá a Kanavit sem už skoro vybrala. Já Depoproveru nedoporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí