Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj omlouvám se vím že to sem nepatří ale potřebuji nutnou pomoc mám hrozný problémy kvůli škole, kdykoliv když jdu do školy nebo jsem ve škole tak je mi blbě klepu se a tyhle věci jsem na střední v prváku. Vůbec nevím co mám dělat s rodičema to řešit nejde říkají mi že si vymýšlím protože tam jen nechci chodit, jenže mě de nebaví ani učit nic i mezi těma lidma je mi blbě, kolikrat mám i blbé myšlenky až moc😔 už vůbec nevím co mám dělat děkuji strašně moc😔 😔 😔
Vykašli se na školu a jdi makat. Se základním vzděláním si dozajista můžeš zaměstnání vybírat. Za 5 let si povíme, jestli se ještě klepeš.
@terien píše:
Vykašli se na školu a jdi makat. Se základním vzděláním si dozajista můžeš zaměstnání vybírat. Za 5 let si povíme, jestli se ještě klepeš.
A co mám říct rodičům oni mě doma nenechají když říkají že si vymýšlím atd
@777Rob píše:
@terienA co mám říct rodičům oni mě doma nenechají když říkají že si vymýšlím atd
Jsi to trochu nepobral
No buď budeš chodit do školy a rodiče tě budou živit nebo budeš chodit do práce a starat se sám. Nebo jak sis to představoval?
@terien píše:
Jsi to trochu nepobralNo buď budeš chodit do školy a rodiče tě budou živit nebo budeš chodit do práce a starat se sám. Nebo jak sis to představoval?
Nevím proč si hned nepříjemná je to docela těžká situace víš
haleee radši bych šel do práce než se trápit
@777Rob píše:
Nevím proč si hned nepříjemná je to docela těžká situace víšhaleee radši bych šel do práce než se trápit
A co je na tom nepříjemného? To je život, máš takové možnosti, tak si z nich musíš vybrat.
@terien píše:
A co je na tom nepříjemného? To je život, máš takové možnosti, tak si z nich musíš vybrat.
Já bych si vybral hned kdyby mi v tom rodiče nebránil
@777Rob píše:
Já bych si vybral hned kdyby mi v tom rodiče nebránil
Prosím tě přestaň fňukat jak malá holka a ráno mazej do školy. Po ní si můžeš najít brigádu a na nějaký klepání nebudeš mít čas.
@terien píše:
Prosím tě přestaň fňukat jak malá holka a ráno mazej do školy. Po ní si můžeš najít brigádu a na nějaký klepání nebudeš mít čas.
Nevim proč jsi tady jsi akorát protivná vypadni od sud prosím když jsi hned taková🙂
Proč hned úplný konec? Nestačila by změna školy? Měla jsem to podobné kdysi v prváku na střední a změna školy vše vyřešila.
@777Rob píše:
Nevim proč jsi tady jsi akorát protivná vypadni od sud prosím když jsi hned taková🙂
Je to verejna diskuse
@katyna1984 píše:
Proč hned úplný konec? Nestačila by změna školy? Měla jsem to podobné kdysi v prváku na střední a změna školy vše vyřešila.
Už jsem vyzkoušel 3 obor a nepomohlo to
![]()
@777Rob píše:
Už jsem vyzkoušel 3 obor a nepomohlo to![]()
Takže ti je 17?Nebo kdy jsi to stihl
@777Rob píše:
Chces poslat kapesníčky? Twl a tohle má být jednou hlava rodiny a naše budoucnost
neni ti před sebou samotným blbý?
@terien píše:
Chces poslat kapesníčky? Twl a tohle má být jednou hlava rodiny a naše budoucnostneni ti před sebou samotným blbý?
Tak proč hned píšeš ať přestanu kňučet nebo něco takovýho? Tobě to přijde normální že se někdo trap?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.