Desetiměsíční přestal jíst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1806
11.5.20 15:06

Desetimesicni přestal jist

Ahoj holky, předevčírem jsem malému uvařila oběd co mu nechutnal dal si 2 lžičky a už dál nechtěl, nenutila jsem ho. Od té doby mi ale nechce otevřít pusu na žádné jídlo, ani ho neochutná, odvrací hlavu a nic už to teď je 2 dny co nejí, chce se jenom kojit. Papal do té doby fakt krásně y ráno snídaně, pak oběd, večer kaše.
Je naucenej hodně na lžičku z ruky nikdy nechtěl otevřít pusinku, teď neotevre ani na lžičku :(
Ráno mi akorát sežvejkal na kostičky nakrájený rohlík a zase dal nic, takže tím bych vyloučila puchyrky v pusine či zuby.
Myslela jsem si že se třeba boji že dostane ten stejný obed co mu nechutnal, tak jsem se ho snažila rozesmát a strcit mu lžičku rychle do pusy s jídlem co má rád, ale to taky nezabralo.. Už nevím co dělat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
11.5.20 15:11

Od tebe z talíře nebo rukama nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
11.5.20 15:13

@Venesí a když dáš lžičku jemu?
Jinak u nás to byly vždy zuby nebo angína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
11.5.20 15:32

A nechce jíst třeba sám? U nas je to hodně oblíbený, akorat ten bordel :roll: :lol: a nebo zuby - to pak ji jrn vybrany potraviny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.5.20 15:36

Jé, tohle jsem si u dcery zažila taky kolem 12 měsíce. Tohle nejezení jí vydrželo skoro týden. Potom zase z ničeho nic začala jíst tak jako předtím, jako kdyby se nic nestalo. Kdybych jí nekojila, nevím z čeho by byla živá :zed: od té doby zase krásně baští, nevím čím to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
11.5.20 15:37

O @Venesí a co zoubky? Nerostou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
11.5.20 15:39
@Jdani píše:
Jé, tohle jsem si u dcery zažila taky kolem 12 měsíce. Tohle nejezení jí vydrželo skoro týden. Potom zase z ničeho nic začala jíst tak jako předtím, jako kdyby se nic nestalo. Kdybych jí nekojila, nevím z čeho by byla živá :zed: od té doby zase krásně baští, nevím čím to bylo.

Moje. dcerka vydrzela cely 8.mesic nejist,ale.byla.kojena.
Mela chudak anginu, nestovice a jeste do tpho rostly 4 zuby najednou..nakonec mela u toho malo zeleza a musela jsem ji kapat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.5.20 16:00

Když mu dám něco do ručičky tak ji natáhne a hodí to na zem, sranda pro něj sledocat kam to dopadne :? :)
@Jdani doufám že to takhle bude i u nás, tohle jsem asi chtěla slyšet nejvíce, že to měl někdo stejně a zase se to vrátilo do pořádku, díky :hug:

Zoubky nevím možné to je.. Už 2m jich má 6, ale musím zaklepat o těch jsme ani nevěděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.5.20 16:03

Lžička to samé, hází ji po zemi a sleduje kam zapadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.20 18:23

@Venesí u nás vždy zuby = přestane jíst a je jen na mlíku a pár vyvolených surovinách, které jsou navíc s každým zubem jiné a to má dva roky, spíš si já pokládám otázku, kdy ta naše začne vůbec jíst :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
13.5.20 20:12

Ze zkušenosti, buď zuby, nebo na něj něco leze, nebo taky nic 😃 moje cacorka a i děti kamarádek to mají stejně, prostě střídají se období, kdy nejí a ji :nevim: chce to vydržet, přejde to. Zkoušet, nabízet a hlady neumře, neboj 🙂 ale znám ty nervy, i teď a to už je dcera starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
13.5.20 20:37

Děkuji, já se jen bojím že už se to nevrátí do normálu, dnes je to snad pátý den co je jen na mliku, chlebu a rohlikach :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.5.20 19:35

Tak u nás to trvá kolikrát i tři týdny :zed: chce to vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
19.5.20 19:51

Ahoj holky nechci to zakriknout ale včera i dnes drobek už papá… Jak z ničeho nic přestal tak z ničeho nic začal.. Nevím čím to bylo, zoubek nevidím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.20 20:57

U nás je to úplná blbost, ale před jídlem se vždycky musí napít, a musím jí dávat pít i během jídla, jinak řve a nejedla by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí