Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, trochu nestandardní téma…ale vážně už mám někdy psycha ![]()
Na úvod…moje první dítě bylo už od narození něčím zvláštní..od začátku moje rodina prohlašovala, že je to dítě z Vesmíru, odkud sem bylo vysláno, aby zkoumalo naši civilizaci
Už jako mimino se dokázala neuvěřitelně dlouho upřeně dívat do očí, až mě z toho kolikrát mrazilo. Vždycky byla taková záhadná (dnes je jí skoro 2,5), chová se často děsně dospěle, neběhá, nekřičí, nezlobí..působí mentálně o dost starší. Ale taky toho moc nenamluví, je zkrátka pozorovatel. Ale k věci. Poslední dobou se mi to děje často. Např.
jsou 3:00 ráno. Procitnu ze spaní a mám ji 5cm od obličeje. Stojí, je klidná, usmívá se. (já posra*á strachy). Potichu ji vedu z pokoje a ptám se jí, proč nespinká, co tady dělá…usmívá se a nic neříká. Nechá se hezky uložit, popřeje mi dobrou noc a do rána zas spí.
Nebo ráno…myslela jsem, že se se mnou loučí manžel a odchází do práce…a ona mi sedí v klidu u hlavy a hladí mě. Vůbec jsem nezaregistrovala, kdy přišla a jak dlouho tam byla. (Jednou jsem byla vzhůru, zrovna dokojila mladší, a slyšela jsem, že otvírá dveře…dělala jsem že spím a pozorovala, co se bude dít. Zůstala stát ve dveřích a sledovala, jak všichni spíme…dobrých 5 minut. Pak se po krůčkách přibližovala a vždy se na několik minut zase zastavila a prohlížela si nás - skoro jako když si chtěl Malý Princ ochočit lišku
)…a včera v půl desáté jsem večeřela, zaslechla nějaký šramot…šla jsem k pokojíčku, nikde nic, ticho. V klidu jsem dojedla, ale nedalo mi to. Vrátila jsem se, a ona potichu dřepí před svýma dveřma do pokojíčku. Zase se záhadně usmívá a nic neříká. Já na ni: Miláčku proč nespíš? Co tady děláš? (uložila jsem ji v osm). Ona nic neřekla, jen se usmála a objala mě. Člověka úplně zamrazí v zádech. Já na ni: Ty tady maminku strašíš? A ona se zase usměje a říká: Bububu
No hotovo. Dělá zvláštní věci. Třeba stojí, já jí podhrnuju dlouhé kalhoty, dřepím a jsem skloněná…a ona vezme pomalu moji hlavu do dlaní a dá mi pusu do vlasů. Zažívám s ní mnoho zvláštních chvil, ale zároveň se začínám bát ve vlastním bytě
nikdy nevím, za jakým rohem na mě číhá (a může být jakákoli denní a noční doba). Taky máte někdo dítě z Vesmíru?
![]()
PS: ještě jsem zapomněla, má zvláštní telepatické schopnosti. Telefonuju třeba večer s někým (většinou z koupelny) a nedávno slyším z chůvy, že mě malá volá. Jdu tam a ptám se, co se děje. A ona na to: „babička volala“ - a to nemohla slyšet ani mě a ji už vůbec. Nebo třeba řekne z ničeho nic: „táta přijel“ - a já na ni - kdepak, ten je ještě v práci. A za pár minut se otočí klíče ve dveřích ![]()
Holčičce je 2,5 roku máte doma miminko… nejspíš potřebuje pořádně pomazlit..a neumí to dát líp najevo.. neodváděla bych své dítě ve tři ráno pryč, ale odkryla peřinu at si ke mě může vklouznout
Syn me také pozoruje jak spím, ale když me chce probudit, začne me tahat za vlasy, někdy me i profackuje (je o 3 měsíce mladší). Co bych dala za to, kdyby me Hladil po vlasech ![]()
Myslim, ze jsem kdysi četla článek o indigovych dětech…zkuste si to najit na netu..jinak naopak, je to dar, mit takové dite… ![]()
Taky se mi vybavily „Indigove deti“
Neverim na duchovno atd., ale ten clanek si pamatuji dodnes a hodne mi tohle pripomina ![]()
@jdukolem píše:
Holčičce je 2,5 roku máte doma miminko… nejspíš potřebuje pořádně pomazlit..a neumí to dát líp najevo.. neodváděla bych své dítě ve tři ráno pryč, ale odkryla peřinu at si ke mě může vklouznout
oh…to jsem ani nečekala, že se mi zde rozpoutá diskuse o „chladném odchovu“. Neboj se, že to začalo miminkem. Takto se chovala dávno před tím, než nějaké miminko bylo ![]()
@iizabela píše:
Myslim, ze jsem kdysi četla článek o indigovych dětech…zkuste si to najit na netu..jinak naopak, je to dar, mit takové dite…
hih na to se mrknu dík z tip ![]()
@reinkarnace
normalne me zamrazilo v zadech
ale ja jsem straspytel a taky bych v tom hledala buhvi co. Nicmene si myslim, ze to vubec nic nebude jen je proste klidna a hodna, co ja bych za to obcas dala
a ona nikdy nic nerekne? Myslim v tech „zv´zvlastnich“ momentech? Kdyz se ji ptas?
Tak jelikoz sem posera tak by me ranilo kdybych se vzbudila a prcek na me koukal. Na jednu stranu je moc hodna ale je to vazne az zvlastne děsivé. Netuším jak bych to vnimala ja
![]()
@reinkarnace píše:
oh…to jsem ani nečekala, že se mi zde rozpoutá diskuse o „chladném odchovu“. Neboj se, že to začalo miminkem. Takto se chovala dávno před tím, než nějaké miminko bylo
já si nemyslím, že bys byla neláskyplná máma co praktikuje studený odchov, nebud vztahovačná
, naopak… ale nehledala bych v tom žádné tajemno ani duchovno a ani astrální síly - ta nejjednodušší vysvětlení bývají nejvíce pravdivá… nebo si chceš snad dcerku za každou cenu stigmatizovat jako vesmírné dítě? ![]()
@Letucha píše:
Taky se mi vybavily „Indigove deti“Neverim na duchovno atd., ale ten clanek si pamatuji dodnes a hodne mi tohle pripomina
kdybys na něj někde narazila, pošli. Já neříkám, že je geniální..začala „pozdě“ chodit, mluvit..ale je taková nestandardní. Druhé dítě se naopak vyvíjí naprosto typicky jako většina jiných, co mám kolem sebe ![]()
Soucítím s Tebou. Příspěvek mě pobavil, ale sama bych se pos.ala strachy
![]()
@reinkarnace No, to je ještě v pohodě. Moje čtyřletá dcera na starých fotkách poznává prababičky a ostatní příbuzné, i když jsou dávno mrtví a zcela prokazatelně je nikdy neviděla ani s nikým jiným na fotkách. Ví o nich věci, které děsí a o nemluvím o tom, že si prý s některým z nich občas hraje…
@saadet píše:
@reinkarnacenormalne me zamrazilo v zadech
ale ja jsem straspytel a taky bych v tom hledala buhvi co. Nicmene si myslim, ze to vubec nic nebude jen je proste klidna a hodna, co ja bych za to obcas dala
a ona nikdy nic nerekne? Myslim v tech „zv´zvlastnich“ momentech? Kdyz se ji ptas?
právě že ne…jen se záhadně usmívá..jako by věděla něco, co já nevím ![]()
Druhé dítko bude poděs, takže já mám kliku na to první. Jak říkám, klidná, rozvážná, do silnice nikdy nevběhla, u schodů se zastaví…naleje si sama sirup a dojde si pro vodu - to jsme ji fakt neučili (navíc většina dětí by otočilo láhev se sladkým sirupem rovnou do chřtánku)..Ale tady je spíš zvláštní to záhadné chování, když nás pozoruje. Fakt jako by zkoumala…
Jo a ještě jedna věc. Třeba včera přišla, že jí mám pustit muziku (ujíždí na cimbálovce). Já zrovna potřebovala věšet prádlo, tak jsem jí to pustila (bez obrazu). Ona si sedla na pohovku jako na koncertě a poslouchala…chodila jsem se na ní dívat v průběhu věšení prádla…ani se nehnula a poslouchala 15 minut v kuse
hledíc někam do dály ![]()