Děsí mě vlastní dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13073
13.8.16 15:07
@reinkarnace píše:
@jdukolem @tamata tak se z toho kontaktního rodičovství třeba zblázněte…mám kolem sebe hromadu jiných rodičů, jejichž děti mají svůj pokoj, a v noci za nimi nechodí…takže tak. A ne, nechci slyšet že je zvláštní-to vidím sama a nepotřebuju k tomto schválení epipiny. Ale chtěla jsem se jen podělit s nočními zážitky a s nestandardním chováním a najít třeba maminu, jejíž dítě se chová podobně. :kytka:

jo? Mně přijde, že jsi se chytla těch příspěvků o nadrpůměrné inteligenci a teď tu spokojeně přikyvuješ, protože právě to jsi chtěla slyšet.
A to, že dítě, které přijde za mámou, tak přijde právě kvůli tomu, že by mámu chtělo, to ti přijde jako nesmysl :mrgreen:
Byla jsem jako dítě náměsíčná, chodila jsem po bytě. Moje sestra ne. Inteligenčně jsme na tom stejně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
@Anonymní píše:
@reinkarnace No, to je ještě v pohodě. Moje čtyřletá dcera na starých fotkách poznává prababičky a ostatní příbuzné, i když jsou dávno mrtví a zcela prokazatelně je nikdy neviděla ani s nikým jiným na fotkách. Ví o nich věci, které děsí a o nemluvím o tom, že si prý s některým z nich občas hraje…

8o brrrr, mrazí mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
@melitea píše:
@Yasminn taky si myslím, že to není jenom obyčejná holčička 8) Týýý jo, proč mě nepotká taky něco úžasnýho :D Mě by nevadilo mít jednou tak vyjímečné děti, ale nemuseli by mě zrovna děsit teda :mrgreen:

to si nevybereš…my máme zatím malý byt tak už jsem si zvykla ji na někerých místech nacházet..ale později v domě to bude zajímavé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
13.8.16 15:08
@Karleon píše:
Všihni jsme přišli z vesmíru, jen tvá holčička na to ještě nezapomněla no.

Pěkné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@reinkarnace píše:
@jdukolem @tamata tak se z toho kontaktního rodičovství třeba zblázněte…mám kolem sebe hromadu jiných rodičů, jejichž děti mají svůj pokoj, a v noci za nimi nechodí…takže tak. A ne, nechci slyšet že je zvláštní-to vidím sama a nepotřebuju k tomto schválení epipiny. Ale chtěla jsem se jen podělit s nočními zážitky a s nestandardním chováním a najít třeba maminu, jejíž dítě se chová podobně. :kytka:

ale prd a ořech, moje děti mají svou postel a nikdy s námi nespaly v jedné posteli pravidelně… ale když je v noci něco vzbudilo, byly vítané… a představ si - staršímu je 18 a už to nedělá a mladšímu je sedm a dělá tgo jednou za půl roku že si přileze..
na jednu stranu říkáš že tvá holčička je speciální ( a já věřím že je) a na druhou stranu ji srovnáváš s dětmi jiných rodičů, které se chovají standardně ;) to je paradox…
a přeju hodně štěstí at najdete cestu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677

Joji neres kontakni matky. Ja sem nesmirne rada dcera spi v patre v pokoji sama uz rok ted ji jsou 3 a nemyslim ze by tim stradala. Ba naopak máme vsichni sve misto(prostor) klid. Myslim si ze ji ten kontakt davam dostatecne prez den mazlime se az az a rikame si jakk se mame radi atd. Za 2 mesice rodim a budu se snazit i druhe ditko takto samostatne spinkat :-) :-) :-) :-)

Příspěvek upraven 13.08.16 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.8.16 15:10
@tamata píše:
jo? Mně přijde, že jsi se chytla těch příspěvků o nadrpůměrné inteligenci a teď tu spokojeně přikyvuješ, protože právě to jsi chtěla slyšet.
A to, že dítě, které přijde za mámou, tak přijde právě kvůli tomu, že by mámu chtělo, to ti přijde jako nesmysl :mrgreen:
Byla jsem jako dítě náměsíčná, chodila jsem po bytě. Moje sestra ne. Inteligenčně jsme na tom stejně :think:

jak jsem již napsala, nemyslím si, že by byla vyjímeečná zrovna inteligencí…pokud tě to uklidní, neřekne jedinou básničku ani nezazpívá písničku. (řekla bych, že je zná, ale nedělá to..stejně tak nestaví kostky ani puzzle takže ne, o inteligenci jsem se sem bavit nepřišla :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.8.16 15:10

Tak už ten nick - reinkarnace - svědčí o tom, že máte jistě sklony vidět tajemno všude kolem sebe (nejspíš teda i uvnitř sebe) ;). A vaše rodina vás v tom evidentně podporuje - buď má podobné sklony nebo vám chce prostě udělat radost :lol: - proto asi prohlašovali to o tom vesmíru.
Jinak teda moje první dcera už v porodnici nebrečela a furt mě pozorovala. Ono každé miminko je jiné - některé ječí, mele se, máchá kolem sebe, později řve a lítá všude kolem. Jiné je prostě klidnější. Dlouze do oči hledí všechna miminka. Je spousta dětí, které jsou šikovné, nepolévají se, umí si nalít třeba ten sirup. Akorát o nich moc nikdo nemluví, vypadalo by to, že se vytahují - proto častěji slýcháte ty historky o tom, kdo se kdy polil apod.
To, že za vámi dítě v noci chodí, je taky normální. Je malinká a je jí smutno. Usmívá se nejspíš proto, že je ráda, že vás našla v posteli - ne? Proč by brečela, budila vás, když ví že ji pak hned jak se vzbudíte dáte zpátky.
Moje dcera dělala všechno, co popisujete. Nevěřím na ty reinkarnační a vesmírné -pardon - kecy. Prostě je nadprůměrně inteligentní a klidná. A aniž bych viděla do budoucnosti, skoro bych se s vámi vsadila, že se to v pubertě zlomí a vy budete nevěřícně hledat, kdo vám vyměnil tu rozumnou a klidnou vesmírnou bytost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.8.16 15:11
@reinkarnace píše:
@jdukolem ze zlého snu se většinou budí dítě křikem a nepřijde potichoučku za rodiči případně nedřepí potají někde v koutku a nepozoruje. ;) myslím, že toto není zlým snem. Noční děs už jsem u ní zažila, manžel tam zůstal tehdy spát. Toto je ale zcela jiný případ.

noční děs znám také.. u mladšího, starší dělal to co dcerka.. prostě pudově to mládě táhlo za mámou. a nejen v noci.. seděl třeba na prahu kuchyně a díval se..má dokonale modré oči a je blond a někdy jsem myslela že se v těch modrých očích skoro topím pomohlo přijít polechtat ho, probrat do tohohle světa, posadit na stůl a hospodařit spolu..

Příspěvek upraven 13.08.16 v 15:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
13.8.16 15:12

@reinkarnace ještě mne napadlo…nezemřel ti někdo blízký z rodiny v době, než dcera přišla na svět? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.8.16 15:13

@jdukolem jak říkám, spala s námi když měla nějaký problém, byla nemocná nebo tak. Jen těmto situacím prostě nenadbíháme. To je vše. Samo bych si ji vzala k sobě kdybych ji přivedla zpět do pokoje a ona by nechtěla do postele, dávala by najevo nervozitu, bála by se nebo nechtěla abych odešla. Ale ona se celou dobu usmívá, zase si lehne, vezme zvířátko, řekne máma spinkat, dá mi pusu, řekne dobrou noc a je to..žádný náznak trápení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.8.16 15:15
@Petula111 píše:
Tak už ten nick - reinkarnace - svědčí o tom, že máte jistě sklony vidět tajemno všude kolem sebe (nejspíš teda i uvnitř sebe) ;). A vaše rodina vás v tom evidentně podporuje - buď má podobné sklony nebo vám chce prostě udělat radost :lol: - proto asi prohlašovali to o tom vesmíru.
Jinak teda moje první dcera už v porodnici nebrečela a furt mě pozorovala. Ono každé miminko je jiné - některé ječí, mele se, máchá kolem sebe, později řve a lítá všude kolem. Jiné je prostě klidnější. Dlouze do oči hledí všechna miminka. Je spousta dětí, které jsou šikovné, nepolévají se, umí si nalít třeba ten sirup. Akorát o nich moc nikdo nemluví, vypadalo by to, že se vytahují - proto častěji slýcháte ty historky o tom, kdo se kdy polil apod.
To, že za vámi dítě v noci chodí, je taky normální. Je malinká a je jí smutno. Usmívá se nejspíš proto, že je ráda, že vás našla v posteli - ne? Proč by brečela, budila vás, když ví že ji pak hned jak se vzbudíte dáte zpátky.
Moje dcera dělala všechno, co popisujete. Nevěřím na ty reinkarnační a vesmírné -pardon - kecy. Prostě je nadprůměrně inteligentní a klidná. A aniž bych viděla do budoucnosti, skoro bych se s vámi vsadila, že se to v pubertě zlomí a vy budete nevěřícně hledat, kdo vám vyměnil tu rozumnou a klidnou vesmírnou bytost :mrgreen:

tady bych ráda poznamenala, že nejsem nijak esotericky uhozená a můj nick je takový jen proto, že jsem zde 5 let fungovala pod jiným nickem…a musela jsem se „reinkarnovat“ do jiného…víc v tom nehledej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.8.16 15:16
@reinkarnace píše:
@jdukolem jak říkám, spala s námi když měla nějaký problém, byla nemocná nebo tak. Jen těmto situacím prostě nenadbíháme. To je vše. Samo bych si ji vzala k sobě kdybych ji přivedla zpět do pokoje a ona by nechtěla do postele, dávala by najevo nervozitu, bála by se nebo nechtěla abych odešla. Ale ona se celou dobu usmívá, zase si lehne, vezme zvířátko, řekne máma spinkat, dá mi pusu, řekne dobrou noc a je to..žádný náznak trápení :think:

ona ale nemá trápení, to si nemyslím, jen je to prostě hrozně hodná a vyjímečně poddajná holčička.. (podle popisu) dá najevo co by ráda, ale protože ty ji pošleš zpět tak neprotestuje a nevzteká se (počkej mladší si možná uřve hlavu abys ho nevrátila ;) ) ale příště když cítí potřebu kontaktu tak přijde zas..možná si jen potřebuje ověřit, že tam seš.. maminka je pro děti podstatná osoba.. tatínkovi to dělá taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
13.8.16 15:18

@Petula111 rozumný názor, ale tady nevítaný  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.8.16 15:20
@jdukolem píše:
noční děs znám také.. u mladšího, starší dělal to co dcerka.. prostě pudově to mládě táhlo za mámou. a nejen v noci.. seděl třeba na prahu kuchyně a díval se..má dokonale modré oči a je blond a někdy jsem myslela že se v těch modrých očích skoro topím pomohlo přijít polechtat ho, probrat do tohohle světa, posadit na stůl a hospodařit spolu..Příspěvek upraven 13.08.16 v 15:17

ty oči znám…právě si myslím, že to bude takový snílek jak popisuješ že máš doma…tady je její pohled z fotky, kde měla 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová