Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@melitea píše:
@reinkarnace To je jak z nějakého filmu, to co popisuješTaky by mě ro asi trošku děsilo. Ale na druhou stranu se k tobě chová hezky hladí tě ve vlasech… Je to velmi zvláštní - ona je něčím vyjímečná a má nějaký zvláštní dar zřejmě. Buď ji potkalo to, co máš ty ve své nicku - reinkarnace, nebo vídá nějaké neviditelné bytosti. Nebo obojí. Možná by stálo za to, přivést k ní někoho, kdo se takovým věcem věnuje, jestli nevycítí nějakou zvláštní energii z ní či u ní.
jej jen to ne..žádným pokusům ji podrobovat nebudu..pokud něco takového vlastní (nějaký dar a sílu) tak si na to v dospělosti jistě přijde sama. Já si s takovýma věcma zahrávat nechci
ale jo, je až přehnaně empatická ke všemu a ke všem. Třeba přijde na procházce k malému smrku a říká: Co to je? A já na to, že stromeček, akorát že je ještě malý. A ona na to: Stromeček mimino…a začne ho hladit ![]()
@reinkarnace, nektere vysoce inteligentni deti zacinaji mluvit pozdeji. Psychologove to vysvetluji tak, ze recove centrum se nedokaze vyvinout tak rychle, jako myslenkove procesy ditete. Dite pak nemluvi a pusobi prave tak, jak si popsala, hodne pozoruje.
Co se tyka tech kostek, to bych neresila. Pokud si s nima hraje tak kreativne, jak popisujes, tak to svedci o vysoke inteligenci.
Ja jsem byla jako dite sice hodne ukecana, ale take jsem hodne rada pozorovala. V tomto veku je vsechno nove, dite se snazi pozorovanim odvodi nejake souvislosti, pravidla. Cim inteligentnejsi dite je, tim vetsi jeho zvidavost. Nedelej si starosti, vsechno ma svuj cas.
Pokud nic jineho, je ocividne hodne citliva.
@melitea píše:
@reinkarnace To je jak z nějakého filmu, to co popisuješTaky by mě to asi trošku děsilo. Ale na druhou stranu se k tobě chová hezky hladí tě ve vlasech…
Je to velmi zvláštní - ona je něčím vyjímečná a má nějaký zvláštní dar zřejmě. Buď ji potkalo to, co máš ty ve své nicku - reinkarnace, nebo vídá nějaké neviditelné bytosti. Nebo obojí. Možná by stálo za to, přivést k ní někoho, kdo se takovým věcem věnuje, jestli nevycítí nějakou zvláštní energii z ní či u ní.Příspěvek upraven 13.08.16 v 14:54
naprosto souhlasím
Napadlo mě to samé ![]()
@jdukolem píše:
a kolikrát týdně ta malá příjde? že bys byla tak akutně nevyspaná?
jo takže je lepší se děsit, číst o indigových dětech a hledat záhadu kde není.. mimochodem existují i křišťálové děti - to si taky přečti - stačí zadat do googlu také zajímavé čtení (bez ironie)…
mmch ona tě přes den asi tolik nepotřebuje, ale třeba v noci jo
no dělej si jak umíš
ty prostě nechceš uznat, že má výjimečné dítě. A to zakladatelka chce slyšet. Ano, jsem zlá. Opět. Ale vidím to stejně jako ty.
Moje dcera dělá stejné věci. Chce mazlit, chce mámu. Ale my jí nevyháníme. Taky v posteli tancuje, ale bylo by smutné tvrdit, že mě moje vlastní dítě obtěžuje a že s ním nevydržím v jednom pokoji.
@reinkarnace máš zvláštní holčičku, určitě to není jen tak
Mě by to asi také vyděsilo v určitých případech. Můžeš napsat prosím který den přesně je tvá dcerka narozená? zajímalo by mne to. Klidně do zprávy
Díky.
@jdukolem píše:
a kolikrát týdně ta malá příjde? že bys byla tak akutně nevyspaná?
jo takže je lepší se děsit, číst o indigových dětech a hledat záhadu kde není.. mimochodem existují i křišťálové děti - to si taky přečti - stačí zadat do googlu také zajímavé čtení (bez ironie)…
mmch ona tě přes den asi tolik nepotřebuje, ale třeba v noci jo
no dělej si jak umíš
nejde o to kolikrát chodí..to ona nechodí pravidelně..všeho všudy se to stalo v noci asi 4× co vím já. Ale jakým stylem spí..není na to zvyklá a ani to nebudu měnit, s manželem máme rádi svůj prostor a svoji intimitu. Stačí mi, že mi nad hlavou teď v hačce visí druhé smrádě (které zas zatím neumí spát na rovině
)
@reinkarnace ne, žádné pokusy, to je jasné. Jen se zeptat, co by ti na to kdo řekl. Ale musel by to být někdo, kdo tomu opravdu rozumí, ne žádný šarlatán. Kdyby mi chtěl na ní někdo dělat pokusy, asi bych ho hnala ![]()
@tamata píše:
ty prostě nechceš uznat, že má výjimečné dítě. A to zakladatelka chce slyšet. Ano, jsem zlá. Opět. Ale vidím to stejně jako ty.
Moje dcera dělá stejné věci. Chce mazlit, chce mámu. Ale my jí nevyháníme. Taky v posteli tancuje, ale bylo by smutné tvrdit, že mě moje vlastní dítě obtěžuje a že s ním nevydržím v jednom pokoji.
no pozor! má výjimečné dítě.. VŠECHNY děti jsou něčím výjimečné… ale za mě děsit se té vyjímečnoti je blbě tak bych hledala nějaké prosté jednoduché řešení jak se svému výjimečnému dítěti co nejlíp porozumět ![]()
@jdukolem @tamata tak se z toho kontaktního rodičovství třeba zblázněte…mám kolem sebe hromadu jiných rodičů, jejichž děti mají svůj pokoj, a v noci za nimi nechodí…takže tak. A ne, nechci slyšet že je zvláštní-to vidím sama a nepotřebuju k tomto schválení epipiny. Ale chtěla jsem se jen podělit s nočními zážitky a s nestandardním chováním a najít třeba maminu, jejíž dítě se chová podobně. ![]()
@reinkarnace píše:
@jdukolem @tamata tak se z toho kontaktního rodičovství třeba zblázněte…mám kolem sebe hromadu jiných rodičů, jejichž děti mají svůj pokoj, a v noci za nimi nechodí…takže tak. A ne, nechci slyšet že je zvláštní-to vidím sama a nepotřebuju k tomto schválení epipiny. Ale chtěla jsem se jen podělit s nočními zážitky a s nestandardním chováním a najít třeba maminu, jejíž dítě se chová podobně.
a jak víš že moje dítě se takto podobně nechovalo ![]()
proč myslíš, že ti to píšu? jen tak..aha
![]()
@Yasminn píše:
@reinkarnace máš zvláštní holčičku, určitě to není jen takMě by to asi také vyděsilo v určitých případech. Můžeš napsat prosím který den přesně je tvá dcerka narozená? zajímalo by mne to. Klidně do zprávy
Díky.
píšu sz ![]()
Je to až mrazivé
mě napadá otázka jak to máte doma s komunikací? vidí vás s partnerem jak se objimate, hladí tě partner ve vlasech? Třeba jen okoukala chování vás dvou a vycítí že po partnerově pohlazeni jsi klidná a „vyrovnaná“,že ti to působí radost a klid v duši a prostě to jen napodobuje, ujíždí na stejné vlně ![]()
@reinkarnace píše:
nejde o to kolikrát chodí..to ona nechodí pravidelně..všeho všudy se to stalo v noci asi 4× co vím já. Ale jakým stylem spí..není na to zvyklá a ani to nebudu měnit, s manželem máme rádi svůj prostor a svoji intimitu. Stačí mi, že mi nad hlavou teď v hačce visí druhé smrádě (které zas zatím neumí spát na rovině)
tys nikdy neměla zlý sen?
já neříkám zavádět společné spaní ale když se 4× objeví dítě a potřebuje mě tak holt se nebudu divit a zareaguju… ale chápu že chceš mít pohodlí a nedejbože by to mohlo fungovat co pak?
![]()
@Yasminn taky si myslím, že to není jenom obyčejná holčička
Týýý jo, proč mě nepotká taky něco úžasnýho
Mě by nevadilo mít jednou tak vyjímečné děti, ale nemuseli by mě zrovna děsit teda ![]()
@jdukolem ze zlého snu se většinou budí dítě křikem a nepřijde potichoučku za rodiči případně nedřepí potají někde v koutku a nepozoruje.
myslím, že toto není zlým snem. Noční děs už jsem u ní zažila, manžel tam zůstal tehdy spát. Toto je ale zcela jiný případ.