Děsí mě vlastní dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4471
16.12.16 19:33
@Sávi píše:
@reinkarnace hm,tak to je škoda, ale třeba to časem ještě doladí ;)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
16.12.16 19:36

@reinkarnace ja kdyz jsem byla po trhani osmicek, tak mi ma teta zajimajici se o shiatsu delala presne takovouto masaz reflexnich bodu. U korene nosu ztlacila vzdy dve mista, nasledne krouzivymi pohyby po smeru hodinovych rucicek a nasledne rozplynout ve smeru po oboci, kazdy prst na jinou stranu na cele. Je mozne, ze si to tva dcera pamatuje z minuleho zivota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
16.12.16 19:38
@soustruznice píše:
@reinkarnace ja kdyz jsem byla po trhani osmicek, tak mi ma teta zajimajici se o shiatsu delala presne takovouto masaz reflexnich bodu. U korene nosu ztlacila vzdy dve mista, nasledne krouzivymi pohyby po smeru hodinovych rucicek a nasledne rozplynout ve smeru po oboci, kazdy prst na jinou stranu na cele. Je mozne, ze si to tva dcera pamatuje z minuleho zivota…

jo přesně něco takového dělala 8o a třikrát po sobě takže žádná náhoda..naprosto pomalu a soustředěně..jako by přesně věděla co dělá…někdy mám pocit, že žiju s nějakou mimozemskou bytostí :think: nicméně na minulé životy věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
16.12.16 19:44

@reinkarnace ja taky :-). Prave jsem tehotna a rikam si, ze bych si prala mit indigove nebo kristalvoe dite, kdyz ale ctu tvuj prispevek tak me to az desi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
16.12.16 19:53
@reinkarnace píše:
jo přesně něco takového dělala 8o a třikrát po sobě takže žádná náhoda..naprosto pomalu a soustředěně..jako by přesně věděla co dělá…někdy mám pocit, že žiju s nějakou mimozemskou bytostí :think: nicméně na minulé životy věřím

A nemohla to třeba vidět v nějaké dětském seriálu nebo v televizi? Já občas nestačím zírat, co čtyřletá dcera dokáže z televize a z videí na internetu pochytit. I když to vypadá, že se vůbec nedívá, nijak to v tu chvíli nerozebírá ani neopakuje, ale třeba po měsíci to předvede/řekne/zeptá se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
16.12.16 19:55

Ježiš…četla jsem i pár příspěvků ze začátku diskuze a úplně mi běhá mráz po zádech… 8o zaplať bůh za moje průměrně přituplý děti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsou po mně :mrgreen: nepoznaly by ducha ani kdyby je kopal do zadku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem zvědavá, co z tvojí holčičky jednou bude :) ale jestli skutečně vnímá víc věcí než je u lidí obvyklé, tak je mi jí spíš líto…je to určitě dar, ale ti co vybočují z řady mají často v životě pak problémy kvůli tomu…tak ji hlavně co nejvíc podporuj ve všem co bude dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
16.12.16 19:57
@Kassy píše:
A nemohla to třeba vidět v nějaké dětském seriálu nebo v televizi? Já občas nestačím zírat, co čtyřletá dcera dokáže z televize a z videí na internetu pochytit. I když to vypadá, že se vůbec nedívá, nijak to v tu chvíli nerozebírá ani neopakuje, ale třeba po měsíci to předvede/řekne/zeptá se…

těžko v telce…pohádky jí vybírám, pouštíme z dvd klasiku (rákosníčka, pane pojďte si hrát, krtčka..) k počítači ani telefonu ji zatím nepouštíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
16.12.16 19:57

@reinkarnace Ahojky, ta reinkarnace a že tě někdy napadá, že máš dítě jakoby z jiné planety mě připomnělo, že jsem se nedávno dívala na video indigových dětech. Má tam povídání paní učitelka, která již myslím, že přes 15 let učí v mateřské školce a dostala odvahu vystoupit a podat svědectví o takových zvláštnostech u dětí…Pokud je chuť a nálada, tak tady je to video:

https://youtu.be/BIC7pFncGvk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
16.12.16 19:59

Sice to trvá skoro dvě hodiny, ale mě to potom strašně chytlo až dokonce a u jistých zpovědích jsme měla až husí kůži…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
16.12.16 20:00
@KKatka23 píše:
Ježiš…četla jsem i pár příspěvků ze začátku diskuze a úplně mi běhá mráz po zádech… 8o zaplať bůh za moje průměrně přituplý děti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsou po mně :mrgreen: nepoznaly by ducha ani kdyby je kopal do zadku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem zvědavá, co z tvojí holčičky jednou bude :) ale jestli skutečně vnímá víc věcí než je u lidí obvyklé, tak je mi jí spíš líto…je to určitě dar, ale ti co vybočují z řady mají často v životě pak problémy kvůli tomu…tak ji hlavně co nejvíc podporuj ve všem co bude dělat :)

no, já mám taky druhou dceru jako moji kopii..naprosto průměrné veselé děcko…ale tato starší, jak píšeš, bude vždy pro okolí asi ta divná :lol: a její budoucnost…no nedivila bych se, kdyby byla taková ta typická esoterička - masáže, kameny, čakry, aury, výklady karet, numerologie, olejíčky, bylinky…jsem sama zvědavá. Z těch „normálních“ povolání bych ji možná tipla na botaniku nebo veterinu, případně něco uměleckého (keramika, hudba)…těžko říct, jejich budoucnost nechci nijak extra ovlivňovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
16.12.16 20:05

Ja teda necetla celou diskusi tak nechci abyste me brali nejak vazne ale nemohla treba videt ze miminko (predpokladam ze nejake mate kdyz kojite) takhle hladite kdyz chcete aby uslo? Ja takto hladila moje tak jen takovy napad. A az bude cas tak si diakusi prectu celou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
16.12.16 20:07

@reinkarnace jeee, ona je fakt úžasná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
16.12.16 20:19

@reinkarnace hele ja na duchovno celkem verim a nedivila bych se kdyby mela nejakyho „imaginarniho“ kamarada.. ale cwtla jsem tvuj letni prispevek a asi by me kleplo se v noci vzbudit a mit ji 5cm u obliceje..jen ta predatava mi rozbusila srdce.. :mrgreen: jako fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
16.12.16 20:22
@mpavlic píše:
Ja teda necetla celou diskusi tak nechci abyste me brali nejak vazne ale nemohla treba videt ze miminko (predpokladam ze nejake mate kdyz kojite) takhle hladite kdyz chcete aby uslo? Ja takto hladila moje tak jen takovy napad. A az bude cas tak si diakusi prectu celou.

nene moji malou nemasíruju :) ale dobrý nápad na řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
16.12.16 20:23
@Denis11 píše:
@reinkarnace hele ja na duchovno celkem verim a nedivila bych se kdyby mela nejakyho „imaginarniho“ kamarada.. ale cwtla jsem tvuj letni prispevek a asi by me kleplo se v noci vzbudit a mit ji 5cm u obliceje..jen ta predatava mi rozbusila srdce.. :mrgreen: jako fakt..

to už dlouho neudělala…ale zas dělá jiné věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová