Děti a rybky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20785
13.8.20 18:47

Dobrý den.

@Aneeta píše:
Jako tvoje pí… Ty pí…, vůbec se k tomu nevyjadřuj pokud máš jen omezený názory. Já jsem se tady normálně slušně zeptala, a ne, aby si tady že mě nějaká trubka dělala dobrej den. Na tvoje komenty už reagovat nebudu.

@Aneeta - co tím „pí…“ myslíte?? Jestli to, co mě napadá jako první (a na nic jiného jsem, abych pravdu řekla, nepřišla), tak bych vás ráda důrazně upozornila, že porušujete pravidla. To, že slovo vytečkujete (případně „vyhnvězdičkujete“) nedělá z vulgarismu slovo přípustné… :nevim:

Dodržujte pravidla serveru, jakož i slušného chování!

Hezký den všem slušně diskutujícím :mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.8.20 18:59

:mrgreen: :mrgreen: kam jsem to pri veceri vlezla?? :pankac: to si pockam, jak vas tady madam setre jeste necim lepsim, nez temi Picky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.20 19:13

8o 8o 8o Mno tady se jedou pecky :lol: :lol: a hned z voleje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
13.8.20 19:18

Ja cekala diskuzi, zda je pro dite lepsi neonka nebo parmicka. A tady takova divocina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
13.8.20 19:19

@Simmcaa ja taky no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
13.8.20 22:52

No to jsou výrazy :roll: nedá se to číst mamiminečko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23894
14.8.20 07:54
@admin píše:
Dobrý den.

@Aneeta - co tím „pí…“ myslíte?? Jestli to, co mě napadá jako první (a na nic jiného jsem, abych pravdu řekla, nepřišla), tak bych vás ráda důrazně upozornila, že porušujete pravidla. To, že slovo vytečkujete (případně „vyhnvězdičkujete“) nedělá z vulgarismu slovo přípustné… :nevim:

Dodržujte pravidla serveru, jakož i slušného chování!

Hezký den všem slušně diskutujícím :mavam:

Petra

Mě jako první napadlla PÍsemka z matiky… :nevim: 8)
Ale chlapi mají holt jiné myšlení… :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.8.20 18:49

Bse. Pedro @admin . Milá paní adminko. Já tedy koukám, co se z této skupinky stalo. Toto byla slušná skupina, která se doporučovala i u gynekologů, aby se maminky mohly radit a sdílet své zkušenosti, ale teď..? Koukněte na celou konverzaci, já nejsem ta kterou by jste měla upozorňovat, já jsem se pouze slušně zeptala, na zkušenosti., a poprosila o pomoc. Pak se tady na mě pisatelky slétly a začaly mě úrazet a ponižovat, jako by jim to dělalo dobře!!! Je to smutné, ale v této skupině je to na denním pořádku, jste administrativní takže o tom musíte vědět. Měla by jste s tím něco udělat..I já přeji hezký zbytek večera Všem normálně uvažující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.8.20 18:58
@Aneeta píše:
Bse. Pedro @admin . Milá paní adminko. Já tedy koukám, co se z této skupinky stalo. Toto byla slušná skupina, která se doporučovala i u gynekologů, aby se maminky mohly radit a sdílet své zkušenosti, ale teď..? Koukněte na celou konverzaci, já nejsem ta kterou by jste měla upozorňovat, já jsem se pouze slušně zeptala, na zkušenosti., a poprosila o pomoc. Pak se tady na mě pisatelky slétly a začaly mě úrazet a ponižovat, jako by jim to dělalo dobře!!! Je to smutné, ale v této skupině je to na denním pořádku, jste administrativní takže o tom musíte vědět. Měla by jste s tím něco udělat..I já přeji hezký zbytek večera Všem normálně uvažující.

Jojo, vsichni jsou blazni, jen ja jsem letadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
20.8.20 19:01

@unuděná zobla neurol a chvili je v poho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42225
20.8.20 19:01
@unuděná píše:
Jojo, vsichni jsou blazni, jen ja jsem letadlo :lol:
:potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42225
20.8.20 19:04
@Aneeta píše:
Jako tvoje pí… Ty pí…, vůbec se k tomu nevyjadřuj pokud máš jen omezený názory. Já jsem se tady normálně slušně zeptala, a ne, aby si tady že mě nějaká trubka dělala dobrej den. Na tvoje komenty už reagovat nebudu.

Hned na první stránce vulgární nadávky a divíš se? Promiň, co jsi zasela, to máš :jazyk: A příště zkus podat dotaz normálním způsobem, nediv se, že z toho má každej čurynu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.8.20 19:06

Malá ji ryby ale maximálně ji pak jinak smrdí bobek druhý den. 8o

• Citovat
  • Upravit
60142
20.8.20 19:08
@Michelle_M píše:
Od smrďánkujícího broučka k pí… už na první stránce :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14588
20.8.20 19:09

@Aneeta @Aneeta Víš co, kdybys napsala „Ahoj, dvouletý syn je krátce po konzumaci ryb výrazně cítit rybinou, i z vlasů a moči. Máte s tím někdo zkušenost?“ Tak ta diskuse bude taky vypadat diametrálně odlišně, než když tady nejdřív vyplodíš takový infantilní blábol a navíc o dva příspěvky dál naopak začneš rozdávat kosočtverce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí