Děti a rybky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
20.8.20 19:13
@Baba píše: :mrgreen:

Měli jsme na gymplu jednu profesorku a ta od broučků byla taky schopna schopna přejít k parchantum během minuty.

• Citovat
  • Upravit
9148
20.8.20 19:19

@ludmilaadamkova hele my taky, chemikarku :D chudacci oni vas pretezujou.. za chvili jsme byli parchanti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
20.8.20 19:20

Ježiš to je dobrá diskuze, tohle… :lol: Když jsem to rozklikávala, tak jsem takovou bombu fakt nečekala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
20.8.20 20:00
@Aneeta píše:
Bse. Pedro @admin . Milá paní adminko. Já tedy koukám, co se z této skupinky stalo. Toto byla slušná skupina, která se doporučovala i u gynekologů, aby se maminky mohly radit a sdílet své zkušenosti, ale teď..? Koukněte na celou konverzaci, já nejsem ta kterou by jste měla upozorňovat, já jsem se pouze slušně zeptala, na zkušenosti., a poprosila o pomoc. Pak se tady na mě pisatelky slétly a začaly mě úrazet a ponižovat, jako by jim to dělalo dobře!!! Je to smutné, ale v této skupině je to na denním pořádku, jste administrativní takže o tom musíte vědět. Měla by jste s tím něco udělat..I já přeji hezký zbytek večera Všem normálně uvažující.
Žalobníček žaluje :P hele, z tohoti uz nic nevymacknes, kasli na to ;)
  • Citovat
  • Upravit
129
20.8.20 23:19
@Simmcaa píše:
Ja cekala diskuzi, zda je pro dite lepsi neonka nebo parmicka. A tady takova divocina :mrgreen:

Taky jsem čekala diskuzi ala „malý akvarista“ a on zatím smrďánkující brouček a pí.. co se mu posmívá :)
@Aneeta Napiš ještě něco, seš vážně dobrá. Kam se na tebe hrabou všechny diskuze v kategorii Pro pobavení :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148494
20.8.20 23:24
@ludmilaadamkova píše:
Měli jsme na gymplu jednu profesorku a ta od broučků byla taky schopna schopna přejít k parchantum během minuty.

Kdysi jsem měla sousedku podobného ražení. Venku cestou domů a ještě po schodech to bylo na děti "pojď miláčku už, kde jsi zlatíčko, pejsáčku jdeme " a doma během chvíle to lítalo…krávy, kreténi a blbečci a další názvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23955
21.8.20 13:50
@Aneeta píše:
Bse. Pedro @admin . Milá paní adminko. Já tedy koukám, co se z této skupinky stalo. Toto byla slušná skupina, která se doporučovala i u gynekologů, aby se maminky mohly radit a sdílet své zkušenosti, ale teď..? Koukněte na celou konverzaci, já nejsem ta kterou by jste měla upozorňovat, já jsem se pouze slušně zeptala, na zkušenosti., a poprosila o pomoc. Pak se tady na mě pisatelky slétly a začaly mě úrazet a ponižovat, jako by jim to dělalo dobře!!! Je to smutné, ale v této skupině je to na denním pořádku, jste administrativní takže o tom musíte vědět. Měla by jste s tím něco udělat..I já přeji hezký zbytek večera Všem normálně uvažující.

Ale já nejsem adminka a džentelmansky jsem se tě zastával před adminkou, před jejím křivým obviněním, páč ona a pár sprosťaček, které tu na emiminu smrďánkujou už hodně dlouhánko a bez rybiček, si myslelo, že tím pí… myslíš pí. ča, což já jediný jsem si nemyslel, jelikož na mňe působíš dojmem intelygentňý slušňački… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42354
21.8.20 14:57
@bse.pedro píše:
Ale já nejsem adminka a džentelmansky jsem se tě zastával před adminkou, před jejím křivým obviněním, páč ona a pár sprosťaček, které tu na emiminu smrďánkujou už hodně dlouhánko a bez rybiček, si myslelo, že tím pí… myslíš pí. ča, což já jediný jsem si nemyslel, jelikož na mňe působíš dojmem intelygentňý slušňački… :nevim: 8)
:mrgreen: :potlesk: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect