Děti do kavárny nepatří?!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já mám na mysli hlavně své milované Café Imperial, následovaný Café Louvre a Café Slavia… Prostě starosvětské pražské kavárny/restaurace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymouss píše:
Postovala jsem sem link na jejich FB, kde zbytečný flejm vyvolal Kašpárek, majitelka se tam vyjadřuje také a i mnozí jiní hosté, kteří jsou pravidelní a spokojení návštěvníci kavárny - s dětmi, malými.Takže to vyhlášení je hyperbolizace ze strany autora článku, resp. nepochopení sdělení, že i přes svoji lásku k dětem (ze strany majitelky VMC) nebude ve své kavárně zřizovat dětský koutek, po zlých zkušenostech, a podle ní nejsou dětské koutky něčím, co by nutně mělo být součástí kavárny.
Nikde nepíše, že by děti věšěla, střílela a nemůžou do jejího podniku vkročit. Naopak. Na tom FB to je hezky vidno, že se podniku zastávají samotní zákazníci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymouss píše:
Postovala jsem sem link na jejich FB, kde zbytečný flejm vyvolal Kašpárek, majitelka se tam vyjadřuje také a i mnozí jiní hosté, kteří jsou pravidelní a spokojení návštěvníci kavárny - s dětmi, malými.Takže to vyhlášení je hyperbolizace ze strany autora článku, resp. nepochopení sdělení, že i přes svoji lásku k dětem (ze strany majitelky VMC) nebude ve své kavárně zřizovat dětský koutek, po zlých zkušenostech, a podle ní nejsou dětské koutky něčím, co by nutně mělo být součástí kavárny.
Nikde nepíše, že by děti věšěla, střílela a nemůžou do jejího podniku vkročit. Naopak. Na tom FB to je hezky vidno, že se podniku zastávají samotní zákazníci.
Souhlas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Majitel kavárny by měl mít rozmyšleno, jakou vlastně chce klientelu. Je jasné, že děti v dětském koutku některým hostům vadit budou a ti se pak už nevrátí. A maminky by si měly děti ohlídat. Když jsem viděla, že dcera je hodná, zůstaly jsme, jakmile začala lítat a pokřikovat, urychleně jsme odešly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti za to nemůžou, to rodiče…pokud neumí své děti uklidnit tak aby nerušili všechny okolo nemají tam co dělat. My máme kavárnu s dětským koutkem a věřte že někdy nestačím zírat! Děti absolutně nemají cit, s hračkami mlátí o zem, lítají po kavárně a to i přes to, že máme plůtek a co myslíte, že udělají jejich matky?…NIC…a když je někdo slušně požádá, jestli by se děti nemohli sklidnit vyjedou po vás, že jejich děti jsou zlaté a pokud se jim něco nelíbí ať jdou…
A názor, že kavárny jsou pro vášnivé debaty s cigaretkou už jsou ty tam
Vždyť většina lidí je proti kouření v kavárnách, restauracích atd… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dominika81 píše:
Děti za to nemůžou, to rodiče…pokud neumí své děti uklidnit tak aby nerušili všechny okolo nemají tam co dělat. My máme kavárnu s dětským koutkem a věřte že někdy nestačím zírat! Děti absolutně nemají cit, s hračkami mlátí o zem, lítají po kavárně a to i přes to, že máme plůtek a co myslíte, že udělají jejich matky?…NIC…a když je někdo slušně požádá, jestli by se děti nemohli sklidnit vyjedou po vás, že jejich děti jsou zlaté a pokud se jim něco nelíbí ať jdou…
A názor, že kavárny jsou pro vášnivé debaty s cigaretkou už jsou ty tamVždyť většina lidí je proti kouření v kavárnách, restauracích atd…
Do určité míry je problém, že je těžko určit, co je ještě normální hraní a co už „třískání“. Ale to lítání je jednoznačně chyba rodičů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
E
Tak tohle je dost subjektivni nazor. Hazet hrube hrackami neni spravne, ale jde taky o vek ditete. Ja se spis u dr nebo v mhd ( nikde se s matkami nestykam) setkavam s tim, ze matky sve deti kroti, aby nerusily nebo nenarusovaly klid a prostor ostatnich. Obcas se najde nejaka vyjimka to je se vsim. V kavarne urcenem teto cilove skupine proste bude ramus a hlahol vzdycky. Mama s ditetem si malo kdy da kafe v klidku a tady se to vylozene nabizi
- vypustit dite a kafovat. Osobne sve dite do kavarny neberu max do nekuracke kdyz usne. Kavarny miluju a chodim si tam pokecat s kamoskou bez ditete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 Právě. Když si budu chtít dát s kámoškou v klidu kafe, tak si k tomu prostě do tý kavárny nevezmu dítě. Dítě a kafe v klidu je věc naprosto neslučitelná. Pokud mi teda není úplně jedno, co to dítě během mýho kafe provádí. Mě by tam nikdo nedostal ani párem volů ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tunrida píše:
A čím tahle majitelka jde proti nějaké mezi zákona? Copak je nějaká vyhláška, že součástí kavárny musí být dětský koutek? Má snad na dveřích napsáno, že tam děti nesmí? Už jsi viděla nějaký podnik, kde by tě uvítal nápis „Zákaz vstupu dětem“? Samozřejmě kromě bordelů, nonstopů, sexshopů a podobných? Tam bys, teda doufám, nechtěla dětský koutek, že ne?Jako jestli si ženský připadají nějaký degradovaný, když je v každým podniku nevítají s náručí plnou hraček a nesedají si z nich na p.dele, tak to je opravdu jejich problém. A jo, asi bych to sama jako matka nazvala vykojeností a hormonální labilitou
Hele já jo, Dětem a psům vstup zakazán - chceme klid na své pivo!
žel bohu je to takový polokiosek hrající si na grill bar u parku, takže kromě lidí se psy a dětmi tam nikdo není, takže kšefty jim tam moc nejdou ![]()
Jinak myslím, že je pravdou, že každý si svůj podnik může koncipovat jak chce. Ale můj osobní názor je, že i z dětí jednou vyrostou lidi a je třeba je formovat v určitém chování od batolat, to jest i jak se chovat v restauraci či kavárně, proto bych jim vstup na tato místa přímo nezakazovala. A koutky v restauracích mají spíš opačný efekt, děti lítají od hraček ke stolům a celkově mají možnost chovat se jako tataři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tunrida píše:
@Šarlota4 Právě. Když si budu chtít dát s kámoškou v klidu kafe, tak si k tomu prostě do tý kavárny nevezmu dítě. Dítě a kafe v klidu je věc naprosto neslučitelná. Pokud mi teda není úplně jedno, co to dítě během mýho kafe provádí. Mě by tam nikdo nedostal ani párem volů
Ani me ne. Uprime do kavarny chodim na cigaro, kafe a dvojku. Pro deti je tuna jinych podniku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suricata píše:
Navrhuju privazat ty smrady k zidlim dokud nevyrostou
Presneeee ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dominika81 píše:
A názor, že kavárny jsou pro vášnivé debaty s cigaretkou už jsou ty tamVždyť většina lidí je proti kouření v kavárnách, restauracích atd…
Souhlasim!!!
Nejlepsi jsou matky ozralkyne, co na deti kaslou a s jejich priblbou kamoskou u stolu lemtaj jednu dvojku za druhou, dite dela vsude curbes, muze se zmrzacit, omezuje servirky v praci.. A ostatni hodne matky se jich ujmou a daj jim i najist. A temhle blbkam neco reknete a jsou schopne vas sklenkou podrezat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navrhuji matky s dětmi rovnou vyhodit a vyhodit i kuřáky a ozrali, servirky budou mit konecne ticho a klid na práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makronka222 píše:
Souhlasim!!!
Nejlepsi jsou matky ozralkyne, co na deti kaslou a s jejich priblbou kamoskou u stolu lemtaj jednu dvojku za druhou, dite dela vsude curbes, muze se zmrzacit, omezuje servirky v praci.. A ostatni hodne matky se jich ujmou a daj jim i najist. A temhle blbkam neco reknete a jsou schopne vas sklenkou podrezat
Ježiš, to se někde jako děje
Kam to chodíš? To jsem o těch kavárnách měla, koukám, ještě dobrý představy ![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.