Děti do kavárny nepatří?!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@suricata píše:
Navrhuji matky s dětmi rovnou vyhodit a vyhodit i kuřáky a ozrali, servirky budou mit konecne ticho a klid na práci.
Dcera vypomáhá na večeřích v lázních. A kolikrát vypráví jak nevychovaný děcka lítají po place a přeżít směnu nepolitá kafem nebo tak něco je pomalu bojovka.Ono to neni aż tak k popukání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NO já se nedivím, chování děti- ty vlatně dělají zábavu, a pokud je někdo neokřikne, tak neví,, že se chovájí, ale spíš, že to neni blbé těm rodičům..
Nám se taky stalo, že v restauraci se kluk začal projevovat- na místě živě, tak jsem hodila do sebe kávu a šli jsme. Vůbec by mě nenapadlo, tam sedět hodinu a nechat ho tam někde běhat..Měl tehdy 2 roky na dovolené, tak nějaké extra zákazy nepomohly..
ALe u větších dětí to beru jako samozřejmost, že nebudou třeba cinkat s příbory a házet s tácky a psouvat schválně židle, aby dělaly hluk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
edit admin - osobní propagace
Ja bych i uvitala emotikon, kde deti nejsou vitany aneb chceme si vecer s muzem dat v klidu kavu pred kinem nebo podrbat s kamaradkou a po osme vecer v kavarne v OC (uzavrena kavarna ne kavarenske retezce) tam rve mimino v kocarku a pobiha nevycvalany triletak
![]()
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 píše:
Ja bych i uvitala emotikon, kde deti nejsou vitany aneb chceme si vecer s muzem dat v klidu kavu pred kinem nebo podrbat s kamaradkou a po osme vecer v kavarne v OC (uzavrena kavarna ne kavarenske retezce) tam rve mimino v kocarku a pobiha nevycvalany triletak![]()
Ale i ti tříletáci si chcou hrát, já tedy preferuji kavárny, nebo cukrárny s dětským koutkem. Pravda, co by tam v 6 nebo v 8 večer dělali, to už mají večerníček a jdou spát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mrav píše:
Ale i ti tříletáci si chcou hrát, já tedy preferuji kavárny, nebo cukrárny s dětským koutkem. Pravda, co by tam v 6 nebo v 8 večer dělali, to už mají večerníček a jdou spát.
Však ať si jdou hrát klidně o půlnoci, ale do kavárny uzpůsobené dětem.
- Citovat
- Upravit
@Tunrida píše:
Však ať si jdou hrát klidně o půlnoci, ale do kavárny uzpůsobené dětem.
Jo jo at jsou venku v detskem koutku treba ve dve rano, ale kdz udam deti a chci se v klidu s muzem najist a vedle u stolu v devet vecer mlati dite lzici do detske zidle a druhe starsi se nudi a lita, ze i cisnici musi usmernovat, tak to je i pro mne moc…
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 píše:
Jo jo at jsou venku v detskem koutku treba ve dve rano, ale kdz udam deti a chci se v klidu s muzem najist a vedle u stolu v devet vecer mlati dite lzici do detske zidle a druhe starsi se nudi a lita, ze i cisnici musi usmernovat, tak to je i pro mne moc…
Navíc v podniku, který se ani nesnaží tvářit jako baby friendly že jo
taky jsem na to alergická, vlastní dítě nechám doma, abych tam poslouchala cizí a pohodičku za kterou si draze zaplatím mi zkazí rodiče, kteří neví, do kterého podniku malé dítě nepatří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No dobře,
Tak rozdělme kavárny a cukrárny na ty pro děti, s dětským koutkem, s Jupíkama, želé hady apod. a na kavárny s rumem, whisky, vodkou a fernetem. A napišme tam, dětem vstup zakázán. Ukončil bych slovy,, A co děti, mají si kde hrát?"
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mrav píše:
Tak rozdělme kavárny a cukrárny na ty pro děti, s dětským koutkem, s Jupíkama, želé hady apod. a na kavárny s rumem, whisky, vodkou a fernetem. A napišme tam, dětem vstup zakázán. Ukončil bych slovy,, A co děti, mají si kde hrát?"
To beru
a ukončila bych to slovy „Můžu si někde posedět v klidu bez dětí?“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
Ja bych i uvitala emotikon, kde deti nejsou vitany aneb chceme si vecer s muzem dat v klidu kavu pred kinem nebo podrbat s kamaradkou a po osme vecer v kavarne v OC (uzavrena kavarna ne kavarenske retezce) tam rve mimino v kocarku a pobiha nevycvalany triletak![]()
Děkuji za návrh možná to tam přidám ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
To berua ukončila bych to slovy „Můžu si někde posedět v klidu bez dětí?“
Ve vězení? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych dala nevímco za to, aby se mohly značit podniky, kde děti vítány nejsou a nějaký jejich seznam. Ale bohužel vlivem všeobjímající politické korektnosti je to utopie. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anna766 píše:
Ve vězení?
Při troše smůly tě šoupnou do té věznice pro matky s dětmi ![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.