Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kolik vám děti v tomto věku vypijou za den mlíka a kolik jiných tekutin. Já dávám mateřinku z láhve, takže vím kolik vypije, je to 400 ml mlíka, ale žádné další tekutiny nemá, jen to co obsahují příkrmy a ovoce, nemám tušení, kolik vypijí jiné děti
Tak to já po každém jídle dám malému vodu z hrníčku, flašku my nechce. A také máme ráno bud banán z piškotem nebo domácí přesnídavku z jablíčkem vše mixuji protože také nemáme zuby
ale tet jsem dělala dětskou svíčkovou a měla úspěch..a vařím co mě kdy napadne
brambor, kuřecí, mrkev včera jsem vařila brambor, květák, žloutek. Stále kojím ale malej přes den mlíčko nechce tak dávam mléko jen ráno při usnutí dopoledne a večer. Budí se vám děti v noci? My se budíme tak 3 krát za noc, četla jsem že vyžaduje být u mě protože ho dám k sobě on se otočí a spinká, hlad nemá. Máte s tím zkušenost?
K hlavním jídlům 50 ml nutrilonu celkem tedy 150 ml. Hodně slabounky (redeny) ovocný čaj i k asi půl litru Já už se v tom moc neorientuji
. No a MM mela jen tři měsíce pak mi nějak došlo mléko, prostě ho bylo malou.ale rada si cucne před spanim.
. Usíná ted tedy kolem osme
A Budí Se O Půlnoci Zhruba A V Pět Taky zhruba
Tak u nás je to se spaním už delší dobu takhle- večer ji dávám spát po půl osmé, (někdy se stane, že kolem půlnoci zapláče, ale to jí stačí strčit dudlík,) na krmení se budí kolem třetí, pak až ráno kolem půl sedmé, tou dobou já stejně musím vstávat, abych vypravila syna do školy, takže mi to vyhovuje. Párkrát se stalo, že vydržela spát až do pěti, ale to pak už nechtěla usnout, měla už ráno a to mi teda vůbec nevyhovovalo.
A jak spíte přes den?
My máme tři kratší spánky, tak 40 - 60ti minutové, dopoledne jde spát v 9, pak po obědě kolem 13, a k večeru ještě kolem půl páté.
Zatím to takhle funguje ke spokojenosti nás obou ![]()
@johanka139 nemluvis nahodou o mem diteti?
Nase mala ma necelych 7 kg, 66 cm, behem poslednich 14 dnu zacala lezt, stoupat si, klekat, sedat a lezt pres prekazky
narozena je 31.5., celkove je oproti ostatnim detem hodne malicka ale pohybove az moc akcni, prebalit ji je v posledni dobe umeni, porad musi neco zkoumat, nekde lezt a tak dale ![]()
@Lanna
Fakt? Tak to jsem ráda, že nejsem sama, co má doma takovýho (akčního) drobečka ![]()
Tak se dívám že s tím spaním to máme všichni podobný
můj syn přes den spí 2 až 2,5 hodiny když byl menší tak spal cca 20 až 30 minut, když jdem na vycházku tak spinká i v kočárku. Dnes jsem našla vylezlý kousek zoubku
Pár osvědčeních receptu mám tak napíšu ![]()
Dětská svíčková : 50g mrkve, 50g petržele,200ml vody, 2 lžíce oleje, 2 lžíce jogurtu, 2 lžice těstovin, 2 kostičky hovězího (40g) Mrkev a petržel orestujem na oleji, následně zalít vodou a nechat povařit do změknutí. Pak přidáme maso, bílý jogurt a nechat povařit. Poté přisypeme uvařené těstoviny-rozmixujem
malému moc chutnalo tak pak napište úspěch u vás
Ještě mám recept na polévka mrkvová s krupičkou a květákový mozeček, kdyby jste měly zájem ![]()
Tak Já to nemam Gramazove jen tak to odhaduji
.Mrkev (mensi) a petrželku -malinko to povarim ve vroucí vodě. Vytáhnu tu mrkev a rozmixuji ji a nasypu zpet to polévky. Jo a petržel musím nasekat na jemno. No v troubě si predpecu kruti nebo kureci prso podle toho co preferujete. nikdy ne upéct jen pripravit
. Narezu na obdélníky a na hrubo rozmixuji. Vložím do polévky aby získala chuť silu a hustotu. Malinko osolim ![]()
Nás denní program.
7:00 budíček často všichni. Následuje snídaně a oblékání
7:45 odvod dcerky do školky
7:55 dcera je v satnicce
8:00 dcera je ve trodicce
8:10 Já splavena AZ víte kde jsem dorazila domu
Tchyně co hlídala mladší jde domu manžel mi píše ze je v práci
Rychle natáhnout deku ať si deti hrají lehce poklidit a ještě si s nimi hrat
11:05 vařit oběd zabavit deti abych ho do vařila
12:10 nakrmit deti
12:40 převléknout do spacího šoupnout staršího do postele mladší chovat a pak uložit
13:25 už spí Já si rychle vařím oběd
13:40 už jim
14:00-14:45 bud pracuji uklízím pokoj nebo Peru zehlim a nebo relaxuji
14:50 budí se mi deti a nakrmit
15:25 převléknout je sebe a na strkat je do kočáru jet pro dceru
15:55 se ve školce (mohou byt do pul pate)
16:10 snažím se dýchat jsme v satnicce
16:15 Opouštíme Školku
Když je hezký jaro nebo podzim jsme do pěti venku když se blíží léto do pul šestý
Ted v zimě Teda v 16:25 se doma
Převléknout a dat hrát
Vařím veceri
18:00 manžel přichází z prace
18:15 večeře
18:45 koupání
19:15 dcera školkou povinna spat
19:30 syn spat
20:00 mne spat
21:00 koukáme na film koukám na emimi
22:30 jdeme sprchovat čistit zuby a sp Pa T
A nějake to buzenicko v noci
@Anna Ku to máš teda pestrý den ![]()
Nějak se v tom ztrácím? Ty děti jsou tři a docela brzy po sobě, že?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat